Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-06@15:14:05 GMT

چرا کنسرو ماهی گران شد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۴۹۱۷۹

ساعت24-بازارهای مواد غذایی خبر از افزایش حدود ۲۰۰۰ تومانی قیمت کنسرو ماهی می‌دهند. افزایش قیمتی که مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران در خصوص آن توضیحاتی ارائه داد.

عیسی گلشاهی در این باره اظهار کرد: هرسال در این مواقع با پایان فصل صید تن ماهیان در آب های جنوبی کشور خصوصا در منطقه سیستان و بلوچستان و آبهای چابهار ، حجم ماهی کم می شود و از طرفی میزان تقاضای کارخانه‌ها نیز بالا می رود که در نهایت این عوامل منجر به افزایش قیمت ماهی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش قیمت ماهی نیز طبیعتا بر قیمت کنسرو ماهی اثرگذار خواهد بود.

وی ادامه داد: سال گذشته نیز در همین ایام با افزایش قیمت مواجه شدیم که پس از آغاز فصل صید و جبران کسری‌ها از طریق وارداتی که توسط برخی از کارخانه ها صورت گرفت، قیمت ها متعادل شد.

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران اضافه کرد: فصل صید در آب های کشور از اوایل شهریور آغاز می شود و تا اوایل اردیبهشت سال بعد ادامه می یابد و پس از آن به دلیل وزش بادهای موسمی در دریای عمان، لنج ها امکان صید ندارند و به همین دلیل صید  چندماه متوقف می شود.

وی در ادامه به قیمت کنسرو ماهی اشاره کرد و گفت: قیمت قبلی کنسرو ماهی حدود ۱۵ هزار و ۹۰۰ تومان بود که در فروشگاه‌های زنجیره ای با توجه به توافقی که با سندیکای کنسرو کشور شده بود بین ۱۳ هزار و ۵۰۰ تا ۱۴ هزار تومان به فروش می رسید. البته این در حالی بود که قیمت ماهی خام کنسرو نشده در آن زمان حدود ۱۵ تا ۱۶هزار تومان بود ولی در حال حاضر که قیمت ماهی خام کنسرو نشده به ۳۰هزار تومان رسیده طبیعتا قیمت کنسرو ماهی نیز افزایش می یابد. درحال حاضر نیز قیمت کنسرو ماهی تولیده شده کارخانه‌هایی که از ماهی تن جدید خریداری می کنند، حدود ۱۷ هزار تومان است.

وی با بیان اینکه وقتی کارخانه ها تولیداتشان کم می شود یا تقاضای مصرف محصولاتشان پایین می آید واردات انجام نمی دهند، گفت: حدود ۲۵درصد از ظرفیت مورد نیاز کارخانه ها از واردات تامین می شود که با کاهش تقاضا در این ایام، کارخانه ها از ظرفیت واردات ماهی استفاده نکردند و ذخیره سازی نیز صورت نگرفت. علت این موضوع هم به خاطر شرایط ویژه ای بود که با شیوع کرونا در کشور ایجاد شد. یعنی کارخانه ها قابلیت پیش بینی و ذخیره سازی نداشتند. البته این نکته را نیز باید اضافه کرد که به طور کل هزینه ها از صید تا صنایع افزایش یافته و این افزایش قیمت در محصول نهایی خودش را نشان می دهد.

 مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران در پایان گفت: امیدواریم در یکی دوماه آینده با  اندکی واردات، افزایش قیمت کنسرو ماهی را با حمایت از تولیدکنندگان کنترل کنیم تا با شروع فصل صید، مجددا قیمت ها متعادل شود.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: قیمت کنسرو ماهی افزایش قیمت کارخانه ها هزار تومان قیمت ماهی فصل صید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۴۹۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۳۰ کارخانه مشغول خرید برگ سبز چای هستند
  • افزایش آمار اجاره اتاق های مجردی / ۵ متر ماهی ۳ میلیون!
  • قیمت روز مرغ و ماهی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۷ اردیبهشت؛ سکه یک میلیون تومان گران شد
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ طلا و سکه باز هم گران شد
  • از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید کیهان را شاکی کرد /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند
  • عصبانیت کیهان از ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند