Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یمن بحرانی‌ترین کشور غرب آسیا به لحاظ بشردوستانه با بحران‌های بهداشتی در آستانه فصل گرما در میانه تشدید حملات ائتلاف متجاوز سعودی و درگیری‌های جدایی طلبانه مواجه است. تاریخ انتشار: 06:00 - 26 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۲۰۵۶۳ خبرگزاری میزان – در حالی که آمار‌های رسم از ابتلای ۶۷ نفر به بیماری «کرونا» و مرگ ۱۱ نفر بر اثر این بیماری در «یمن» حکایت دارند، آن چه که زیر پوست این کشور بحران زده در جریان است، ترکیبی از بیماری‌های همه گیر «وبا» و «تب دنگی» با علائم مشابه کرونا در کشوری جنگزده، فقیر و گرسنه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«یمن»، فقیرترین کشور غرب آسیا که از سال ۲۰۱۵ تاکنون به بهانه بازگرداندن دولت مستعفی «منصور هادی» به قدرت توسط عربستان تحت شدیدترین محاصره‎ها، تجاوز‌های هوایی و زمین قرار دارد، در حالی با بحران شیوع کرونا مواجه می‌شود که فصل گرما خطر همه گیری بیماری‌هایی مانند وبا و تب دنگی را در این کشور افزایش داده است؛ کشوری که زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی‎اش در طول پنج سال تجاوز آشکار ائتلاف سعودی به سرکردگی عربستان نابود شده و کمبود‌های زیادی را در این عرصه مشاهده می‌کند.
تازه‌ترین گزارش‌ها از یمن، از پنهانکاری در مورد آمار مبتلایان و جان باختگان بر اثر کرونا به ویژه در مناطق تحت کنترل ائتلاف سعودی حکایت دارد؛ خبری که درست بودنش آغاز بحرانی بهداشتی را در این کشور قطعی می‌کند.
ضمن اینکه عربستان در ادامه رویکرد استفاده از مزدوران آفریقایی در جنگ یمن، اقدام به وارد کردن ۸۰۰ تبعه سومالیایی به یمن کرده است؛ این افراد که در «الجوف» قرنطینه شدند، می‌توانند بمب شیوع کرونا در یمن شوند.   مقام‌های یمنی بر این باورند که ناتوانی عربستان در تامین مواد غذایی و امکان قرنطینه این افراد، سبب شیوع بیماری در شمال یمن خواهد شد.
چهار منبع نزدیک به موضوعات بهداشتی و کرونا در یمن در گفت و گو با رویترز اعلام کردند که شمار مبتلایان و مرگ و میر ناشی از کرونا در این کشور به مراتب بیش از آماری است که تاکنون ارائه شده است.
اگرچه بخشی از مشکلات در ارائه دقیق آمارها، مربوط به کمبود‌های تجهیزاتی و کمبود کیت‌های تشخیصی است، اما گزارش‌ها از پنهانکاری مقامات در بخش‌های تحت کنترل ائتلاف سعودی حکایت دارند.   موج کرونا در این مناطق در پی شدت درگیری‌های جدایی طلبانه که منجر به کاهش اقدامات مقابله‌ای شده، افزایش یافته است.  بیشتر بخوانید:  نقض مداوم آتش بس و افزایش شمار مبتلایان نگرانی در مورد شیوع کرونا در یمن سبب شد تا سازمان‌های جهانی مانند سازمان ملل و نهاد‌های بشردوستانه در مورد پیامدهای ادامه درگیری‌ها در این کشور هشدار داده و خواستار توقف فوری آن شوند اما به نظر می‌رسد پایان درگیری‌ها در یمن با توجه به نقض مکرر آتش بس ادعایی و یکجانبه ائتلاف سعودی ناممکن باشد.
سازمان بهداشت جهانی تاکنون بار‌ها در مورد پیامد‌های شیوع کرونا در این کشور هشدار داده و اعلام کردند پیش بینی‌ها از ابتلای بیش از نیمی از شهروندان یمنی به کرونا حکایت دارند.   براساس این ارزیابی، احتمالا تا چندماه آینده ۱۶ میلیون یمنی اعم از زن و مرد و کودک به کرونا مبتلا می‌شوند.
براساس اطلاعات این سازمان، یمن تنها چهار آزمایشگاه و ۵۲۰ تختخواب بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) و ۱۵۴ دستگاه تهویه دارد.   سازمان بهداشت جهانی به تازگی هشدار داد «افزایش شمار مبتلایان می‌تواند مراکز درمانی یمن را تحت فشار قرار دهد.»
جنگ در یمن در پنج ساله گذشته مرگ ۱۰۰ هزار نفر را رقم زده و بدترین بحران بشردوستانه جهان را به زعم سازمان ملل موجه شده است؛ حدود ۲۴ میلیون یمنی معادل ۸۰ درصد مردم این کشور به کمک‌های غذایی وابسته هستند و حدود ۱۰ میلیون نفر نیز با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند.
حملات و یورش‌های مکرر عربستان و متحدانش به این کشور، سیستم‌های بهداشتی و درمانی یمن را ویران کرده و نفس‌های اقتصاد ضعیف فقیرترین کشور غرب آسیا را بریده است؛ ضمن اینکه کمک‌های غذایی و سوختی همچنان توسط ائتلاف به سرقت می‌روند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: یمن یمن انصارالله ائتلاف سعودی شیوع کرونا درگیری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۴۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آن‌ها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آن‌ها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • تاکید عربستان بر آتش‌بس فوری در غزه
  • تمجید آنروا از شجاعت خبرنگاران فلسطینی در پوشش تراژدی غزه
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • آموزش نیرو‌های واکنش سریع در عربستان/ خارطوم اعتراض کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی