Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان با تاکید بر فعالیت بیشتر پلیس فتا برای آموزش به مردم، گفت: پیشگیری از وقوع جرایم در فضای مجازی را می‌توان با آموزش‌های مجازی و حضوری انجام داد و به واسطه آن مردم را هوشیار کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی‌ در دیدار با رئیس پلیس فتای استان با اشاره به به گستردگی فضای مجازی و شیوع آن در زندگی ‌مردم، اظهار داشت: در این فضا می‌توان هم از مدل‌ها و محتواهای خوب و هم مدل‌های غلط و نامناسب استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی فرهنگ را آوردگاه اصلی مبارزه با دشمنان دانست و ادامه داد: آموزش در فضای مجازی بسیار مهم است و مردم در قالب این آموزش نسبت به توانمندی‌ها و امکانات و از طرفی دیگر آسیب‌ها و مشکلاتی که می‌تواند این فضا در زمینه‌های مختلف ایجاد کند آشنا می‌شوند.

وی تاکید کرد: با توجه به جمعیت استان و سطح سواد و فرهنگ و سایر مؤلفه‌ها، بر اساس آمار ارائه شده هنوز پلیس فتای استان جمعیت زیادی را در بخش آموزش پوشش نداده است.

امام جمعه زاهدان بیان کرد: پیشگیری از وقوع جرایم در فضای مجازی را می‌توان با آموزش‌های لازم از طریق مجازی و حضوری انجام داد و به واسطه آن مردم را هوشیار کرد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی‌استان با اشاره به این که هر چه فضای مجازی بیشتر در زندگی ما ورود داشته باشد، طبعا لغزشگاه‌هایش نیز بیشتر خواهد بود، تاکید کرد: گرفتن بازخورد آموزش‌ها و کاهش جرایم در فضای مجازی بسیار مهم است و میزان تاثیرگذاری آموزش‌ها را مشخص می‌کند..

کشف صددرصدی پرونده‌های هتک حرمت و حیثیت در سال98

رئیس پلیس فتا سیستان‌وبلوچستان نیز در این دیدار گفت: وظیفه پلیس فتا رفع و رجوع جرایم فضای مجازی بوده که یکی از آنها جرایم در بخش اطلاعاتی و امنیتی است.

سرهنگ دوم حسن کیخا، افزود: در این بخش کسانی که علیه کشور و افراد خاص اقداماتی را انجام می‌دهند با شیوه‌های فنی و اطلاعاتی مورد رسیدگی قرار می‌گیرند و پس از شناسایی، با هماهنگی مراجع قضایی، فرد احضار شده و پس از طی مراحل اولیه، پرونده تشکیل شده و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی مربوطه معرفی می‌شود.

وی اضافه کرد: در سال 98  حدود 300فقره پرونده سیاسی-امنیتی شامل موارد مختلفی از جمله تشویش اذهان عمومی، توهین به مقدسات، توهین به شخصیت‌های سیاسی و غیره داشتیم که میزان کشفیات پرونده‌های تشکیل شده بین 5تا 10 درصد نسبت به مدت مشابه سال 97 رشد داشته است.

وی بیان کرد: رصد و اشراف کاملی بر سایت‌ها و کانال‌های فضای مجازی خصوصا موارد هنجارشکن داریم و با امکانات و نیروهای تخصصی آنها را کاملا زیر نظر داریم.

این مقام انتظامی‌ گفت: در سال 98، هزار و 590پرونده تشکیل شده که عمده آنها جرایم مالی و برداشت های غیر مجاز، کلاهبرداری اینترنتی، هتک حزرمت و حیثیت نشر اکاذیب در فضای مجازی منجر به کگشف شده است.

وی با اشاره به آموزش‌های مختلف پلیس فتا از طریق چهره به چهره، صداو‌سیما و به صورت حضوری، تصریح کرد: مردم می‌توانند جهت کسب اطلاعات و ارائه گزارشات تخلفات به صورت برخط به سایت پلیس فتا به آدرس https://www.cyberpolice.ir  مراجعه کنند.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: فضای مجازی آموزش پلیس فتا نماینده ولی فقیه فضای مجازی آموزش ها پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۶۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است

رئیس پلیس فتای فراجا از اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش ایسنا؛ رئیس پلیس فتای فراجا از اجرای طرح برخورد با جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ در فضای مجازی خبر داد.

سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای این طرح گفت: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود شد و مابقی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد؛ کماکان بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از پلیس فتا برای پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده، گفت: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

مجید تصریح کرد: اجرای طرح های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرائم که .باعث نگرانی خانواده های ولایت مدار ایرانی شده قطعا در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتای فراجا از هموطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • آمار پلیس فتا از جرایم غیراخلاقی در اینستاگرام
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولیدکنندگان محتوای مبتذل
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل
  • شایعه عجیب در فضای مجازی پیرامون استقلال
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم