Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@10:49:51 GMT

موج دوم شیوع کرونا در ناو تئودور روزولت

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۶۰۷۵۶

موج دوم شیوع کرونا در ناو تئودور روزولت

در حالی که شیوع ویروس کرونا در ناو هواپیمابر تئودور روزولت در اوایل فروردین منجر به ابتلای ۱۱۰۰ پرسنل این ناو شده بود، مسئولان این ناو از موج احتمالی دوم شیوع در این ناو خبر می‌دهند.

به گزارش مشرق، موج احتمالی دوم شیوع ویروس کرونا در ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» با مثبت اعلام شدن تست ابتلا به کرونای ۵ ملوان در این ناو، موج نگرانی مقامات آمریکایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ملوانان در حال حاضر از این ناوهواپیمابر خارج شده‌اند.

موج دوم شیوع ویروس کرونا در ناو تئودور روزولت زمانی آغاز شد که فردی که پیش از ورود مجدد به ناو تست کرونای وی منفی بوده،‌ یه یکباره با علایم مربوط به کرونا مشاهده می‌شود و با انجام تست مشخص می‌شود که به کرونا مبتلا شده و ۴ نفر که با وی در ارتباط بودند نیز از ناو خارج می‌شوند و پس از تست از آنها، مشخص می‌شود که به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

بیشتر بخوانید:

افزایش ابتلا به کرونا در ناو «یواس‌اس کید» آمریکا

اخبار موج دوم احتمالی شیوع ویروس کرونا در ناو هواپیمابر تئودور روزولت در حالی منتشر می‌شود که دو ماه پیش حدود یک هزار و ۱۰۰ نفر از پرسنل این ناو به ویروس کرونا مبتلا شدند.

پس از موج اول شیوع کرونا در این ناو، ۴ هزار نفر خدمه این ناو در جزیره گوام مستقر شدند. مدتی بعد ۲ هزار نفر از خدمه آن به ناو بازگشتند اما ۱۰۰۰ نفر از آنها که همچنان ویروس کرونا داشتند در جزیره گوام باقی ماندند.

روند بازگشت خدمه ناو تئودور روزولت به آهستگی و با دقت انجام شد. خدمه در حالی که دستکش و ماسک داشتند و پس از آنکه دو بار تست ابتلا به کرونای آنها منفی اعلام شده بود در اتوبوس‌های ضد عفونی شده به ناو بازگردانده شدند.

اولین شیوع ویروس کرونا در ناو تئودور روزولت به اخراج «برت کروزیر» فرمانده این ناو منجر شد. وی طی نامه‌ای به مقامات آمریکا درباره شرایط حاد شیوع ویروس کرونا در این ناو هشدار داده و از آنها خواسته بود که اقدام سریعی در این باره انجام دهند. درز این نامه به رسانه‌ها در اواخر ماه مارس (اوایل فروردین) منجر به اخراج این فرمانده شد که وی نیز به ویروس کرونا مبتلا شده بود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا ماهواره نور اخبار بورس ناو هواپیمابر تئودور روزولت آمریکا ویروس کرونا شیوع کرونا آمار مبتلایان به کرونا شیوع ویروس کرونا در ناو ناو تئودور روزولت کرونا مبتلا دوم شیوع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۰۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد