Web Analytics Made Easy - Statcounter

سینا مالکی مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، در رابطه با فعالیت این شرکت اظهار کرد: این شرکت دانش‌بنیان در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات و راه اندازی خطوط تولید سیستم‌های غشایی تصفیه آب، پساب‌های صنعتی، طراحی و ساخت سیستم تولید آب آبیاری از شیرابه، طراحی و تولید صنعتی غشای هالوفایبر دیالیز خون و سیستم‌های تصفیه آب و فاضلاب فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: وجود دانش فنی لازم در خصوص فناوری‌های غشایی و فرآیندهای پلیمری خاص و همچنین وجود امکانات پیشرفته ساخت غشاء موجب شده که این شرکت بتواند اعتماد صنعتگران و مدیران صنایع مختلف را به خود جلب کند.

مالکی با اشاره به اینکه این شرکت دانش‌بنیان تنها مجری فناوری‌های تصفیه غشایی در کشور است، گفت: این شرکت با استفاده از دانش نوین و استفاده از نیروی کارآمد توانسته دستاوردهای قابل توجهی را از خود به جای بگذارد.
وی تولید آب شیرین کن پرتابل، تأمین کننده غشای اولترافیلتراسیون UF، بیوراکتورغشایی MBR، تولید پلیمر سوپر جاذب و دستگاه دیونایزر آزمایشگاهی را از جمله دستاوردهای این شرکت عنوان کرد.
مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان تصریح کرد: فاضلاب و پساب صنایع از جمله مهمترین معضلات امروز جوامع صنعتی است که آسیب‌های جبران‌ناپذیری برای محیط‌زیست دارد. یکی از راه‌های حل این معضلات، تصفیه پساب صنایع پیش از رهاسازی آن‌ها در محیط‌زیست است. دراین‌بین فناوری غشایی را می‌توان یکی از فناوری‌های پرکاربرد به شمار آورد. در طی عملیات غشایی تصفیه پسآب، مواد آلاینده توسط یک غشا از آب جدا می‌شوند.

مالکی تأکید کرد: غشاهای متخلخل جداسازی ذرات را بر اساس تفاوت موجود در اندازه ذرات انجام می‌دهند. بنابر این جنس ماده اولیه مورد استفاده در تعیین ویژگی‌ها و خصوصیات نهایی غشا تولیدی نقش زیادی را ایفا نمی‌کند. غشاهای غیر متخلخل می‌توانند ذرات با ابعاد یکسان را نیز از هم جدا کنند. معیار جداسازی در این غشاها تفاوت موجود در میزان حلالیت یا میزان ضریب نفوذ ذرات موجود در محلول است. نوع ماده اولیه در این روش بسیار تعیین کننده است . غشاهای حامل نیز جداسازی ذرات را به طرق مختلفی انجام می‌دهند. نقش اصلی جداسازی در این غشاها بر عهده مولکلول‌هایی است که نقش یک انتقال دهنده را ایفا می‌کنند.

مالکی ادامه داد: این نوع غشاها برای شیرین سازی آب دریا، فیلتر تصفیه آب، گرفتن سختی املاح آب تا فیلترهای آب دریا، برای تصفیه گاز در نیروگاه‌ها و پالایشگاه‌ها ،صنایع لبنی و دارویی مورد استفاده قرار می‌گیرد. فلیترهای غشایی در رنج های مختلف کاربرد دارد. در صنایع داروسازی اسانس گیری خیلی اهمیت دارد بسته به نوع کاربرد آن دارد.
وی افزود: هنوز به حوزه صادرات ورود نکرده‌ایم. اهداف اصلی ما بیشتر تامین نیازهای داخلی است.

مالکی درباره شعال سال 99 گفت: جهش براساس سیاست گذاری راهبردی امکانپذیر است و دولت باید با ایجاد راهبردها زمینه را برای توسعه و رونق کسب وکارها فراهم کند. در حال حاضر رونقی در کسب وکار وجود ندارد. دولت چون سیاستگذار است باید اقداماتی همچون طراحی یک نقشه راه مشخص برای سیاست جایگزینی واردات کالاها و خدمات راهبردی، هدایت یا تخصیص خط اعتباری به سمت بنگاه‌های نیمه فعال تولیدی، فعال‌سازی دیپلماسی اقتصادی برای تامین قطعات و تجهیزات برخی از بنگاه‌های تولیدی که به دلیل مشکلات مواد اولیه، واسطه‌ و سرمایه‌ای نیمه فعال شده‌اند، انجام بدهد.

انتهای پیام/

169 / 336 فناوری عشایی تصفیه آب غشای اولترافیلتراسیون پلیمر سوپر جاذب غشاهای متخلخل اسمز معکوس صنعتی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تصفیه آب شرکت دانش بنیان تصفیه آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۰۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان