Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،محمود کیا مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی در جلسه کمیته گیاهپزشکی استان ضمن ارائه گزارش و بیان این مطلب، افزود: از این میزان حدود ۴۲ هزار و ۱۳۱ هکتار با انواع آفات گندم آبی و دیم، ۸۸۳۶ هکتار با آفت‌های جو آبی و دیم و برای کلزا هم حدود ۵۰ هزار و ۱۱۰ هکتار مبارزه شده است و حدود ۲۲۰۶ هکتار هم شامل مبازره با دیگر محصولات کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در خصوص میزان مبارزه با ملخ نیز در استان، گفت: از خرداد ۹۸ تا پایان سال گذشته حدود ۱۰ هزار و ۱۰۶ هکتار از اراضی ملخ زدایی شده است.

او در خصوص آفت سن غلات در استان نیز اظهار کرد: در سال ۹۹ حدود ۵۰ هزار و ۹۰۴ هکتار جهت مبارزه و پیشگیری آفت فوق در مزارع سمپاشی شده است.

محمودکیا عنوان کرد: آفت شاه مومی کلزا در پاییز سال گذشته به صورت گسترده وجود داشت که امسال به دلیل بارش باران و دیگر فاکتورها جمعیت پایینی دارد.

او گفت: در شهرستان‌های هشترود، میانه و اهر جمعیت سن غلات زیاد بوده و تاکید شده که مبارزه با آفات ادامه داشته باشد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان ار وجود آفت ملخ در شهرستان پارس آباد خبر داد و افزود: باید به صورت کارشناسی شده در اسرع وقت با این آفت مبارزه شود تا در محل مزارع هم مرز با آذربایجان شرقی به مزارع کشاورزان خسارت وارد نکند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان،اواز اجرای 12 طرج پیش آگاهی نوین براساس مجموعه درجه حرارت‌های موثر روزانه در مورد آفات کلیدی استان با اعتبارات ملی خبر داد و در خصوص زنگ گندم نیز مناسب ترین روش مبارزه با آفات را استفاده از ارقام مقاوم اعلام کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهادکشاورزی کشاورزان آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۴۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دکتر ناصر عتباتی با اعلام این خبر بیان داشت: در سال ۱۴۰۲ دستگاه قضایی استان در راستای صیانت از اراضی ملی و طبیعی، با اقدامات خود از بیش از ۲۱۰۰ هکتار از اراضی ملی که مورد تعرض و تصرف عده‌ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی خود و پای کار آوردن ادارات متولی رفع تصرف نمود.
عتباتی ادامه داد: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بالغ بر ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در ۱۱۳۷ فقره به مساحت بیش از ۱۲۴۷ هکتار بود.
رئیس کل دادگستری استان همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها در سال ۱۴۰۲ نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان در سال گذشته به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغ‌ها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی در استان و شهرستان‌ها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، ۲۶۸۶ مورد تغییر کاربری غیر مجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از ۶ هکتار با تعداد ۱۰۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی ممانعت به عمل آمد.
مقام ارشد قضایی استان همچنین به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی هم اشاره و گفت: در سال ۱۴۰۲ از بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان نیز رفع تصرف به عمل آمده است.

دیگر خبرها

  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • کاهش آفت ملخ در اراضی کشاورزی با بارش های بهاری
  • مبارزه شیمیایی با آفات مزارع گندم و جو مازندران
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری