Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@23:22:47 GMT

ماهیان ‌پرورشی خرید توافقی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۵۸۰۷۲

ماهیان ‌پرورشی خرید توافقی می‌شود

رئیس سازمان شیلات ایران گفت: خرید توافقی ماهیان ‌پرورشی از تولید کنندگان برای جلوگیری و کاهش خسارت تولید کنندگان از تبعات ویروس کرونا انجام می شود. ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۲ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  به نقل از روابط عمومی سازمان شیلات ایران، در پی شیوع بیماری کووید 19 و افت بازار فروش و مصرف آبزیان، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران از هماهنگی بین این سازمان با سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، اتحادیه های استانی مربوطه، اتحادیه مرکزی تعاونی های کشاورزی ماهیان سردآبی و اتحادیه سراسری تعاونی های تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی کشور برای حمایت از پرورش دهندگان ماهیان سردابی و گرمابی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نبی الله خون میرزایی رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به اهمیت تکثیر و پرورش آبزیان سردابی و گرمابی، به ویژه در استان های غیر ساحلی و در راستای تامین سبد غذایی خانوارها گفت: خوشبختانه پرورش دهندگان آبزیان در سال های اخیر توانسته اند گام های خوبی در این مسیر بردارند، که شیوع ویروس کرونا نباید تلاش های سال های اخیر را خدشه دار کند.

وعده کنترل قیمت تن ماهی به کمک وارداتخطر جدی انقراض در کمین ماهی‌های سفید و خاویاری ایرانخوزستان| پرورش ماهیان بومی و استقرار 500 زیستگاه مصنوعی در دستور کار شیلات قرار گرفت

وی با بیان اینکه بدون شک شیوع ویروس کرونا آثار شگرفی بر سبک زندگی انسانها و اقتصاد جهان داشته است، افزود: بدون شک پرورش دهندگان آبزیان نیز از این رخداد مصون نبوده اند که وزارت جهاد کشاورزی و سازمان شیلات، به شکل جدی به دنبال مسیر های ممکن برای کاهش خسارت و حتی جبران خسارت به آنها هستند.



معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران اظهار داشت: خرید توافقی ماهیان ‌پرورشی از پرورش دهندگان، یکی از راهکار های دنبال شده در کاهش خسارات به آنان است که شیلات ایران با هماهنگی و همکاری اتحادیه های استانی آبزی پروری، اتحادیه مرکزی تعاونی های کشاورزی ماهیان سردآبی و اتحادیه سراسری تعاونی های تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی کشور، در حال تحقق بخشیدن به آن هستند.

خون میرزایی با بیان این‌ که پس‌زدگی محصولات کشاورزی و عرضه آن به بازار داخلی، موجب افت قیمت این محصولات در کشور می‌شود که در کوتاه‌مدت موجب رضایت مصرف‌کنندگان می‌شود، افزود: اما این اتفاق در ماه‌های بعد و سال آینده می‌تواند موجب کاهش تولید و بروز مشکل در عرضه و همچنین افزایش قیمت این محصولات در داخل شود که مجموعه وزارت جهاد کشاورزی، سازمان شیلات ایران ،اتحادیه ها و ارگان های مربوطه در تلاش برای کاهش خسارات و پیامدهای این رخداد منحوس هستند.

وی افزود: با توجه به احتمال افزایش قیمت‌‌ها در دوران پساکرونا، سیاست ذخیره‌‌سازی کالاها برای مدیریت بازار محصولات کشاورزی و غذا، و ورود سردخانه داران و صاحبان صنایع بسته بندی و عمل آوری به این مهم می تواند راهکاری مناسب برای برون رفت مشکلات مذکور باشد.

این مقام مسئول، تداوم در روند تولید با رعایت پروتکل های بهداشتی از طرف تولیدکنندگان شیلاتی به منظور تداوم خدمات رسانی را ضروری دانست و گفت: بدون شک دوران کرونا ادامه دار خواهد بود و همانطور که باید در کنار آن سلامت زیست، باید بتوانیم در کنار کرونا تولید سالم نیز داشته باشیم.

رئیس سازمان شیلات ایران، تحقق جهش تولید در شیلات کشور به ویژه توسعه پرورش ماهی در دریا را از برنامه‌‌های سازمان شیلات ایران در سال جهش تولید اعلام کرد و گفت: خوشبختانه با اتحاد و همدلی که بین مردم، مسئولان و بهره برداران شیلاتی وجود دارد، بدون شک حتی در شرایط کرونایی نیز شاهد جهش در تولید خواهیم بود.

انتهای پیام/

R1342/P/S7,83/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس سازمان شیلات ایران پرورش دهندگان بدون شک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۸۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به بازگشت ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی به چرخه تولید، بیان کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی که ۱۶ واحد آن واحد پرورش مرغ گوشتی بود به چرخه تولید بازگشت.

سید عماد شاهرخی‌ سیزدهم اردیبهشت در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به افزایش تولید در بخش کشاورزی اظهار کرد: تولید گندم از ۱۲۳ هزار تن دولت دوازدهم  به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش پیدا کرده است، در حوزه  گلخانه هم سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

به گفته وی سطح زیر کشت دانه‌های روغنی از ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار به ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است، بیان کرد: برای رفع این مشکل باید از ادوات به روز در حوزه برداشت استفاده کرد.

به گفته شاهرخی پرداخت تسهیلات ارزان قیمت در بخش کشاورزی باعث تامین ادوات و تجهیزات مورد نیاز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد را در استان داشتیم، گفت: ۲۶ هزار تن کاهش مصرف آرد  معادل ۵۰۰ میلیون تومان است.

شاهرخی با بیان اینکه سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان داریم که ۳۰ درصد بیشتر  از نیاز استان است، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره سازی شده است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه ۲۳ درصد از اشتغال استان مربوط به بخش کشاورزی است، افزود: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم مربوط به بخش کشاورزی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت:  از ۳۰ هزار اشتغالی که سال گذشته در سامانه رصد  ثبت شده بود ۳۱۰۰ مورد مربوط به بخش کشاورزی بود.

به گفته شاهرخی در دولت سیزدهم ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آذربایجان‌غربی رتبه نخست کشوری در تولید آرتمیا
  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت