Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@23:01:49 GMT

موج بیکاری های ناشی از کرونا در راه است

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۶۳۷۶۸

موج بیکاری های ناشی از کرونا در راه است

حسنی اعلام کرد: متصدی واحدهای صنفی در آستانه ورشکستگی مجبور به تعدیل و اخراج موقت و یا دائم کارگر خود شده فلذا موج بیکارى در اثر کرونا در کشور مشاهده خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس اتاق اصناف مرکز استان یزد در مصاحبه با یزد رسا گفت: تاثیر کرونا بر حدود سه میلیون واحدصنفی در کشور در رسته های شغلی تولیدی ، توزیعی و خدماتی که مستقیم در فعالیت های اقتصادی کشور نقش دارند انکار ناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا حسنی افزود: در بحران کرونا اقتصاد در بازار از هر دو جنبه عرضه و تقاضا کاهش یافت و با تعطیلی و قرنطینه خانگى متصدیان کسب وکار متحمل خسارت های فراوانی شدند به نحوی که در بعضی از صنوف خسارت قابل برآورد نمی باشد. زیرا در این موارد کرونا رکود سرمایه ، خرابی و از بین رفتن کالاها را به همراه داشته است.

وی تاکید کرد: از طرف دیگر متصدی واحدهای صنفی در آستانه ورشکستکی که توان پرداخت حقوق را ندارند مجبور به تعدیل و اخراج موقت و یا دائم  کارگر خود شده فلذا موج بیکارى در اثر کرونا در کشور مشاهده خواهد شد.

حسنی ابراز داشت: متاسفانه در این بازار که رکود بر آن حاکم شده و انتظار رونقی نیز نمی رود بازهم شاهد تعدیل بیشتر نیروی کارگرى در واحدهای صنفی خواهیم بود.

این مقام مسئول گفت: به صراحت باید بگویم در این شرایط سخت بسیاری از کسبه به سختی خودشان را روی پا نگه داشته و در دراز مدت توان خود را از دست خواهند داد.

وی اذعان داشت: در حال حاضر شاهد ضرر در بنگاه های اقتصادی هستیم و در صورت ادامه این روند شاهد تعطیلی یا ورشکستکی بعضی از  متصدیان صنوف خواهیم بود.

حسنی گفت: اصناف در تمامی دوره ها در خط مقدم حضور داشته و همه جا حامی نظام و دولت بوده و حال انتظار می رود دولت محترم بیش از پیش اصناف را ببیند و مورد حمایت قرار دهد. با این وجود مقامات دولتی اعلام کرده ده رسته  شغلی مورد آسیب کرونا قرار گرفته و قرار است مورد حمایت قرار بگیرند چرا بقیه صنوف را ندیده است؟

رئیس اتاق اصناف مرکز استان یزد تاکید کرد: با این سیاست سرنوشت بقیه صنوف که دچار آسیب و ضرر شده اند چه می شود؟ بهتر است دولت  عینک واقع بینی به چشم بزند و همه صنوف را ببیند. 

وی اظهار کرد: واقعیت امر این است که اصناف دچار یک سونامی نبود  اقتصاد و درآمد شده و نیازمند فوری کمک های حمایتی دولت می باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۳۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشرفت در کنترل نرخ بیکاری کشور/ تولید افزایش یافت
  • مشارکت بازاریان سراسر کشور در برپایی جشن‌های دهه کرامت
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • رشد ۳ درصدی کاهش نرخ بیکاری در گیلان
  • رشد ۳ درصدی نرخ بیکاری در گیلان
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!