Web Analytics Made Easy - Statcounter

نرخ تولید در ساعت کارخانه صبا فولاد خلیج فارس در دو ماه ابتدایی سال 99 حداقل 15 تا 20 درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ، مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس در این رابطه گفت: شرکت صبا فولاد خلیج فارس در آغاز سال جهش تولید و با توجه به اقداماتی که در برنامه های کاری خود قرار داد، توانست نرخ تولید در ساعت خود را حداقل 15 تا 20 در ساعت افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرتضی یزدخواستی افزود: همچنین این شرکت بعنوان اولین کارخانه تولید کننده بریکت گرم (HBI) در ایران توانست با توجه به اینکه در لیست شرکت های مورد تحریم بود در ردیف یکی از تامین کنندگان اصلی مواد اولیه بزرگترین فولاد ساز کشور (فولاد مبارکه اصفهان) قرار گیرد.

وی ادامه داد: هر چند با توجه به شیوع ویروس کرونا با مشکلاتی از قبیل کاهش نیروی انسانی مواجه بودیم و تقریبا یک سوم کارکنان در هر واحدی مشغول بکار بودند اما با تلاش و همت تمامی ارکان سازمان و اقدامات خوبی که در این راستا انجام شده بود توانستیم نرخ تولید را افزایش دهیم.

یزدخواستی همچنین ادامه داد: براساس قراردادی که فی مابین شرکت صبا فولاد خلیج فارس و شرکت فولاد مبارکه اصفهان منعقد شد در اوج کمبود مواد اولیه خصوصاً گندله و آهن اسفنجی و در ایام پایانی سال گذشته و آغاز سال 99 با توجه به شیوع کرونا چندین محموله بریکت گرم به فولاد مبارکه ارسال شد.

به گفته وی از بریکت گرم تولیدی کارخانه صبا فولاد خلیج فارس در کنار صادرات در جهت مصرف داخلی فولادسازان به ویژه فولاد مبارکه با هدف کمک به زنجیره تامین داخل که از اولویت های این شرکت است، استفاده می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هرمزگان نرخ تولید کارخانه صبا فولاد خلیج فارس صبا فولاد خلیج فارس فولاد مبارکه نرخ تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۱۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، با درگذشت احمد اقتداری در بیست و هفتم فروردین‌ماه ۱۳۹۷ و مراسم تدفین ایشان در گراش، ضمن گرامی‌داشت یاد او، جایزه‌ای نیز برای ترویج جنوب‌پژوهی به صورت دوسالانه در نظر گرفته شده است.
دبیر جایزه علمی احمد اقتداری گفت: امسال نخستین دوره این جایزه دوسالانه در سالن دفاعیه دانشکده علوم پزشکی برگزار شد.
صادق رحمانی افزود: پس از فراخوان آثار متعددی به دبیرخانه رسید و سه داور با تحصیلات تخصصی به ارزیابی آثار پرداختند.
او ادامه داد: پنج نامزد معرفی شد که از این میان اثر یونس صادقی با عنوان جریانات فکری گرمسیرات حایز جایزه ۱۰ میلیونی در این دوره شد.
دبیر جایزه علمی احمد اقتداری گفت: همچنین در این دوره از یک پژوهشگر که در حوزه خلیج فارس فعالیت‌های فرهنگی و پژوهشی داشته است، با عنوان «فرهنگ‌یار خلیج فارس» تجلیل شد.
برای این دوره، احمد حبیبی، نویسنده و پژوهشگر منطقه بستک هرمزگان، برگزیده شده است.
در بخش جنبی مراسم مستند پژوهشی پدر خلیج فارس‌شناسی که در واحد تولید مستند صدا و سیمای مرکز خلیج فارس تهیه و تولید شده است به نمایش گذاشته شد.
تهیه‌کننده این مستند سعید ماندگاری، کارگردانی و تدوین آن با فرشید ایران‌پرست و مشاور آن مهدی ده‌دار است.
همچنین نمایشگاهی از کتاب‌های مرتبط با موضوع جایزه بر پا شد.

دیگر خبرها

  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • تولید ورق نازک سرآغازی برای رشد و شکوفایی خط قلع‌اندود
  • اجرای پروژه هوشمندسازی در شرکت فولاد مبارکه
  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • دیدار گیتی پسند مقابل نیروی زمینی شهید شاملی کازرون
  • فردا گیتی‌پسند اصفهان میزبان نیروی زمینی شهید شاملی کازرون
  • اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد