Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس آموزش و پرورش دشتیاری گفت: کلنگ ساخت سه مدرسه در شهرستان‌های دشتیاری و چابهار در روستاهای صدیق زهی، سیتار و شهر پلان با همت خیران نیک اندیش به زمین زده شد.

به گزارش خبرگزاری برنا ، انور بادپا گفت: اظهارداشت: در سال‌های اخیر خیران ورود خوبی برای ساخت و استاندارد سازی مدارس داشته‌اند و امیدواریم این روند تا رسیدن سرانه فضای آموزشی از سه متر به هشت متر مربع به ازای هر دانش‌آموز استاندارد کشوری نزدیک شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این مدارس شامل کلنگ زنی ساخت هنرستان ۶ کلاسه دخترانه شهر پلان به مساحت ۴۴۰ متر مربع زیربنا توسط انجمن یاران جامع و دکتر فهیمه میرناصری ساخته می‌شود.

رییس اداره آموزش و پرورش دشتیاری گفت: همچنین مدرسه ۶ کلاسه پسرانه روستای صدیق زهی با همت انجمن حامی و خیر نیک اندیش ظفردخت مزینی به عنوان مدرسه متوسطه اول پسرانه تمام خیری با زیربنای ۴۰۰ متر مربع ساخته خواهد شد.

او بیان کرد: کلنگ ساخت مدرسه چهار کلاسه روستای سیتار با همت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان چابهار نیز کلنگ زنی شد.

بادپا گفت: ۳۴۶ مدرسه با یکهزار و۳۶۵ کلاس درس با حدود ۴۰ هزار دانش آموز در محدوده آموزش و پرورش دشتیاری مشغول به تحصیلند که نیازمند ساخت کلاس درس مقاوم و استاندارد هستند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ساخت مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۲۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری

محمد صفرزاده اظهار داشت: از این تعداد ۷۰ مدرسه با ۳۵۱ کلاس درس و ۴۶ هزار متر مربع زیربنا، دو نمازخانه، هشت سالن ورزشی و یک مجتمع آموزشی فرهنگی با ۵۸ هزار و ۲۰۰ متر مربع وجود دارد که برای تکمیل فضا‌ها بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

وی افزود: برای کمک به مدرسه سازی از گروه‌های جهادی، شورای بانوان، نهاد‌های دولتی و حاکمیتی و دانش آموز خیری کمک گرفته می‌شود، در صورتی که بخشی از مسئولیت اجتماعی به سمت مدرسه سازی سوق پیدا کند مشکل مدارس در استان حل می‌شود.

صفرزاده با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در کشور به ازای هر دانش آموز ۵.۲۸ متر مربع و سرانه استاندارد ۸.۳۹ مترمربع است، اضافه کرد: میزان سرانه در استان ۸.۲۵ متر مربع است که با سرانه استاندارد کشوری فاصله زیادی نداریم، البته با بازنگری شناسنامه فنی فضای آموزشی سرانه فضای آموزشی در استان مشخص خواهد شد.

وی بیان داشت: در جشنواره خیرین مدرسه ساز دور گذشته میزان مشارکت و تعهد خیرین ۶۴ میلیارد تومان بود که حدوداً ۵۰ میلیارد تومان آن محقق شد، از طرفی عمده مبالغی که از محل خیرین تامین می‌شود از خارج از استان بوده که لازم است میزان مشارکت مردم استان افزایش یابد، بنابراین می‌توان گفت باید فرهنگ چند خیری به منظور تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آموزشی در استان نهادینه شود.

بیشتر بخوانید

فعالیت مجمع خیرین مدرسه‌ساز در ۱۷ منطقه آموزشی

صفرزاده افزود: زیربنای کل طرح‌های خیری در دست اجرا در استان ۵۸ هزار و ۲۰۰ متر مربع است که برای تکمیل این طرح‌ها پنج هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی گفت: هم‌اکنون سرانه آموزشی کشور ۸.۳۹ متر مربع و استان ۸.۲۵ متر مربع است که این آمار براساس آمار طرح شناسنامه سال‌ها ۹۳ است و باید این اطلاعات به روز رسانی شود.

صفرزاده ادامه داد: در سرانه فضای آموزشی در کل نسبت به کشور در وضعیت مطلوب قرار داریم، اما دربرخی مناطق آموزشیبا کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم و باید آمار مدارس براساس منطقه به منطقه استخراج شود تا بتوان وضعیت فضا‌های آموزشی را در همه مناطق استان به سطح متوسط و استاندارد برسانیم.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • زندگی پس از سیل در شهرستان دشتیاری - سیستان و بلوچستان + عکس
  • زندگی پس از سیل در دشتیاری سیستان و بلوچستان
  • سیل در منطقه دشتیاری سیستان و بلوچستان
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • جان دوباره تالاب جازموریان بعد ۲ سال خشکسالی
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • کلنگ زنی دو طرح در روستا‌های کم برخوردار سیلاب کلوار
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است