Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان بین‌المللی استانداردسازی به تازگی استانداردی با موضوع روش‌های اندازه‌گیری و مشخصه‌یابی لایه‌های نانومقیاس خودآرا منتشر کرده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، ایزو اقدام به انتشار استانداردی در حوزه اندازه‌گیری لایه‌های نانومقیاس خودآرا برای کابرد‌های زیست‌حسگری و الکتروشیمیایی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سازمان بین‌المللی استانداردسازی (ISO) استاندارد ISO/TS ۲۱۴۱۲: ۲۰۲۰ را با عنوان «Nanotechnologies — Nano-object-assembled layers for electrochemical bio-sensing applications — Specification of characteristics and measurement methods» منتشر کرده است.

در این استاندارد که در حوزه فناوری‌نانو منتشر می‌شود، جزئیاتی درباره مشخصه‌یابی و روش‌های اندازه‌گیری نانولایه‌های خودآرا به‌صورت ویژه برای کاربرد‌های حسگری زیستی الکتروشیمیایی درج شده ‌است.

این استاندارد مشخصه‌های اندازه‌گیری لایه‌های نانومقیاس خودآرا روی الکترود‌ها را مشخص می‌کند، لایه‌هایی که با استفاده از یک فرآیند انحلال و تشکیل لایه‌نانومقیاس به‌دست می‌آیند و از آن‌ها در بخش تشخیص طبی یا حسگر‌های زیستی الکتروشیمیایی استفاده می‌شود.

این استاندارد روش‌های اندازه‌گیری را برای مشخصه‌یابی این لایه‌ها ارائه می‌دهد. ایزو خاطر نشان می‌کند که این استاندارد در الزامات نانوساختار‌هایی که با راهبرد تولید بالا به پایین ایجاد شده باشند، پوشش‌هایی از جنس زیست‌مواد که روی لایه‌های خودآرای نانومقیاس ایجاد شده باشد.، الزامات خاص سلامتی و ایمنی در طول فرآیند تولید، شرایط آزمایشگاهی حسگری الکتروشیمیایی، بسته‌بندی، برچسب‌زنی، تاریخ انقضاء و انتقال الکترود‌های الکتروشیمیایی تقویت شده با نانو صدق نمی‌کند.

گفتنی است؛ علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کیلیک کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: استاندارد ایزو زیست حسگر الکتروشیمیایی اندازه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۵۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد

امانوئل مکرون رئیس‌جمهور فرانسه طی سخنانی از آمادگی کشورش برای استفاده از کلاهک‌های هسته‌ای به عنوان بخشی از «دفاع معتبر اروپا» در برابر تهدیدات روسیه خبر داد و گفت که تمایل دارد درباره این موضوع با دیگر کشور‌های اروپایی تبادل نظر کند.

مکرون طی مصاحبه‌ای گفت که شخصاً علاقمند مطرح کردن موضوع استفاده از سلاح‌های دوربرد، هسته‌ای و سامانه‌های دفاع موشکی با آن کشور‌های اروپایی هست که سلاح‌های هسته‌ای آمریکا را در کشور‌های خود مستقر کرده‌اند.

وی افزود: فرانسه موضع خود را حفظ خواهد کرد، اما آماده است تا در دفاع از خاک اروپا بیشتر مشارکت کند. فرانسه که حدود ۳۰۰ کلاهک هسته‌ای دارد، تنها قدرت هسته‌ای اتحادیه اروپا است.

رئیس‌جمهور فرانسه در هفته‌های اخیر موضع شدیدتری را علیه روسیه اتخاذ کرده است و این اولین بار نیست که استفاده از سلاح‌های هسته‌ای فرانسه را برای دفاع اتحادیه اروپا پیشنهاد می‌کند. مکرون اولین بار در سال ۲۰۲۰ به این اقدام احتمالی اشاره کرده بود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • ◄ کاربرد کلمات و عبارات حمل و نقلی در متون و اشعار فارسی
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد
  • امین مدنی:‌ «وعده صادق»؛ عبور از قوی ترین نقطه پدافندی جهان
  • رصد عنکبوت در سیاره سرخ
  • انواع ورق صنعتی مهم کدام‌اند؟ چه کاربردی دارند؟
  • تصاویری از جدیدترین پهپاد انتحاری سپاه
  • ساخت نازک‌ترین ورقه طلای جهان با ضخامت یک اتم
  • (ویدئو) مرگ جوجه‌ پنگوئن‌های امپراتور در پی ذوب بی‌سابقه یخ در قطب جنوب
  • کاربرد های پمپ آب
  • عکاسی از انبوه عنکبوت‌ها روی مریخ