Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@08:02:46 GMT

ناتوانی جنسی در مردان(علل و درمان)

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۵۶۰۳۷

ناتوانی جنسی در مردان(علل و درمان)

خبرگزاری آریا -

ناتوانی جنسی
ناتوانی جنسی در مردان چیست؟
ناتوانی جنسی-ناتوانی جنسی وضعیتی است که در آن مرد نمی‌تواند نعوظ پیدا کرده و قادر نیست که نعوظ خود را به مدت کافی جهت انجام نزدیکی حفظ نماید.
اگر چه ناتوانی جنسی در مردان مشکل شایعی برای یک زوج محسوب می‌گردد ولی قابل درمان نیز هست.ناتوانی جنسی در بسیاری از مردان به صورت نعوظ ناقص و یا اشکال دیگر آن دیده می‌شود ولی می‌تواند به صورت دایمی و مزمن باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مواردی مثل بیماری‌های مزمن، داروها، افسردگی، هیجان و تشویش باعث بروز انواع زودگذر ناتوانی جنسی شده و مطمئن باشید که در صورت ابتلا به آن مجبور نیستید تا آخر عمر با آن زندگی نمایید.
کمک پزشک معالج همیشه قابل دسترسی است. پس از ملاقات با جراح کلیه و مجاری ادراری که در اغلب موارد، آموزش لازم در اینگونه موارد را دیده است، توصیه‌های لازم در اختیار شما گذاشته می‌شود. مجدداً به خاطر داشته باشید که ناتوانی جنسی با موفقیت قابل درمان است.
نعوظ چگونه ایجاد می‌شود؟
برای اینکه نعوظ یا راست شدن آلت تناسلی ایجاد شود، باید قسمت‌های مختلف بدن با یکدیگر هماهنگ گردد. یک مرد تنها به این دلیل که می‌خواهد، نمی‌تواند به سادگی نعوظ پیدا کند.
جهت ایجاد نعوظ هماهنگی بین روان آدمی، مغز و دستگاه اعصاب مرکزی و محیطی، هورمون‌های خونی، عروق خونی اعم از شریان و ورید جهت ورود جریان خون به داخل آلت و عدم خروج آن از آلت ضروری می‌باشد. وقتی تمام این دستگاه‌ها با هم کار کنند دو جسم غاری بزرگ شبیه اسفنج موجود در داخل آلت با خون پر شده و بزرگی و سفتی آلت ایجاد می‌گردد.
سبب شناسی
ناتوانی جنسی می‌تواند به علت عیوب عضوی و یا روانی ایجاد گردد. عوامل متعددی در ایجاد نعوظ و اخلال ایجاد می‌کنند. در ابتلای هر کدام از اعضا و دستگاه‌های دخیل در نعوظ که در بالا ذکر شد ناتوانی جنسی ایجاد می‌شود.
مثلاً وقتی مردی استرس و افسردگی داشته و یا نگران این باشد که نمی‌تواند عمل دخول را انجام دهد، دچار ناتوانی جنسی می‌گردد که به آن ناتوانی جنسی روانی می‌گویند. در بیش از نیمی از موارد،ناتوانی جنسی در مردان به علت بیماری یا جراحی و تصادف منجر به صدمات عروقی عصبی به وجود می‌آید. داروها و علل هورمونی نیز می‌توانند در ناتوانی جنسی مردان مؤثر باشند.
از میان بیماری‌های موثر در ناتوانی جنسی در مردان باید از بیماری قند یا دیابت نام برد که ایجاد ضایعات عروقی عصبی کرده و هجوم جریان خون به داخل آلت را در هنگام تقاضای جنسی مختل نموده و ناتوانی جنسی ناشی از مرض قند را ایجاد می‌کند.حفظ رژیم غذایی، ورزش و کنترل قند خون به وسیله دارو زیر نظر پزشک مربوطه مشکل را حل می‌نماید، ولی در صورت طولانی بودن، ناتوانی جنسی مزمن ایجاد می‌کند که درمان آن مشکل است.

ناتوانی جنسی
ناتوانی جنسی-یکی دیگر ازعلل عضوی ناتوانی جنسی در مردان، بیماری‌های قلبی عروقی می‌باشد که در آن جریان خون به داخل آلت کاهش یافته و شخص نعوظ کافی پیدا نمی‌کند. به علاوه گهگاه وریدها که وظیفه احتباس خون در داخل آلت را بر عهده دارند به خوبی عمل نکرده و شخص نمی‌تواند نعوظ خود را به مدت کافی جهت انجام نزدیکی پایدار نگاه دارد. به این حالت ناتوانی جنسی وریدی می‌گویند.
جراحی‌های وسیع لگنی که برای کنترل سرطان پروستات، مثانه و روده بزرگ به کارگرفته می‌شود، به علت اینکه در آن جراح سعی در برداشتن کامل تمام بافت‌های اطراف سرطان را دارد، سبب صدمه به عروق و اعصاب مسئول ایجاد نعوظ گردیده و نهایتاً ناتوانی جنسی در مردان را ایجاد می‌کنند.
صدمات نخاعی به علت مرکزیت این عضو برای انتقال دستورات مغزی به اعضای بدن می‌تواند باعث ناتوانی جنسی در مردان گردد.
از مواد شیمیایی مؤثر در ایجاد ناتوانی جنسی در مردان باید به داروهای ضد فشار خون و داروهای عصبی و ضد افسردگی اشاره نمود. به این نوع، ناتوانی جنسی دارویی می‌گویند. البته در اینجا پزشک است که به شما جهت ادامه یا قطع دارو توصیه لازم را خواهد نمود و قطع خود سرانه دارو عوارض دیگری را می‌تواند در پی داشته باشد. الکل نیز باعث آسیب کبدی،اختلالات هورمونی و صدمات رشته‌های عصبی گردیده و در بعضی از مواقع منجر به ناتوانی جنسی دایمی می‌گردد.نارسایی کلیه و کبد نیز به لحاظ ایجاد تغییرات هورمونی اغلب این عارضه ی ناتوانی جنسی را به دنبال خواهند داشت.
چگونه ناتوانی جنسی درمان می‌شود؟
درمان ناتوانی جنسی-ابتدا دو قدم برای حل مشکل ناتوانی جنسی وجود دارد.
در قدم اول پزشک نیاز دارد علت ناتوانی جنسی را جستجو نماید و در قدم دوم پزشک به شما کمک می‌کند که درمان مناسب را انتخاب نمایید.
پزشک چگونه علت را پیدا می‌کند؟ پس از سؤالات کافی در مورد نحوه شروع و پیشرفت بیماری و حالت روحی فرد مبتلا، پزشک معاینات کامل به عمل می‌آورد تا از صحت مقدار فشار خون، کار اعصاب و ساختمان آلت اطمینان حاصل نماید.
او سپس ممکن است انجام آزمایش بررسی نعوظ شبانه در حالت خواب را توصیه نماید که کمک زیادی برای افتراق علت عضوی یا روانی می‌کند. در کنار آن، بررسی وضعیت هورمون‌ها و قند خون و یا نحوه جریان خون به داخل آلت ممکن است درخواست گردد.
در صورتیکه علت ناتوانی جنسی شما روحی و فکری تشخیص داده شود پزشک معالج، شما را نزد روان شناس یا روان پزشک مجرب معرفی خواهد نمود. اگر علت عضوی باشد روش‌های درمانی متعددی به شما پیشنهاد می‌گردد که شامل قرص‌های مختلف، تزریق آمپول به داخل عضله و حتی داخل آلت، وسایل خاص برای ایجاد نعوظ مصنوعی و بالاخره عمل جراحی و گذاشتن پروتز می‌باشد.
مسلم است که هر یک از طرق فوق خصوصیات خاص را خود دارند که منطبق با توانایی‌های شما می‌تواند مؤثر واقع شود. بنابر این نگران مشکل خود نباشید و به امید خدا با مشاوره با پزشک اورولوژی مرتفع خواهد شد.
منبع:iranhealers.com
تقویت جنسی
ناتوانی در عملکرد جنسی مردان


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ناتوانی جنسی در مردان ایجاد نعوظ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۶۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟

آلرژی فصل بهار یکی از مسائل شایع و مزاحم در این فصل است که بسیاری از افراد را تحت تأثیر قرار می‌دهد که علت بروز آن به دلیل وجود آلرژن‌ها در فصل بهار است، اما به‌ طور کلی استفاده از روش‌های طب سنتی برای درمان آلرژی فصل بهار می‌تواند یک راه حل آسان با تأثیر بلند مدت باشد و عوارض آن را کنترل کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، به گفته متخصصان، حساسیت‌های فصلی یک پدیده پیچیده است که از واکنش غیرطبیعی سیستم ایمنی بدن به عوامل محیطی ناشی می‌شود؛ این عوامل محیطی شامل گرده‌های گل‌ها، قارچ‌ها، بعضی مواد شیمیایی و تغییرات هوایی موسمی است، حساسیت فصلی می‌تواند تأثیرات روحی و اجتماعی زیادی داشته باشد و افراد ممکن است به دلیل محدودیت‌های ناشی از علائم حساسیت، از تفریحات یا فعالیت‌های اجتماعی منع شوند.

در آلرژی بهاری به‌طور معمول افراد دچار سرخی چشم و چهره می‌شوند، سوزش و خارش بینی دارند و رطوبت‌هایی که سوزان هستند از چشم و بینی خارج می‌شود؛ از دیدگاه طب سنتی گاهی گرم شدن یا سرد شدن بیش از حد مغز و گاهی نیز مشکلات معده و شُل بودن دریچه معده، منجر به بروز چنین مشکلی می‌شود.

متخصصان طب سنتی معتقدند، با توجه به اینکه در فصل بهار حرارت افزایش پیدا می‌کند، موادی که در بدن تجمع کرده است، شروع به پخته شدن و نضج می‌کند؛ یکی از راه‌های دفع و خروج این مواد از طریق مغز است و رطوبت‌هایی که سوزان است از چشم و بینی خارج می‌شود و در واقع علت تشدید آلرژی‌ها در فصل بهار همین است.

اصلاح غذایی و رفتاری برای درمان آلرژی

رضا معطری، متخصص طب سنتی و عضو انجمن علمی گیاهان دارویی ایران در خصوص روش‌های درمان آلرژی و حساسیت فصلی در طب ایرانی اظهار می‌کند: با آمدن فصل بهار حرارت افزایش پیدا کرده و مواد تجمع یافته در بدن پخته می‌شود و این مواد به‌طور معمول از طریق چشم و بینی از بدن خارج خواهد شد؛ اگر فرد لینت مزاج داشته باشد و شکم خود را با خوردن ملین‌هایی مانند انجیر (برای افراد سرد مزاج)، آلو بخارا (برای افراد گرم مزاج) و روغن بادام شیرین نرم کند، این مواد تجمع یافته به راحتی از بدن فرد دفع خواهد شد و دیگر از راه بینی و چشم خارج نمی‌شود که فرد را دچار حساسیت و آلرژی کند.

وی در خصوص اصلاح رژیم غذایی برای درمان آلرژی ادامه می‌دهد: بهتر است افرادی که دچار آلرژی فصلی هستند تا جایی که امکان دارد از مصرف سرخ کردنی و ترشی‌ها پرهیز کنند و مصرف گوشت قرمز را کاهش دهند و از غذاهایی مانند آش جو، آش عدس، پلو ماش و پلو عدس که رقیق‌کننده خون بوده و بسیار مؤثر است، استفاده کنند؛ گاهی مصرف ماءالشعیر نیز توصیه می‌شود؛ لازم به ذکر است افرادی که با آلرژی فصلی درگیر هستند از سبزیجاتی مانند گشنیز و اسفناج و حبوباتی همچون ماش و نیز گوشت مرغ در پختن آش جو استفاده کنند.

این متخصص طب سنتی با اشاره به تأثیر بعضی میوه‌ها بر درمان آلرژی و حساسیت فصلی تصریح می‌کند: مصرف میوه‌هایی مانند لیموشیرین و مغز خیار برای درمان آلرژی مؤثر است؛ همچنین بهتر است افراد مبتلا به آلرژی از غذاهای تند و شور استفاده نکنند، علاوه بر این موضوع این افراد می‌توانند از گل‌گاوزبان به عنوان یک ضدالتهاب طبیعی، زنیان به عنوان آنتی‌هیستامین طبیعی، زیره سبز، عسل و عناب به عنوان ضدآلرژی معروف استفاده کنند، این گیاهان می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی و کاهش علائم حساسیت فصلی کمک کند، البته مهم است که این داروهای گیاهی زیر نظر متخصصان طب سنتی مصرف شود.

وی درباره تأثیر حجامت بر درمان آلرژی می‌افزاید: اقداماتی مانند خون‌گیری و حجامت نیز می‌تواند برای درمان آلرژی مؤثر باشد؛ از دیدگاه طب سنتی، حجامت و خون‌گیری اثرات مثبتی در کنترل علائم آلرژی دارد، چرا که با این روش، خون از مواد آلرژنیک و سموم تصفیه شده و جریان خون بدن تنظیم می‌شود.

معطری درباره آلرژن‌ها و بروز حساسیت به واسطه آن بیان می‌کند: سعی کنید لباس‌ها و ملافه‌ها را در فضای خارج از خانه خشک نکنید؛ خشک کردن لباس‌ها و ملافه‌ها در فضای آزاد موجب چسبیدن گرده‌های گیاهان به آن‌ها شده و علائم آلرژی فصلی را در افراد مستعد افزایش می‌دهد، همچنین صبح‌ها قبل از ساعت ۹ پنجره‌ها را باز بگذارید و از هوای تازه لذت ببرید؛ در این ساعت هوا هنوز رطوبت صبح‌گاهی خود را دارد و مانع از حرکت آزادانه آلرژن‌ها در هوا می‌شود.

وی ادامه می‌دهد: روز را با یک دوش آب گرم به پایان برسانید تا آلرژن‌هایی که به مو و پوست شما چسبیده است پاک شود؛ قبل از خواب هم یک فنجان دمنوش گیاهی ضدآلرژی بنوشید تا بتوانید بدون نگرانی از حساسیت فصلی به آرامی بخوابید.

ضرورت توجه به تغییرات آب و هوایی برای جلوگیری از آلرژی در فصل بهار

این متخصص طب سنتی اظهار می‌کند: تغییرات آب‌وهوا روی مقدار گرده‌ای که توسط گیاهان آزاد می‌شود، تأثیر دارد؛ در روزهای گرم، رشد و قدرت باروری گیاهان بیشتر می‌شود، اما در روزهای بارانی انتشار گرده‌ها متعادل است؛ در روزهایی که باد می‌وزد انتشار گرده‌ها به راحتی انجام می‌شود و نشانه‌های حساسیت در افراد نیز افزایش پیدا می‌کند، بنابراین افراد مستعد آلرژی و حساسیت در فصل بهار مهم است که به وضعیت هوا و وزش باد توجه کنند تا کمتر درگیر عوارض آلرژی شوند.

وی می‌افزاید: گیاهانی مانند بید، کاج، توت، چنار، نخل، بلوط، راش، سرو، نارون، زیتون، صنوبر، چاودار، توسکا، سپیدار، افرای سیاه، سرو کوهی، زبان گنجشک، گردوی آمریکایی و درخت قهوه کنتاکی می‌تواند موجب بروز علائم حساسیت‌های بهاری در افراد شود.

معطری می‌گوید: حساسیت‌های فصلی به‌طور معمول در یک زمان مشخصی از سال برای فرد رخ داده و طی یک مدت زمان محدود رفع می‌شود؛ در بیشتر افراد این حساسیت در فصل بهار شروع شده و تا پاییز ادامه دارد، هر چند که احتمال درگیری با تب یونجه در هر چهار فصل سال وجود دارد؛ تب یونجه با التهاب بینی خود را نشان می‌دهد که ناشی از واکنش سیستم ایمنی بدن به مواد حساسیت‌زای موجود در هوا است، موادی مانند گرد و خاک یا گرده گل و گیاهان که همواره در محیط اطراف وجود دارد.

وی ادامه می‌دهد: لازم است بدانیم که مصرف سیگار توسط افراد مبتلا به آلرژی‌های فصلی می‌تواند این حساسیت را بیشتر کند، در نتیجه اگر به سلامت و آرامش خود اهمیت می‌دهید، استعمال دخانیات را کنار بگذارید.

با این اوصاف، متخصصان طب سنتی در خصوص درمان آلرژی و حساسیت فصلی توصیه می‌کنند که از تغذیه‌ای استفاده شود که مواد تجمع یافته در بدن را تخلیه کرده و علائم آلرژیک را کاهش دهد، در همین راستا روش‌های سنتی مانند حجامت و خون‌گیری برای درمان آلرژی و حساسیت فصلی پیشنهاد می‌شود، زیرا این روش‌ها می‌توانند به تصفیه خون و تنظیم جریان آن در بدن کمک کنند، همچنین باید به تغییرات آب‌وهوا و نکات بهداشتی برای کنترل علائم آلرژی در طول فصل بهار توجه کرد.

کد خبر 744203

دیگر خبرها

  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • اظهارات تکان‌دهنده؛ بزرگان ما برای درمان سریع به اروپا می‌روند | چرا دنبال پزشک حزب‌الهی نیستید؟ | فیلم
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • پزشک متخلف در یکی از روستا‌های تالش دستگیر شد
  • پزشک متخلف در یکی از روستاهای تالش دستگیر شد
  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟