Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@08:19:01 GMT

غفلت‌هایی که انسان را در قیامت پشیمان ‌خواهد کرد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۵۳۰۶۰

غفلت‌هایی که انسان را در قیامت پشیمان ‌خواهد کرد

استاد حوزه علمیه غفلت را یکی از بیماری‌های خطرناک عنوان کرد و گفت: غفلت به معنی بی‌توجهی، غیر از جهالت به معنی ناآگاهی است، انسان جاهل چیزی را نمی‌داند اما انسان غافل می‌داند ولی توجه ندارد و خودش را به خواب زده است. ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۸ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی ظهر امروز در ویژه‌‌برنامه تفسیر سوره انبیاء که در حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد اظهار داشت: در سوره انبیاء دوباره به یأجوج و مأجوج اشاره شده و گفته است که روزی مانع از یأجوج و مأجوج برداشته می‌شود و دوباره مردم را غارت می‌کنند و در روایات آمده است که غارتگری این اقوام یکی از نشانه‌های قیامت خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی غفلت را یکی از بیماری‌های خطرناک عنوان کرد و افزود: غفلت به معنی بی‌توجهی، غیر از جهالت به معنی ناآگاهی است، انسان جاهل چیزی را نمی‌داند اما انسان غافل می‌داند ولی توجه ندارد و خودش را به خواب زده است.

استاد حوزه علمیه بیان کرد: پنج نوع غفلت داریم که نخست غفلت از خود و شناخت حقیقت بندگی و دوم غفلت از آیات و نشانه‌های الهی است که این همه خدا آیه و نشانه گذاشته و هنوز عده‌ای می‌گویند خدا کجاست.

حجت الاسلام رفیعی: دختران جوان حضرت مریم(س) را الگوی خود قرار دهندحجت‌الاسلام رفیعی: ‌اکتفای والدین به فرزندان کم درست نیست / پیری جمعیت ایران را تهدید می‌کند

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی سومین غفلت را شیطان و دشمنی آشکار او با انسان دانست و گفت: غفلت چهارم از آخرت و معاد که بسیار مورد تأکید قران و روایات است و غفلت پنجم نیز از مراقبت خداوند و در محضر خدا بودن است که اگر به این موارد توجه داشته باشیم در قیامت پشیمان نخواهیم بود.

رفیعی عنوان کرد: دوبار در قرآن کلمه یأجوج و مأجوج آمده که یکی در سوره کهف آیه 94 و یکی هم در آیه 96 سوره انبیاء است، در سوره کهف به داستان ذوالقرنین اشاره می‌کند، شخص مؤمنی که سفرهای بسیاری داشت و در یکی از سفرهایش به منطقه‌ای رسید و مردم آن منطقه از غارتگری یأجوج و مأجوج شکایت و از او درخواست کمک کردند.

وی تصریح کرد: یأجوج و مأجوج دو قبیله و قوم خونخوار و غارتگر هستند، ذوالقرنین با کمک مردم آن منطقه سدی از آهن و مس که آلیاژی محکم را تشکیل می‌دهند ساخت و از این روش توانست جلو حمله آن اقوام را بگیرد.

استاد حوزه علمیه گفت: در دو جنگ جهانی میلیون‌ها نفر بر اثر منفعت طلبی برخی افراد کشته شدند و آمریکا با انداختن یک بمب در شهر هیروشیما 200 هزار نفر را سوزاند.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی با قرائت آیه 97 سوره انبیا خاطرنشان کرد: وعده خدا نزدیک است و روزی که قیامت برپا شود چشم‌ها خیره می‌شود و کفار می‌گویند ما غافل بودیم و به خودمان ستم کردیم.

انتهای پیام/452/ش

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: یأجوج و مأجوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۳۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ تند همتی به انتقاد خبرگزاری دولت/ دانشجوی سال اول اقتصاد هم فرق تورم نقطه‌به‌نقطه و تورم سالانه را می‌داند؛ شما یا نمی‌دانید یا می‌خواهید ندانید

رئیس کل اسبق بانک مرکزی نوشت: یک دانشجوی کارشناسی سال اول اقتصاد، تفاوت تورم نقطه به نقطه و تورم سالانه را به خوبی می‌داند ولی شما یا نمی‌دانید یا می‌خواهید که ندانید.

‏به گزارش خبرآنلاین، عبدالناصر همتی در تازه‌ترین یادداشت در فضای مجازی نوشت: خبرگزاری رسمی دولت به طور بسیار مبتدی، مدعی شد که تحلیل این‌جانب در مورد ⁧نرخ تورم ⁩اشتباه است!

‏این خبرگزاری متوجه این موضوع هست که من نیز به مانند رییس‌جمهور دولت سیزدهم که در مقام مقایسه عملکرد، به آمار تورم بانک مرکزی در شهریور ۱۴۰۰ استناد می‌کردند، به آمار بانک مرکزی در خصوص نرخ تورم سال ۱۴۰۲ استناد کرده‌ام، نه به نرخ تورم نقطه به نقطه اعلام شده توسط مرکز آمار!

یک دانشجوی کارشناسی سال اول اقتصاد، تفاوت تورم نقطه به نقطه و تورم سالانه را به خوبی می‌داند ولی شما یا نمی‌دانید یا می‌خواهید که ندانید.

هر توجیهی که بیان کنید، دولت بایستی پاسخگوی کوچک شدن سفره مردم و کاهش ارزش ریال باشد.
‏این دو مورد را چگونه توجیه می‌کنید؟!

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۷ موردی که همین الان باید از شرشان خلاص شوید! پشیمان نمی‌شوید!
  • پاسخ تند همتی به انتقاد خبرگزاری دولت/ دانشجوی سال اول اقتصاد هم فرق تورم نقطه‌به‌نقطه و تورم سالانه را می‌داند؛ شما یا نمی‌دانید یا می‌خواهید ندانید
  • اورلین شوامنی، کیت عبدو را کارشناس مورد علاقه خود می‌داند! / زیرنویس فارسی
  • هفت محبوب پرسپولیس در باشگاه صدتایی‌ها
  • اگر می‌خواهید شاد باشید این عادت‌ها را کنار بگذارید
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • آثار شهید مطهری عقل را تسلیم و دل را راضی می‌کند
  • طریقه خواندن نماز شب و فضیلت آن
  • فقط یکی از معلم‌ها می‌داند
  • معلمان اگر در کارشان غفلت کنند سرنوشت یک جامعه به خطر می‌افتد