Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-حاجی‌میرزایی گفت: تحریم‌های موجود بر نظام آموزشی هم تاثیر داشته و بهبود آموزش مجازی در کشور را منوط به کمک‌های بین‌المللی می‌دانیم.

محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش درباره وضعیت ایران برای آموزش در ایام کرونا با اشاره به اینکه شیوع این بیماری در دنیا بسیاری از نظام‌ها از جمله نظام آموزشی را تحت تاثیر قرار داده است، اظهار کرد: نظام‌های آموزشی دنیا در مواجهه با این شرایط با چند چالش از جمله حفظ سلامتی دانش‌آموزان، جلوگیری از وقفه آموزشی و دسترسی به راهکاری برای تداوم جریان آموزش مواجه بودند همچنین باید شرایط به گونه‌ای ترتیب داده می‌شد که آینده آموزش و پرورش بر اثر کرونا نگران کننده نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: غالب تجهیزات به کار رفته برای آموزش در ایام کرونا شامل آموزش‌های تلویزیونی، آموزش از طریق فضای مجازی و رادیو بوده است و هیچ روش منحصر به فردی که بدون کم و کاست جریان تعلیم و تربیت را برقرار کرده باشد وجود ندارد، اغلب کشور‌ها با مشکل دسترسی به اینترنت و ابزار هوشمند برای آموزش مواجه شدند.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه آموزش مبتنی بر فضای مجازی ضعف و کاستی‌هایی هم ممکن است داشته باشد، گفت: اما این نوع آموزش به توسعه عدالت آموزشی و فراگیری آموزش‌ها کمک بسزایی می‌کند.

حاجی میرزایی با اشاره به راه‌اندازی شبکه شاد در کشور و عضویت بیش از۱۲/۵ میلیون دانش‌آموز در این شبکه بیان کرد: این آمادگی را داریم تا چنانچه هر کشور اسلامی که خواهان استفاده از این شبکه باشد، امتیازش را برای آن کشور در شبکه شاد فراهم کنیم.
نیازمند کمک های بین المللی برای تامین گوشی هوشمند دانش آموزان هستیم

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای بهبود سطح آموزش مجازی نیازمند کمک‌های بین المللی هستیم اظهار کرد: کشور ما هم به دلیل اینکه در تحریم گسترده آمریکاست و متاسفانه این تحریم‌ها همه جنبه‌های زندگی از جمله آموزش را در بر گرفته است، نیازمند این کمک‌ها از سوی نهاد‌های بین‌المللی است.

او افزود: آموزش نیاز عمومی و جزو حقوق مسلم مردم است که متاسفانه بر اثر تحریم‌ها مورد غفلت واقع شد بنابراین به لحاظ زیرساخت‌های فنی نیازمند تجهیزاتی هستیم تا بتوانیم شبکه آموزش مجازی را با قدرت استمرار دهیم.

حاجی میرزایی گفت: برای پوشش سراسری دسترسی به اینترنت و گوشی‌های هوشمند برای همه دانش آموزان سازمان‌های بین المللی باید به کمک ما بیایند.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کمک های بین المللی حاجی میرزایی آموزش مجازی تحریم ها کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۳۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان، پرفسور علی گرجی اظهار کرد: دومین سمپوزیوم بین‌المللی فضای مجازی تنش و اضطراب به همراه سومین فستیوال دانشجویی در روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه امسال به صورت مجازی توسط گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود.

مدیر گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رابطه با زمان و نحوه ارسال آثار شرکت‌کنندگان در دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب، بیان کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این سمپوزیوم بین‌المللی می‌توانند آثار خود از یکم تا سی‌ام اردیبهشت ماه سال جاری به آدرس ایمیل Neuros.dept@mums.ac.ir و در قالب ۲ بخش ایده و پوستر ارسال نمایند.

وی خاطرنشان کرد: به نفرات اول تا سوم هر بخش به ترتیب هدایای نقدی اهدا خواهد شد.

گرجی کلیه آثار هنری که در قالب نقاشی کاریکاتور و غیره که ارسال می‌گردند باید نشان دهنده مخاطرات استفاده نادرست از فضای مجازی و اثرات سوء آن بر سلامت روان و همچنین راهکارهای استفاده صحیح از دنیای مجازی باشند، در غیر این صورت مورد پذیرش قرار نخواهند گرفت.

مسئول برگزاری دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب و سومین فستیوال دانشجویی ادامه داد: همچنین این نکته هم لازم به ذکر است که پس از پذیرش پوسترها، ارائه هم به صورت حضوری و هم به صورت مجازی امکان پذیر است.

وی همچنین در خصوص نحوه ارسال ایده‌ها به دبیرخانه دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب هم گفت: تمامی ایده‌های ارسالی باید صرفاً در قالب تمپلیت قرار داده شده در لینک ایده و پوستر طراحی گردند و ایده‌ها باید حداقل ۲۵۰ و حداکثر ۵۰۰ کلمه بوده و شامل عنوان، هدف، جنبه نوآورانه ایده، جمعیت مورد هدف، روش اجرا (حداقل ۱۵۰ کلمه) و پیش بینی نتایج حاصل از ایده باشند.

دیگر خبرها

  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • توجه به معلمان در اولویت امور قرار گیرد
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • آمادگی بلاروس برای همکاری با ایران باوجود تحریم‌های غرب