Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،حمید شکری معاون استاندار و فرماندار ویژه روز پنجشنبه در نشست کارگروه اشتغال مراغه افزود: با توجه به نامگذاری سال ۹۹ به عنوان سال «جهش تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب، دستگاه ها، نهادها، بانک ها، موسسات و سازمان‌های اقتصادی، حمایت از تولید و ایجاد زمینه برای اشتغال را اولویت خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: بهره گیری از تسهیلات اشتغال زا از جمله تسهیلات حمایت از مشاغل آسیب دیده برای حمایت از طرح‌های تولیدی، مناسب‌ترین حرکت در جهت ایجاد جهش تولید است.

شکری اضافه کرد: ورود بنیاد برکت به عرصه اشتغال زایی در این شهرستان زمینه ساز رونق تولید در مناطق مختلف و نیز کاهش بیکاری و افزایش اشتغال زایی خواهد بود.

پرداخت ۵۱.۸ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال فراگیر در مراغه

ناصر مظهریانرییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی مراغه گفت: در طول سال گذشته، از مجموع ۱۴۴ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال فراگیر به عنوان سهم این شهرستان، ۵۱.۸ میلیارد تومان برای ۶ طرح توسط بانک‌های عامل پرداخت شده است.

او افزود: همچنین در بخش تسهیلات روستایی نیز، از ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات سهم این شهرستان، ۱۵ میلیارد تومان برای ۲۲۸ طرح پرداخت شده است.

او با اشاره به تسهیلات صندوق کارآفرینی برای اشتغال آفرینی در این شهرستان اضافه کرد: با موافقت صندوق کارآفرینی امید آذربایجان شرقی ۳۴ طرح با ۲۵ میلیارد تومان تسهیلات تصویب شده است.

اواضافه کرد: در زمینه طرح کاروزی نیز، این شهرستان از شهر‌های پیشرو بوده از این رو نیاز است دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان، زمینه‌های بکارگیری این کارورزان را احصا و شناسایی کنند.

۳۰۰ طرح اشتغال زا توسط بنیاد برکت در مراغه اجرا می‌شود

حجت الاسلام قربانی مسوول طرح‌های اشتغال زای بنیاد برکت در آذربایجان شرقی گفت: امسال ۳۰۰ طرح اولیه اشتغال زا توسط بنیاد برکت در مراغه اجرا می‌شود.

او با اشاره به اجرای طرح‌های اشتغال زا در ۲ شهرستان آذربایجان شرقی در سال گذشته افزود: امسال یک هزار و ۲۰۰ طرح در ۶ شهرستان مراغه، آذرشهر، عجب شیر، چاراویماق، میانه و سراب اجرا خواهد شد.

اوادامه داد: همچنین در سال جاری، ۴۱ طرح اشتغال زای دیگر در مراغه با حمایت این بنیاد آغاز شده است.

او اضافه کرد: در سال گذشته نیز حدود هفت میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زا توسط بنیاد برکت در قالب ۲۱۵ طرح در این شهرستان ارائه شده است.

شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال زایی جهش تولید میلیارد تومان تسهیلات آذربایجان شرقی تسهیلات اشتغال بنیاد برکت اشتغال زا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۲۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی بنادر جدید لنگه و مکران آغاز خواهد شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر صفایی مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور شامگاه چهارشنبه در کارگروه توسعه دریا محور استان هرمزگان، اظهار کرد: مسیری که استان هرمزگان برای توسعه دریا محور آغاز کرده است دقیقاً منطبق بر خروجی و جمع‌بندی هیأت دولت است.

وی افزود: رئیس جمهور از ما می‌خواهد در حوزه دریا پروژه محور کار کنیم چرا که در اجرای پروژه‌ها هم اشتغال بالایی حاصل می‌آید و ضمن ایجاد رونق در معیشت مردم رشد اقتصادی را نیز در پی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۲۷ ارگان مرتبط با دریا در کشور فعالیت دارند، گفت: پروژه‌های خوبی توسط این ارگان‌ها در حوزه دریا آغاز شده است و تمام تلاش ما این است که بتوانیم با هم‌افزایی این پروژه‌ها را به نتیجه برسانیم.

صفایی عنوان‌کرد: همه همت هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی معطوف بر این است که پروژه‌هایی را که در مرحله مطالعات هستند سریعاً به مرحله آغاز عملیات اجرایی برسانیم از این رو مجدانه مقدمات آغاز پروژه بندرگاه جدید لنگه را در غرب هرمزگان پیگیری می‌کنیم و در شرق نیز تلاش می‌کنیم عملیات اجرایی بندر مکران طی سال جاری آغاز شود چرا که طبق سیستم سازمان بنادر اگر پروژه‌ای آغاز شد مستمرا با تخصیص بودجه ادامه پیدا خواهد داشت.

وی همچنین با اشاره به طرح توسعه پس‌کرانه بندر شهید رجایی و عملیات اجرایی پل دسترسی به بندرگاه فعلی از پس‌کرانه جدید، گفت: با بهره‌برداری از این پروژه ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار زمین به ظرفیت بندری هرمزگان اضافه خواهد شد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به طرح محدوده بزرگ گردشگری دریایی استان در بنادر نخل‌ناخدا و شهید حقانی ادامه داد: این طرح در اسکله نخل‌ناخدا در حال انجام است و در بندر شهید حقانی نیز تلاش خواهیم کرد توسعه حوضچه‌ها را آغاز کنیم تا ظرفیت حمل و نقل گردشگران در حوزه دریا دوچندان شود.

وی بابیان اینکه هرمزگان پتانسیل تبدیل شدن به مرکز تربیت نیروی انسانی متخصص حوزه دریا را دارد، عنوان‌کرد: ما آمادگی کامل داریم بتوانیم در قالب همکاری مشترک با استان کمک کنیم تا این مرکزیت علمی در استان ایجاد شود و دانشجوهای مرتبط با حوزه دریا و علوم و فنون دریایی در هرمزگان تربیت شوند.

کد خبر 6100901

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی بنادر جدید لنگه و مکران آغاز خواهد شد
  • تلاش معاونت امور زنان و خانواده در ارتقاء سطح اجتماعی بانوان
  • تحقق ۱۰۰ درصدی تعهد اشتغال در اردبیل
  • اشتغال و تسهیلات بانکی از مهمترین مطالبات مردمی در تنگستان است
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • تسهیلگری مجوزها و زیرساخت مشوق‌ ایجاد اشتغال است
  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی در مراغه