Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش نشریه "اشین ایج" گروه‌های حقوق بشر اخطار دادند که ویروس کرونا می‌تواند اردوگاه‌های روهینگیا را با وضعیت بسیار بحرانی روبه رو سازد. 
محبوب عالم مقام مسوول امور پناهجویان در بنگلادش گفت: دو پناهجوی روهینگیا به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. آن‌ها به قرنطینه منتقل شده‌اند. 
در روزهای اخیر موارد ابتلا به ویروس کرونا در بنگلادش افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کشور تاکنون بیش از ۱۸ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا گزارش داده است. همچنین ۲۸۳ نفر در بنگلادش به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند. 
تراکم جمعیتی در اردوگاه‌های مسلمانان روهینگیا بسیار بیشتر از شهرهای شلوغ در جهان است. 
فعالان اجتماعی اخطار داده‌اند که تراکم جمعیت در اردوگاه‌های مهاجران در منطقه کاگس بازار بنگلادش زمینه بسیار مناسبی را برای شیوع ویروس کرونا مهیا می‌کند. 
شمیم جهان رییس مرکز "از سلامت کودکان محافظت کنید" اعلام کرده است که اکنون ویروس کرونا بر بنگلادش تاثیر گذاشته است. 
وی گفت: بنگلادش تنها دارای ۲ هزار دستگاه تنفسی است که باید جواب گوی نیاز ۱۶۰ میلیون نفر جمعیت این کشور باشد. در اردوگاه‌های روهینگیا که بیش از یک میلیون نفر در آن‌ها زندگی می‌کنند،اکنون هیچ مرکز مراقبت‌های ویژه و همچنین تخت بیمارستانی وجود ندارد. 
شمیم جهان افزود: اکنون ویروس کرونا وارد پر جمعیت‌ترین اردوگاه مهاجران در جهان شده است. احتمال مرگ صدها هزار نفر در بنگلادش به دلیل ابتلا به کرونا وجود دارد. این بیماری همه گیر می‌تواند بنگلادش را چندین دهه به عقب بازگرداند. 
"سام برون باک" رییس سازمان آزادی مذهبی آمریکا گفت: اردوگاه‌های مهاجران روهینگیا بسیار شلوغ است و ویروس کرونا به سرعت می‌تواند در آن‌ها منتشر شود. آن‌ها باید به درمان کافی و مناسب دسترسی داشته باشند. 
مانیش اگروال رییس کمیته بین المللی امداد بنگلادش گفت: مراکز درمانی دارای کادر کافی و فضای مناسب نیستند. از سوی دیگر مردم در اردوگاه‌های مهاجران به صابون و آب تمیز و همچنین فضای کافی جهت محافظت از خود دسترسی ندارند. 
وی افزود: در اردوگاه‌های روهینگیا، ۴۰ تا ۷۰ هزار نفر در هر کیلومتر مربع زندگی می‌کنند. این ۱.۶ مرتبه بیشتر از تراکم جمعیت در کشتی تفریحی "دایموند پرینس" است. در این کشتی سرعت انتشار کرونا چهار برابر بیشتر از شهر ووهان چین بود. 
 رییس کمیته بین المللی امداد بنگلادش تاکید کرد: بدون افزایش دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی، بهبود خدمات درمانی، جداسازی موارد مشکوک و کاهش تراکم جمعیت در این اردوگاهها که استاندارد زندگی بسیار پایینی دارند و ساکنین آن از پیش گرفتار بیماری‌های مختلف بودند، کرونا تعداد زیادی از پناهندگان روهینگیا را مبتلا خواهد ساخت. 
بیش از یک میلیون روهینگیایی با فرار از جنگ و قتل عام ارتش و بودائیان افراطی درایالت راخین در سال ۲۰۱۷ از میانمار به بنگلادش فرار کرده و اکنون در کمپ‌های مرزی این کشور ساکن هستند. سازمان ملل متحد در پی حملات نظامی ماه اوت ۲۰۱۷ علیه روهینگیا و اخراج گروهی آن‌ها به بنگلادش، نظامیان میانماری را عامل پاکسازی قومی و نسل‌کشی مسلمانان روهینگیا معرفی کرد و ارتش این کشور را بدنام‌ترین ارتش جهان نامید. 
با توجه به گزارش دیده بان حقوق بشر، اردوگاه‌های شلوغ مسلمانان روهینگیا در بنگلادش و همچنین میانمار در واقع بمب‌های زمان دار کرونا هستند. 
 

برچسب‌ها کرونا روهینگیا بنگلادش پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا روهینگیا بنگلادش کرونا روهینگیا بنگلادش ویروس کرونا تراکم جمعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۷۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با آلودگی هوا در چین با رونمایی از نخستین موتور دیزلی جهان

چین به‌تازگی از یک موتور دیزلی با بازده حرارتی ۵۳.۰۹ درصد رونمایی کرده که نخستین نمونه از نوع خود در سراسر جهان است و مصرف سوخت و انتشار کربن‌دی‌اکسید را به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد و به این ترتیب نقش چشمگیری در کاهش آلودگی هوای شهرها خواهد داشت.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، از زمان اختراع موتور احتراق داخلی دیزل در ۱۲۷ سال پیش، مهندسان و دانشمندان تلاش کرده‌اند تا بازده حرارتی آن را بهبود بخشند. یک شرکت چینی در یک پیشرفت قابل توجه، اولین موتور دیزلی در تاریخ با بازده حرارتی ۵۳.۰۹ درصدی را به نمایش گذاشت. تیم سازنده این موتور تلاش خود را روی بهینه‌سازی چهار سیستم حیاتی تأمین سوخت، ورودی هوا، احتراق و کاهش اصطکاک متمرکز کردند. این شرکت فناوری جدید خود را در کنگره جهانی موتورهای احتراق داخلی ۲۰۲۴ تیانجین چین به نمایش گذاشت و موفقیت آن توسط سازمان تست معتبر بین‌المللی و مرکز تحقیقات و فناوری خودروی چین به‌عنوان یک نهاد تخصصی تست موتورهای احتراق داخلی چینی به رسمیت شناخته شد.

نوآوری پیشرو در بهره‌وری

درصد انرژی احتراق دیزلی که بدون نیاز به مکانیزم بازیابی حرارت اتلاف به کار خروجی مفید موتور منتقل می‌شود، به‌عنوان راندمان حرارتی موتور پایه شناخته می‌شود و اقتصاد موتور با افزایش راندمان حرارتی موتور پایه بهبود پیدا می‌کند. شرکت چینی یادشده در شانزدهم سپتامبر ۲۰۲۰ با رونمایی از موتور دیزلی که رکورد جدیدی را با راندمان حرارتی بدنه ۵۰.۲۳ درصد به ثبت رساند، به نقطه عطف قابل‌توجهی در این زمینه دست پیدا کرده بود. این شرکت در هشتم ژانویه ۲۰۲۲ پیشرفت بیشتری کرد و بازده حرارتی موتور را به ۵۱.۰۹ درصد رساند و در بیستم نوامبر ۲۰۲۲ به بازده حرارتی ۵۲.۲۸ درصدی دست پیدا کرد که می‌تواند منجر به کاهش قابل‌توجه ۱۲ درصدی در مصرف سوخت و انتشار دی‌اکسیدکربن شود.

تیم تحقیقاتی شرکت با سرمایه‌گذاری و تلاشی ۵۰۰ روزه روی بهینه‌سازی چهار سیستم حیاتی تأمین سوخت، ورودی هوا، احتراق و کاهش اصطکاک متمرکز شد و از پیشرفت‌های قبلی فراتر رفت. این تیم به‌طور مؤثر فناوری‌های احتراق با انبساط بالا، فشار جریان مخلوط، تزریق سوخت با راندمان بالا و کاهش اصطکاک با مقاومت پایین را توسعه داد و به دلیل این پیشرفت‌ها که با پیشرفت‌های اندک ۰.۱ درصدی به دست آمد، به نقطه عطف مهمی دست پیدا کرد. تلاش‌های تیم منجر به شکستن رکورد موتور از سد بازده حرارتی ۵۳ درصدی برای اولین بار در سطح جهان شد که این دستاورد قابل مقایسه با دویدن انسان در یک مسابقه ۱۰۰ متری در کمتر از ۹ ثانیه است.

کاهش مصرف سوخت

بر اساس برآوردهای فعلی مالکیت موتور دیزل در چین ارتقا از سطح راندمان حرارتی ۴۵-۴۶ درصد معمول به ۵۳ درصد می‌تواند اقتصاد موتور دیزل را تا حدود ۱۴ درصد افزایش دهد. این نوآوری منجر به صرفه‌جویی در سوخت سالانه حدود ۳۱ میلیون تن و کاهش انتشار کربن به میزان ۹۷ میلیون تن می‌شود. به بیان ساده‌تر یک تراکتور سنگین با مسافت پیموده‌شده سالانه ۲۵۰ هزار کیلومتر به لطف این فناوری می‌تواند در حدود ۱۲ هزار گالن سوخت دیزل صرفه‌جویی کند. این امر منجر به صرفه‌جویی سالانه تقریباً ۱۳ هزار و ۵۲۹ دلار برای مالک و با توجه به قیمت بازار سوخت دیزل ۱.۰۸ دلار برای هر لیتر سوخت می‌شود.

این پیشرفت تنها یک دستاورد فنی نیست، بلکه مزایای آن شامل کاملاً شامل حال شهرها برای کاهش آلودگی هوا می‌شود.

کد خبر 747183

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • موج گرما صد‌ها میلیون نفر را می‌سوزاند!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • نماز باران در بنگلادش
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • مقابله با آلودگی هوا در چین با رونمایی از نخستین موتور دیزلی جهان