Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@14:59:58 GMT

منطق مجلس یازدهم دانش بنیانی و پژوهش محوری است

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۶۲۱۳۷

منطق مجلس یازدهم دانش بنیانی و پژوهش محوری است

منتخب مردم ساوجبلاغ، نظر آباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی گفت: منطق مجلس یازدهم دانش بنیانی و پژوهش محوریست و با همین رویکرد، از دولت محترم نیز مطالبه گری خواهد کرد تا هر چه زودتر بتواند معیشت مردم را سامان بدهد.

حدادی، منتخب مردم ساوجبلاغ، نظر آباد و طالقان، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ساوجبلاغ، با بیان اینکه مجلس یازدهم، موتور محرکه اقتصاد پویا را به حرکت در می‌آورد، گفت: منطق مجلس یازدهم دانش و پژوهش محوریست تا با مطالبه گری از دولت، معیشت مردم را سامان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 منتخب مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس یازدهم، افزود: متاسفانه در سال‌های اخیر شاهد این بودیم که باور و اعتقاد برخی تصمیم گیران بر این بود که تعامل با کل دنیا،را به معنای تسلیم شدن در برابر کل دنیا تفسیر کنند.

حدادی با اشاره به اینکه مجلس یازدهم، هرگز این نوع از نگاه به سیاست خارجی را نخواهد پذیرفت، تاکید کرد: هم نظام جمهوری اسلامی ایران و هم ملت و پرچم این کشور قدرتمند هستند، لذا هرگز در برابر هیچ حکومت ظالمی سرخم نخواهند کرد.

وی با بیان اینکه باید برای حل تمام مشکلات کشور نگاهمان به ظرفیت‌های داخل معطوف باشد، اظهار کرد: ما حصل مقاومت و پایبندی به آرمان های امام و مردم و عزت محوری در سیاست خارجی، دستاوردی ارزشمند است و مجلس یازدهم، ذره ای از این مسیر عدول نخواهد کرد.

نماینده منتخب مردم البرز با تشریح اولویت‌های اقتصادی مجلس یازدهم، گفت: مجلس آینده باید برای رفع موانع تولید اقدام عاجل کند و لذا لازم است که ساختار قانون گذاری را برای کارآمدی هرچه بیشتر نظام دینی و تحقق جهش تولید اصلاح کنیم.

وی با بیان اینکه در سال های اخیر به مسئله اقتصاد مقاومتی توجه جدی نشده، تصریح کرد: اگر بسترهای لازم در هر یک از نقاط کشور از روستا و بخش تا شهرستان و استان، به درستی مورد توجه قرار گیرد می توانیم فضای کسب و کار را بهبود بخشیده و با ایجاد امنیت شغلی چرخ تولید را به حرکت واداریم.

حدادی با اشاره به اینکه، مجلس پیش رو در عرصه جهش تولید، یکپارچه و منسجم عمل خواهد کرد افزود:تلاش خواهیم کرد تا با بهره گیری از اقتصاد دانش بنیان و حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط، بستر مطالبات رهبری محقق شود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه مردم در انتخابات مجلس نشان دادند که چشم امیدشان به مجلس یازدهم دوخته شده است، خاطرنشان کرد: مجلس یازدهم باید موتور محرکه ای باشد تا مجموعه کشور با صداقت مردم و مسئولان در بخش های مختلف به سمت اقتصاد پویا حرکت کند.

وی در پایان تصریح کرد: منطق مجلس یازدهم دانش بنیانی و پژوهش محوریست و با همین رویکرد، از دولت محترم نیز مطالبه گری خواهد کرد تا هر چه زودتر بتواند معیشت مردم را سامان  بدهد.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی دانش مجلس پژوهش منتخب مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۲۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس

به گزارش تابناک اقتصادی؛ ایرنا خبرگزاری دولت در مطلبی با عنوان «خروج مرکز پژوهش‌های مجلس از ریل پژوهش» نوشت: مرکز پژوهش‌های مجلس به عنوان بازوی تحقیقی خانه ملت، وظیفه تهیه گزارش‌های کارشناسی و ارائه مشورت‌ جهت اطلاع نمایندگان مجلس را بر عهده دارد تا آنها بر مبنای اطلاعات دقیق‌ و کارشناسی، اقدام به تصمیم‌گیری در مورد جزئیات لوایح و طرح‌ها بکنند.

به همین دلیل در دو دهه اخیر مرکز پژوهش‌های مجلس به محل فعالیت نخبگان و کارشناسان ارشد کشور تبدیل شده بود و گزارش‌های آن نیز از اتقان علمی مناسبی برخوردار بود. انتقال مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس به جایگاه‌های حساس مدیریتی خصوصا در دولت سیزدهم، به علت سطح مناسب کارشناسی این افراد بود که پیش از این در مرکز پژوهش‌ها مشغول به کار شده بودند.

با این حال، در دو سال گذشته شاهد تغییر رویکرد مرکز پژوهش‌های مجلس از یک نهاد مطالعاتی به مرکزی برای فعالیت‌های رسانه‌ای هستیم. گزارش‌های جهت‌دار این مرکز که در ادامه به نمونه‌هایی از آن اشاره می‌شود، بازوی پژوهشی مجلس را به یک رسانه سیاسی البته با کارکردی مطابق میل رسانه‌های ضدانقلاب تبدیل کرده است. نکته مهم آن است که گردانندگان مرکز پژوهش‌های مجلس شاید به دنبال انتقاد از دولت باشند، اما خروجی کار آنها تهیه خوراک برای رسانه‌های ضدانقلاب بوده است.

ترامپ‌هراسی

بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اواخر سال گذشته در یک سخنرانی به نوعی سخن گفت که گویا با آمدن ترامپ در دولت آمریکا، اوضاع ایران آشفته خواهد شد. البته این اظهارنظر ناپخته آنقدر واکنش منفی داشت که وی مجبور به ارائه توضیحاتی در این زمینه شد.

 

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • خشونت بی‌منطق علیه حق‌طلبی دانشجویان آمریکا دردی از ظالمان دوا نمی‌کند
  • قالیباف: دست لابی‌های پنهان را در مجلس یازدهم بستیم
  • پاسخ خبرگزاری مجلس به گزارش‌ها درباره مرکز پژوهش‌ها
  • قالیباف: اندیشه شهید مطهری همچنان راهگشاست
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی