Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@21:52:24 GMT

کرونا تولید زباله عفونی بجنورد را کاهش داد

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۶۷۱۳۰

کرونا تولید زباله عفونی بجنورد را کاهش داد

روح الله عظیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: قبل از شیوع ویروس کرونا، میانگین تولید زباله عفونی در درمانگاه ها، کلینیک های تخصصی، آزمایشگاه ها و مطب پزشکان حدود ۶.۵ تن در ماه بود که این میزان در ماه های گذشته کاهش داشته است.
وی میانگین ماهانه تولید زباله در اسفندماه سال گذشته را چهار تن و در فروردین ماه امسال ۲ تن و ۷۶۰ کیلوگرم اعلام کرد که این میزان به ترتیب برابر ۶۱ و ۴۲ درصد زباله تولیدی در ماه های قبل از شیوع کرونا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عظیمی، کاهش مراجعات مردم به پزشک و تعطیلی عمده مطب ها را از دلایل این کاهش برشمرد و گفت: بیشترین کاهش تولید در اسفندماه مربوط به مطب پزشکان عمومی با ۳۲ درصد و در فروردین ماه متعلق به دندانپزشکان با ۹۰ درصد کاهش بوده است.
وی افزود: کمترین میزان کاهش تولید زباله را مراکز بهداشت و خدمات پرستاری داشته اند که به ترتیب ۱۸ و ۴۵ درصد در ماه های اسفند و فروردین ماه نسبت به ماه های قبل از کرونا کاهش یافته که این بیانگر آن است که مراجعه به مراکز دولتی خیلی کاهش نداشته است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری بجنورد با بیان اینکه ترس از کرونا باعث کاهش مراجعات مردمی و در نتیجه کاهش تولید زباله عفونی شده است، خاطرنشان کرد: این در حالی است که در مراکز بیمارستانی نیز مجموع زباله های عفونی و غیرعفونی، به فرض آلوده بودن، افزایش چندانی نداشته است.
عظیمی افزود: بر این اساس در ماه های قبل از کرونا میانگین تولید زباله عفونی در بیمارستان های بجنورد یک تن و ۷۰۰ کیلوگرم بوده که در ماه های کرونایی، میانگین تولید زباله عفونی و غیرعفونی به ۲ تن و ۳۰۰ کیلوگرم رسیده که احتمالا به دلیل تجمیع با زباله های عادی افزایش یافته است.
وی یادآور شد: در حال حاضر زباله های عفونی بیمارستان ها و مراکز درمانی در محل کوه باباموسی با کمی فاصله به صورت حفر ترانشه و پوشش مختصر دفن می شود و خیلی نمی توان کار خاصی روی آنها انجام داد.
وی خاطرنشان کرد: پسماندهای عفونی در درازمدت اثرات نامطلوبی بر محیط زیست و سلامت انسان می گذارد بنابراین باید به مساله بی خطرسازی پسماندهای پزشکی و عفونی توجه بیشتری شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری بجنورد در رابطه با دفنگاه جدید زباله این شهر نیز گفت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته قرار بود دفنگاه زباله از دامنه باباموسی به مسیر جاده بجنورد - گیفان انتقال یابد که شرایط عمرانی این پروژه در محل جدید آماده شده ولی به دلیل آماده نشدن شرایط اجتماعی هنوز این طرح قابل اجرا نیست.
میانگین تولید سالانه زباله در شهرستان بجنورد ۱۷۶ تن است.

برچسب‌ها ویروس کرونا دفع زباله خراسان شمالی شهرداری بجنورد پروندهٔ خبری کرونا و محیط زیست

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دفع زباله خراسان شمالی شهرداری بجنورد ویروس کرونا دفع زباله خراسان شمالی شهرداری بجنورد تولید زباله عفونی میانگین تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۷۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ خانم زمانی مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی گفت: در پنج سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوز‌ها است بعلت بحث حرائم و فواصل بهداشتی رد شده است.   خانم زمانی در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحد‌های فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهمتر از همه با عنایت به این که بعد ازیک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید ، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.    مدیر صدور مجوز‌های نظام مهندسی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که درخصوص فواصل بهداشتی داشته ایم.، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولید کننده کاهش دهند.    خانم زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحد‌های تولیدی را کم کنیم.    وی افزود: به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیرو‌های انسانی که دامپزشک‌های محترم هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه اینها دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهمتر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفر‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.   گفتنی است: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.   فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.  

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • کارزار نجات انجیلسی در مازندران
  • (ویدئو) قانون کاهش تولید کیسه‌های پلاستیکی
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت