Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس مرکز قرآن، عترت و نماز سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در مورد برگزاری برنامه‌های شب قدر در ارتش گفت: مساجد ارتش در تمام موارد از مساجد کشور و دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت و پدافند زیستی ارتش پیروی می‌کنند. تاریخ انتشار: 12:00 - 26 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۲۰۹۵۲ خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام روابط عمومی ارتش، سرهنگ میدانی، گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و شرایط ویژه کشور، برنامه‌های موفق و مؤثر فرهنگی (عیدانه) که در ایام نوروز در بستر فضای مجازی برنامه ریزی و اجرا شد، باعث شد فعالیت‌های قرآنی ارتش دچار تعطیلی نشود و پس از ایام نوروز نیز برنامه‌های فرهنگی مختلفی اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: برای تحقق این هدف جلسات متعددی با حضور کارشناسان در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد که طی این مصوبه مقرر گردید ۱۴ برنامه اجرایی بسیار فاخر در فضای مجازی در ایام ماه مبارک رمضان در سطح تمام یگان‌های ارتش برگزار شود.
سرهنگ میدانی گفت: یکی از برنامه‌های شاخص که در این مدت بسیار مورد توجه و استقبال مخاطبین قرار گرفته بود، برنامه «هر خانه یک مسجد» بود، که با قرائت صفحه اول جزء همان روز ماه مبارک توسط یکی از قاریان برتر ارتش اجرا و پس از آن دعای روز ماه رمضان قرائت و در ادامه با سخنرانی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، حجت الاسلام عباس محمد حسنی که به صورت خلاصه و مفید در یک یا دو دقیقه ارایه می‌شود و مسایل خوبی در حوزه تعلیم و تربیت بیان می‌شود. در این طرح هر روز سؤالاتی از متن بیانات رئیس سازمان طرح می‌شود و به قید قرعه به ۳۰ نفر جایزه نفیس تعلق می‌گیرد.
رییس مرکز قرآن، عترت و نماز سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تصریح کرد: کلیپ‌هایی با مضامین محافل انس با قرآن با رویکرد طرح تدبر برگزار می‌شود که هر روز یک آیه انتخاب و مضامین متناسب با آن آیات مورد تفسیر قرار می‌گیرد. محافل قرآنی با این رویکرد ضمن بارگذاری فایل‌های قرآنی قاریان، روحانیون موظف شدند سخنرانی منطبق با آن آیات و نکات مرتبط در آن آیه را بارگذاری کنند. در ادامه یک سوال از متن سخنرانی طرح شده و بر اساس قرعه کشی به کسانی که پاسخ درست ارسال کردند، جوایزی اهدا می‌شود.
وی با اشاره به اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران توانست با اتخاذ تدابیر مناسب در اجرای برنامه‌های قرآنی، تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کند افزود: قرائت صلوات، تصحیح قرائت نماز و بارگذاری یک جزء قرآن کریم توسط ادارات عقیدتی سیاسی به صورت روزانه در ساعت مشخص از دیگر برنامه‌های ماه مبارک رمضان است که این برنامه توسط مخاطبان باز قرائت می‌شود. خانواده‌هایی که موفق به قرائت آن جزء می‌شوند، نتیجه را به سامانه پیامکی آن اداره ارسال کرده که در پایان ماه مبارک رمضان شاهد چندین هزار ختم قرآن هستیم.
سرهنگ میدانی افزود: خانواده‌های ارتش از اولین افطار روزه اولی فرزندان خود فایل تصویری تهیه و ارسال می‌کنند که پس از ارزیابی به نفرات مشارکت کننده به قید قرعه هدایایی تعلق می‌گیرد. همچنین ارسال فیلم افطار فرزندانی که تازه به سن تکلیف رسیده اند نیز از دیگر بخش‌های برنامه‌های ماه مبارک رمضان است که با هدف ترغیب و تشویق این نفرات برای ادامه روزه داری هدایایی تعلق می‌گیرد.
وی با بیان اینکه به شبهات مطرح شده از سوی خانواده ارتش توسط طلاب مسلط برادران و خواهران پاسخ داده می‌شود، گفت: ارسال روزانه یک پیام از سخنان امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب از بخش‌های دیگر برنامه‌های ماه رمضان است، این امر در راستای تنوع به موضوعات قرآنی شکل می‌گیرد و روزانه سخنان رهبر انقلاب و امام خمینی (ره) با مضامین امر به معروف و نهی از منکر برای مخاطبان ارسال می‌شود.
رییس مرکز قرآن، عترت و نماز سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در مورد برگزاری برنامه‌های شب قدر در ارتش گفت: در حقیقت مساجد ارتش در تمام موارد از مساجد کشور و دستورالعمل‌های ابلاغی وزارت بهداشت و پدافند زیستی ارتش پیروی می‌کنند. امسال با توجه به تجربه جدید از برگزاری برنامه‌های قرآنی در فضای مجازی، شاهد استقبال بی نظیر خانواده‌های ارتش از این برنامه‌ها هستیم که انشاءالله در پایان ماه مبارک رمضان آمار نهایی برنامه‌های اجرا شده جمع بندی و اعلام می‌شود.   بیشتر بخوانید: فرمانده نداجا: مادران شهدا اسوه‌های صبر و مقاومت هستند

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ارتش عترت و نماز سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ماه مبارک رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۶۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           

محمد آیینی، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه بازآفرینی شهری منجر به ایجاد ارزش افزوده در محلات می‌شود،گفت: از پروژه‌های مرتبط با طرح کلید به کلید استقبال می‌کنیم و از استان‌ها نیز می‌خواهم که این طرح را در اولویت فعالیت‌های خود قرار داده و با جدیت بیشتری پیگیر این مهم باشند.

وی افزود: تعیین محدوده‌ها و زمین‌های مناسب و نیز شناسایی محلات دارای اولویت، گام اول اجرای طرح مذکور به شمار می‌رود که باید با همکاری ادارات کل راه و شهرسازی و نیز شهرداری‌ها صورت گیرد.

آیینی  با اشاره به اینکه برای تامین زمین از تمام ظرفیت‌های وزارت راه و شهرسازی می‌توان استفاده کرد، گفت: در شهر‌هایی که املاک و اراضی مناسب وجود ندارد می‌توان با استفاده از ظرفیت نهضت ملی مسکن و الحاق زمین به شهر مشکل کمبود زمین را برطرف کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر این که طرح کلید به کلید فرصت مناسبی برای بازآفرینی شهری به شمار می‌رود، افزود: این طرح علاوه بر این که یک قانون و لازم‌الاجراست در برنامه هفتم توسعه نیز پیش‌بینی شده است، بنابراین اجرایی شدن این طرح باید با جدیت پیگیری شود و از مزایای آن به نحو مطلوب بهره‌مند شد.

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با اشاره به این که این طرح فرصت خوبی برای شهرداری‌ها نیز به شمار می‌رود، تصریح کرد: شهرداری‌ها می‌توانند با هوشمندی تعامل خوبی با ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها برقرار کرده و پروژه‌های مشترک تعریف کنند و از این فرصت برای گره گشایی و نفوذپذیر کردن بافت‌های ناکارآمد استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری 
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • نشست واکاوی برنامه‌سازی قرآنی برگزار می‌شود
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند