Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- خبرگزاری تسنیم آخرین اخبار استان کردستان را در قالب یک بسته خبری در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد. ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۴ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، در بسته خبری پیش‌ِرو بخشی از اخبار گوشه و کنار استان کردستان گردآوری شده و در اختیار خوانندگان و مخاطبان خبرگزاری تسنیم قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین خوش‌اقبال؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان ظهر امروز در جلسه کارگروه تخصصی اجرای تفاهم‌نامه دو جانبه وزارت کشور و آموزش و پرورش که در این شهر برگزار شد، اظهار داشت: «همکاری در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی جهت توسعه و تجهیز فضاهای آموزش و پرورش، سوق دادن بخشی از درآمدهای بانک‌ها و شرکت‌های خصوصی و دولتی به آموزش و پرورش، توجه به مناطق مرزی و حاشیه، تقویت مشارکت‌های مردمی جهت حمایت از برنامه‌های آموزش و پرورش، همکاری فرمانداران و دهیاران و شهرداری‌ها در تحقق برنامه‌ها و همکاری دفتر اموراجتماعی و دفتر امور شوراهای اسلامی شهر و روستا و سازمان شهرداری‌ها و امور اتباع و مهاجرین خارجی» از اهداف این تفاهم‌نامه است.

وی با تاکید بر اینکه همه دستگاه‌های اجرایی متولی استان در اجرای دقیق این تفاهم‌نامه مشارکت کنند، افزود: باید مدارس شبانه‌روزی مناطق محروم مرزی و کمتر توسعه یافته روستایی تقویت و آموزش به دانش‌آموزان در مناطق روستایی، مرزی و کم‌برخوردار عملی شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تصریح کرد: باید متولیان آموزش و پرورش طرح‌های مورد نیاز استان مربوط به تفاهم‌نامه را ارائه و از طریق اعتبارات کاهش آسیب‌های اجتماعی استانداری به خصوص در شهرستان‌های سروآباد و مریوان این مصوبات را اجرایی کند.

خوش‌اقبال خاطرنشان کرد: در سال 97 از محل اعتبارات کاهش آسیب‌های اجتماعی 4.6 میلیارد تومان جهت تجهیز و هوشمندسازی مدارس حاشیه و در سال گذشته نیز از همان محل، 2 میلیارد تومان جهت تجهیز هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای به آموزش و پرورش استان اختصاص یافت.

دستگاه‌های اجرایی در کمک به نیازمندان کردستانی از موازی‌کاری خودداری کنند

خالد جعفری، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان در دومین جلسه همکاری شورای استانی نهادهای انقلابی، حمایتی، عمومی و سازمان‌های مردم نهاد با دولت در طرح کمک مومنانه که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: اجرای طرح کمک مومنانه با فرامین حکیمانه رهبر معظم انقلاب در سطح کشور و استان و در ماه مبارک رمضان با استقبال فراوان مردم، دستگاه‌ها و نهادهای دولتی اجرا و تاکنون افراد نیازمند کمک‌های متعددی را دریافت کرده که قطعاً این امر خداپسندانه خاطره خوشی در اذهان باقی خواهد گذاشت.

وی افزود: خوشبختانه اجرای این طرح در مجموع موجب ایجاد آرامش در بین افراد آسیب‌دیده و نیازمند شده که امیدواریم با ادامه این حمایت‌های هرچه بیشتر، شاهد کمک به نیازمند واقعی در جامعه باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان خاطرنشان کرد: در این طرح همه مجموعه‌های دولتی، حاکمیتی، نظامی، انتظامی و سازمان‌های مردم نهاد به‌ویژه در بحث مقابله با بیماری کرونا با همه توان وارد این عرصه شده و کمک‌های فراوانی را در اختیار نیازمندان قرار داده‌اند.

سردرگُمی‌ آموزشی این روزهای دانش‌آموزان پس از اعلام بازگشایی مدارساز گوشه و کنار کاشان| مدارس غیردولتی موظف به استرداد هزینه خدمات فوق برنامه‌های غیرآموزشی هستند

وی از حضور پرشور خیرین و سازمان‌های مردم نهاد در بحث حمایت از افراد آسیب‌دیده و نیازمند در بحث مقابله با بیماری کرونا و کمک‌های مومنانه در ماه مبارک رمضان در استان تقدیر کرد.

جعفری از دستگاه‌های اجرایی استان خواست در زمینه کمک به افراد نیازمند از موازی‌کاری خودداری کرده و بر اساس آمار موجود در سامانه سخا که برای کمک به نیازمندان پیش‌بینی شده، بسته‌های حمایتی خود را توزیع کنند.

وی اظهار کرد: اجرای طرح کمک مومنانه موجب ایجاد همدلی و اتحاد بی‌نظیر بین مردم، نهادهای دولتی و سازمان‌های مردم نهاد استان شده است.

معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان از کمک‌های معیشتی به کارگران فصلی و برخی از هنرمندان استان در قالب طرح «کمک مومنانه» خبر داد و خاطر نشان کرد: اخیراً نیز با رایزنی‌های استاندار و کمک‌های بنیاد مستضعفان کشور کمک‌های نقدی و غیر نقدی فراوانی در اختیار افراد نیازمند به‌ویژه مرزنشینان و کوله‌بران دارای کارت شناسایی بانک اطلاعات مرزنشینان استان قرار گرفته است.

شیوه‌نامه بازگشایی مدارس در استان کردستان اعلام شد

رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان از ضدعفونی، گندزدایی و آماده‌سازی مدارس استان برای بازگشایی در روز 27 اردیبهشت ماه خبر داد و اظهار داشت: براساس مجوز ستاد ملی کرونا، فعالیت مدارس با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی از روز شنبه 27 اردیبهشت ماه 99 آغاز و حضور در مدارس برای دانش‌آموزان اختیاری و تنها برای رفع اشکال خواهد بود.

وی با بیان اینکه کلیه واحدهای آموزشی، سرویس‌های بهداشتی و آبخوری‌ها امروز ضدعفونی و گند‌زدایی شد، گفت: کلیه عوامل اجرایی، آموزشی و دانش‌آموزان در زمان حضور در مدارس ملزم به استفاده از ماسک و وسایل بهداشتی هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان افزود: از روز شنبه تمام مدارس ابتدایی و متوسطه استان، به جز  مدارس دانش‌آموزان با نیازهای ویژه (کودکان استثنایی)، پیش‌دبستانی و خوابگاه‌های شبانه‌روزی به‌منظور رفع اشکال و ارائه خدمات آموزشی به آن دسته از دانش‌آموزانی که به هر دلیل تاکنون نتوانسته‌اند از خدمات آموزشی غیرحضوری، بهره‌مند شوند، دایر خواهد شد.

قربانی با بیان اینکه در فعالیت مجدد مدارس، حضور کلیه عوامل اجرایی و آموزشی از روز شنبه هفته آینده الزامی است؛ گفت: در زمان حضور دانش‌آموزان در مدارس، فعالیت بوفه مدارس تعطیل بوده و هیچ‌گونه مواد خوراکی عرضه نخواهد شد.

انتهای پیام/481/ش

R7848/P/S6,66/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان های مردم نهاد استاندار کردستان استان کردستان آموزش و پرورش کمک مومنانه دانش آموزان تفاهم نامه دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۱۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری

به گزارش خبرنگار مهر، نادر کریمی بیرانوند پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با تبریک هفته معلم اظهار کرد: سنندج از امروز تا دهم اردیبهشت ماه شاهد برگزاری نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روی است که در راستای ترویج روحیه کارآفرینی بین دانش‌آموزان انجام می‌شود.

وی همچنین از برگزاری دوره توانمندسازی مدیران مدارس غرب کشور برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در استان خبر داد و گفت: از راهکارهای سند تحول بنیادین مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است و هر دانش‌آموز باید تا پایان دوره تحصیلی یک مهارت که منجر به اشتغال شود را بیاموزد و این دوره برای مدیران مدارس در راستای تحقق این مهم برگزار می‌شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: ساحت اقتصادی که در شش ساحتی که برای آموزش دانش‌آموزان وجود دارد بدرستی تبیین نشده تا دانش‌آموز بتواند وارد بازار کار شود.

کریمی بیرانوند خاطرنشان کرد: چهارشنبه هفته گذشته در دولت بحث مهارت‌آموزی در مدارس نظری تصویب شد و ردیف اعتباری برای این مهم درنظر گرفته می‌شود.

وی یکی از مشکلات مهارت آموزی در مدارس نظری را نبود ساعت درسی مهارت‌آموزی دانست و گفت: تغییر ساختار آموزشی در حوزه متوسطه در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش است تا بتوان زمانی در برنامه درسی دانش آموزان برای مهارت آموزی در نظر گرفته شود.

وی اضافه کرد: برای دانش‌آموز در قالب ۳۰۰ ساعت در طول سه سال تحصیلی متوسطه مهارت‌آموزی گنجانده می‌شود تا منتج به شغل شود.

مدارس شبانه روزی ظرفیتی برای آموزش مهارت آموزی هستند

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: مدارس شبانه‌روزی اوقات فراغت خوبی برای دانش‌آموزان دارد و می‌توان با استفاده از فضای این مدارس سعی می‌شود مهارت به دانش‌آموزان این مدارس آموزش داده شود.

کریمی بیرانوند اذعان کرد: تا زمانیکه ساحت اقتصادی رشد نکند و دانش‌آموز توانمندی ورود به بازار کار را نداشته باشد نمی‌توان به تحقق این ساحت آموزشی دست یافت.

وی با اشاره به مشکل کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اعلام کرد: از مشکلات آموزش و پرورش کمبود نیروی انسانی است، در چند سال اخیر استخدام جدی شد و از کل ظرفیت تربیت معلم استفاده می‌شود و اگر دانشگاه فرهنگیان نتوانست نیرو تربیت کند از طریق آزمون و مصاحبه نیرو جذب می‌شود.

وی عنوان کرد: کردستان سال گذشته ۹ هزار ساعت در حوزه متوسطه نظری به صورت غیرموظف از بازنشستگان و دانشجو معلمان ترم هفت، برای جبران کمبود نیرو استفاده کردیم.

اجرای طرح «شهیدمحمودوند» برای شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر وضعیت پوشش تحصیلی دور دوم متوسطه در کشور و چگونگی شناسایی دانش‌آموزان ترک تحصیل بیان کرد: در پوشش تحصیلی متوسطه دوم، بسیاری از دانش آموزان بدلیل اینکه جذب بازار کار می‌شوند ترک تحصیل می‌کنند اما براساس اجرای طرح «شهید محمودوند» دانش‌آموزانی که در سامانه سیدا ثبت نام نکردند با بررسی کد ملی آنها دانش‌آموزان ثبت نام نشده شناسایی شدند و مسؤولان استان‌ها موظف شدند تا افرادی را برای پیگیری این دانش‌آموزان موظف به کار کنند.

وی اضافه کرد: براساس پیگیری‌های صورت گرفته تعدادی از دانش‌آموزان از طریق تحت پوشش قراردادن در کمیته امداد و بهزیستی به چرخه تحصیل بازگشتند و عده‌ای نیز به دلیل مهاجرت یا فوت ثبت نام نکرده بودند که شناسایی شدند.

کریمی اذعان کرد: سال گذشته ۶۰ هزار نفر دانش‌آموز بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش و پرورش برگشتند.

وی یکی از مسائل آموزش و پرورش را حضور کمرنگ دانش‌آموزان پایه دوازدهم بعد از تعصیلات نوروز دانست و گفت: این آسیب بزرگی برای دانش‌آموزان است چرا که در این زمان دانش‌آموز با نحوه طراحی سوال آزمون نهایی آشنا می‌شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: امتحانات پایه دهم و یازدهم هم از امسال نهایی هستند و آزمون آنها در حوزه‌های اجرا و تصییح آن به صورت الکترونیکی است.

کد خبر 6089831

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری