Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی از لزوم اجرایی شدن اسناد توسعه در محلات بازآفرینی و حاشیه شهر مشهد گفت و تاکید کرد: تحقق این امر نیازمند ایفای نقش همه نهادهاست.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، احمد یزدان‌پناه در حاشیه نشست بررسی اقدامات انجام شده در حاشیه شهر مشهد که روز گذشته در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، به فعالیت‌های مهم دفاتر توسعه محله (تسهیل‌گری) شهرداری مشهد اشاره کرد و گفت: طبق گزارش عملکردی که توسط شهردار و سازمان بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری مشهد در خصوص اقدامات دفاتر توسعه محله در محلات کم برخوردار شهر مشهد ارائه شد، این دفاتر به آشنایی دقیق و قابل اتکایی نسبت به محلات و ساکنین آن رسیده‌اند که می‌تواند مبنای اتخاذ سیاست‌گذاری اقدامات در ارتقاء زیست‌پذیری این محلات با تدوین اسناد توسعه محله باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به ظرفیت‌هایی که شهرداری مشهد در این محلات ایجاد کرده است اشاره کرد و افزود: علی‌رغم تلاش‌های شهرداری مشهد، همه‌ بار بازآفرینی محلات هدف نمی‌تواند صرفا بر دوش شهرداری باشد و نهاد‌های عضو ستاد بازآفرینی باید به اتکای قانون نسبت به تخصیص ۳۰ درصد بودجه خود در تحقق اهداف و پروژه‌هایی که در اسناد توسعه محلات تدوین و تصویب خواهد شد بپردازند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: اسنادی که تحت عنوان «سند توسعه محله» توسط دفاتر توسعه محله (تسهیل‌گری) درحال تهیه و تدوین است دارای برنامه زمانی مشخص و سهم اقدام از سوی نهادهای عضو ستاد بازآفرینی است که همراهی و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی ضامن تحقق و تسریع در به نتیجه رسیدن برنامه‌ها است.

یزدان‌پناه بیان کرد: بسته‌های تشویقی گوناگونی توسط مدیریت شهری برای بازآفرینی این محلات تدارک شده است که به فراخور آن سایر نهادها نیز باید مشوقات و تسهیلات مختلفی را از هر نوع مطابق با ماموریت، ظرفیت‌ها و مسئولیت‌های قانونی خود برای ساماندهی بافت‌ها ارائه کنند و پیشنهاد دهند.

وی از تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد مدیریت واحد دفاتر توسعه محله (تسهیل‌گری) خبر داد و تصریح کرد: از همین رو مقرر شد مدیریت کلیه دفاتر تسهیل‌گری به شهرداری مشهد واگذار شود و سایر نهادها باید امکانات و منابع خود در این خصوص را به شهرداری مشهد واگذار کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی افزود: همچنین منابع دولتی نیز از سطح کلان برای ساماندهی بافت‌های هدف بازآفرینی باید تامین شود که پیگیری این موضوع نیز از موارد مورد تاکید در این نشست بود.

یزدان‌پناه در خاتمه به تقدیر استاندار خراسان رضوی از اقدامات شهرداری مشهد در مدیریت فعالیت‌ها و اقداماتی که در محلات کم برخوردار به ویژه در حوزه توانمندسازی و جلب مشارکت اجتماعی توسط دفاتر صورت گرفته است، اشاره‌ کرد و گفت: تاکنون سند توسعه سه محله هدف بازآفرینی تهیه شده است که در حال انجام بررسی‌های نهایی و اخذ تایید نهادها جهت ارسال برای تصویب به ستاد بازآفرینی شهرستان مشهد و ستاد بازآفرینی استان است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: استانداری خراسان رضوی استانداری خراسان رضوی دفاتر توسعه محله ستاد بازآفرینی شهرداری مشهد اسناد توسعه تسهیل گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۰۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات اقتصادی و تحقق شعار سال نیازمند اقدامات جهادی است

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر صادقی پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای اداری بیجار اظهار کرد: بنا به دستور رئیس جمهور دستیاران استاندار و فرمانداران در استان‌ها انتخاب شدند و قرار است در گام بعدی برای بهره گیری از توان نخبگان هیأت اندیشه ورز در سطح کشور تشکیل شود.

وی با اشاره به نقش و جایگاه هیأت اندیشه ورز با همراهی نخبگان افزود: تصمیم سازی و تصمیم گیری‌ها با همت هیأت اندیشه ورز انجام خواهد شد.

دستیار مردمی‌سازی استاندار کردستان اذعان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی برای چندمین سال شعار سال را با موضوع اقتصادی مطرح می‌کنند و این نشان از اهمیت این حوزه دارد.

صادقی تلاش برای ارتقای مشکلات حوزه اقتصادی را مستلزم بهره گیری از توان و ظرفیت نیروی انسانی دانست و بیان کرد: اگر از ظرفیت مردم بهره ببریم در راستای رفع مشکلات اقتصادی و تحقق شعار سال موفق خواهیم بود.

وی اضافه کرد: تقویت تعاونی‌ها نیز امری ضروری است چرا که این مهم نیز می‌تواند به تحقق شعار سال و توجه به منویات مقام معظم رهبری کمک شایانی کند.

کد خبر 6094988

دیگر خبرها

  • بسته تشویقی برای محلات بازآفرینی شهری
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • رفع مشکلات اقتصادی و تحقق شعار سال نیازمند اقدامات جهادی است
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • پیش‌بینی هزینه ۴۰۰ میلیارد ریالی جهت توسعه مناطق حاشیه شهر
  • تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم
  • آمادگی کانون سردفتران ایران برای همکاری با روسیه
  • اجازه حاشیه‌سازی در حریم شورا و شهرداری را نمی‌دهیم
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است