Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-02@11:38:45 GMT

ارائه خدمات حمایتی به ۱۱ هزار دانش‌آموز با نیاز ویژه

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۶۳۸۳۱

به گزارش ایلنا، سید جواد حسینی در نشست ارائه برنامه‌های سال ۹۹ حوزه سنجش، سلامت، پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش استثنایی، اظهار کرد: برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی برای سال تحصیلی آینده در سطح نوآموزان دبستان پوشش ۹۹ درصدی و در سطح پیش دبستانی پوشش۷۰ درصدی هدف گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آزمون‌های حوزه آموزش و پرورش استثنایی در سال ۹۹ گفت: بازنگری و هنجاریابی آزمون ومصاحبه تشخیصی اتیسم، طرح انطباقی و هنجاریابی مقیاس سنجش رفتار سازشی، انطباق و هنجاریابی آزمون غربالگری کودکان و دانش آموزان طیف اتیسم و انطباق و هنجاریابی آزمون کافمن از جمله موارد مورد توجه در حوزه آزمون‌ها در سال ۹۹ خواهد بود.

حسینی با تاکید بر گسترش کمی و کیفی بانک جامع آزمون‌ها، خاطرنشان کرد: تحلیل علمی متغیرهای طرح سنجش سلامت، پژوهش کمی و کیفی پیرامون رابطه بین متغیرهای مربوط به سامانه بهداشت با برنامه سنجش سلامت و تربیت متخصص برای آزمون های تخصصی هوش از برنامه های دیگر در حوزه آزمون ها و تحلیل نتایج آن می باشد.

 رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی تصریح کرد: ارائه خدمات حمایتی به کودکان و دانش آموزان با نیاز های ویژه مدارس خاص و پذیرا با پوشش ۱۱ هزار نفری در بخش خدمات حمایتی از برنامه های مهم سال ۹۹ خواهد بود.

حسینی توجه جدی به امور پرورشی را ازبرنامه‌های سازمان دانست و اظهارکرد: برگزاری مسابقات فرهنگی هنری بیش از ۱۰ هزار نفر از دانش آموزان با نیازهای ویژه، غنی سازی اوقات فراغت با پوشش ۶ هزار و۶۰۰ نفری، طرح شناخت مرجعیت و تقلید  با پوشش ۵ هزار نفری، مناسب سازی محتوای مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان آسیب دیده بینایی، تجهیز مدارس به اقلام مورد نیاز فعالیت‌های پرورشی، برگزاری اردوی زیارت اولی‌ها، ایجاد پارلمان مجازی و واقعی دانش آموزان با نیازهای ویژه، طرح هر مدرسه یک سرود و هر دانش آموز حداقل یک نقش و یک تشکل از جمله برنامه‌های مهم سال ۱۳۹۹ خواهد بود.

وی در ادامه با بیان برنامه‌های حوزه تربیت بدنی و سلامت،‌ گفت: توسعه ورزش همگانی سلامت محور با مشارکت حداقل ده درصد دانش آموزان با نیازهای ویژه و گسترش تا سطح ملی، ایجاد ۵۹ اتاق بازی و تربیت بدنی، ایجاد ۱۱ سالن ورزشی درون مدرسه‌ای، تهیه ۱۸۷۲ قلم وسایل و تجهیزات ورزشی، طراحی و تدوین فیلم آموزشی ورزشی برای دانش آموزان با طیف اتیسم و راه اندازی کانون ورزشی در مدارس شبانه روزی از جمله برنامه‌های مهم سال ۹۹ در حوزه سلامت و تربیت بدنی آموزش و پرورش استثنایی می‌باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بازی دانش آموز دانش آموزان فرهنگی هنری سازمان آموزش و پرورش استثنایی آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان تربیت بدنی آزمون ها سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۳۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند

حبیب‌اله آسوده، در مراسم گرامیداشت مقام استاد شهید مطهری و روز معلم در کرمانشاه، افزود: همکاری ۴۰ ساله کمیته امداد و وزارت آموزش و پرورش در جشن مهم با محوریت علم و دانش و دانایی با نام جشن عاطفه‌ها قابل تقدیر است.

وی با تاکید بر اینکه از ظرفیت بالای مردم خیر در کمک به دانش‌آموزان نیازمند باید استفاده بهینه شود، اظهار کرد: بیش از ۸۰۰ هزار دانش‌آموز و ۵۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف، تحت حمایت کمیته امداد هستند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد تصریح کرد: آنچه امروز توقع محرومان است، فرصت تلاش و معاش در شرایط سخت اقتصادی امروز است و در همین راستا تعداد زیادی از استعدادهای برتر در خانواده‌های محروم با کمک کمیته امداد به کارآفرینی رسیده‌اند و برای افراد جامعه ایجاد شغل کرده‌اند.

آسوده گفت: آنچه که در جامعه ما در فرهنگ نوجوانان تحت حمایت باید برجسته شود، هویت‌بخشی به استعداد عقلی و فکری و استعداد انقلابی و دینی است که نقش معلمان عزیز با بینش فرهنگی و اقتصادی توامان در این زمینه بسیار مهم است.

وی با اشاره به حمایت از ایتام توسط دانش‌آموزان و معلمان نیکوکار خاطرنشان کرد: تعداد یک میلیون و ۴۰۰ هزار حامی در سراسر کشور ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین را حمایت می‌کنند که حدود ۱۰ درصد از این حامیان زیر ۲۰ سال هستند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۲۰ توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • ۲۰ توصیه رهبر انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • اساسی‌ترین کار هر جامعه تعلیم‌ و تربیت است
  • برای ثبت شرکت خدماتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟