Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد یوسفی مدیر کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: این واحد نساجی که پس از سال‌ها تعطیلی با حمایت رهبر معظم انقلاب راه‌اندازی شده نقش مهمی در جهش تولید دارد.

او افزود: در واحد ریسندگی که به ماشین‌های مدرن روز مجهز است پنبه تبدیل به نخ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر با بیان اینکه با راه‌اندازی واحد ریسندگی این کارخانه زمینه اشتغال حدود ١٠٠ نفر از جوانان جویای کار شهرستان فراهم شده است افزود: برای راه‌اندازی این واحد تولیدی بیش‌از یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.

او بیان کرد: بیش‌از این روزانه سه تن نخ در واحد ریسندگی کارخانه بافت بلوچ تولید می‌شد که نصب ماشین آلات جدید تولید نخ به ١۵ تن افزایش یافته است.

یوسفی تصریح کرد: واحد ریسندگی کارخانه بافت بلوچ در سال ۷۸ به علت آتش‌سوزی تخریب که برای احیای آن، بافت بلوچ به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران واگذار شد.

کارخانه بافت بلوچ در پنج کیلومتری محور ایرانشهر - بمپور واقع شده است.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کارخانه بافت بلوچ تولید نخ کارخانه بافت بلوچ واحد ریسندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۸۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در استان تهران/ احداث ۲ مگافارم پیگیری می‌شود

 محمد علیمهری معاون استاندار در حاشیه جلسه بررسی آخرین وضعیت احداث واحد‌های بزرگ مقیاس پرورش مرغ گوشتی (مگافارم) اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۱۲ درصد مصرف روزانه مرغ استان تهران در داخل استان تولید می‌شود. 

وی افزود: برنامه ریزی اولیه برای احداث ۲ مگافارم در شهرستان ری و فیروزکوه انجام شده تا خودکفایی استان تهران به ۳۰ درصد افزایش یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با تاکید بر افزایش تولید خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۹ واحد راکد مرغداری استان تهران احیا شد که موجب افزایش جوجه ریزی از ۵۰۰ هزار قطعه به یک میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • توان نیروگاهی نکا برای تولید برق افزایش یافته است
  • افزایش ۶۲ درصدی تولید انرژی در نیروگاه ری
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در استان تهران/ احداث ۲ مگافارم پیگیری می‌شود
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • افزایش خط تولیدِ شیرآلات ساختمانی در گرمی