Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-28@06:29:47 GMT

قصه حقوق مکتسبه سازندگان بافت اطراف حرم!

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۶۸۴۹۸

قصه حقوق مکتسبه سازندگان بافت اطراف حرم!

مجموعه‌ای از سازندگان مجتمع‌های اقامتی و تجاری بافت اطراف حرم مشهد، نامه‌ای نوشته‌اند و در آن مشاور تخصصی و متولی نگارش طرح را کالبدی جدید را تلویحا تهدید کرده‌اند که چاره‌ای جز رعایت حقوق مکتسبه ما ندارید!

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید شعرباف تبریزی؛* این داستان خیالی دقت کنید: یک مهندس برای تعمیرات خانه و حل مشکلی در آبرسانی در منزلش، تعدادی کارگر و تیم اجرایی متخصص در این زمینه را به خانه فرا می‌خواند و به آن‌ها تعهد می‌دهد که در صورت حل مشکل کمبود آب، مثلا یک میلیون تومان دستمزد به آن‌ها پرداخت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
پس از حضور پیمانکار در خانه و شروع برخی تخریب‌ها برای پیدا کردن منشا نشتی، صاحبخانه متوجه می‌شود که اساسا مشکلی به نام نشتی اصلا در داخل خانه نبوده و مشکل چیز دیگری است و بر همین مبنا، محترمانه دستور به توقف تخریب می‌دهد. منتها تیم پیمانکار اعلام می‌کند که بر مبنای توافق اولیه با صاحبخانه، برایش حق مکتسبه تشخیص نشتی ایجاد شده! و تا تمام خانه را طبق طرح قبلی تخریب نکند، کار را رها نخواهد کرد.
اخیرا مجموعه‌ای از سازندگان مجتمع‌های اقامتی_تجاری بافت اطراف حرم مشهد با نام سازندگان حریم رضوی! که شهرداری مشهد در طول سالیان گذشته، مجموعه‌ای از توافقات قانونی، شبه قانونی و در موارد متعددی غیر قانونی! برای ساخت و ساز‌های بزرگ مقیاس در اطراف حرم رضوی با آنان داشته، نامه‌ای نوشته اند رسمی، و در آن مشاور تخصصی و متولی نگارش طرح کالبدی جدید را تلویحا تهدید کرده اند که چاره‌ای جز رعایت حقوق مکتسبه ما ندارید و اگر تمام توافقات گذشته ما را در طرح جدید به رسمیت نشناسید، طرحتان را به شکست می‌کشانیم!

جالب اینجاست که بسیاری از ساخت و ساز‌های این دوستان، روی زمین‌هایی صورت گرفته که پیش از این در تملک مردم ساده این منطقه بوده و سال‌های پیش با این استدلال که منافع عمومی شهر غلبه دارد بر منافع یک خرده مالک، زمین مردم در اختیار آنان برای ساخت و ساز قرار گرفته است. منتها حالا که ممکن است با همان استدلال (یعنی غلبه منافع عمومی شهر بر منافع یک فرد) زمین و کاربری از آنان خریداری و در اختیار حق عمومی شهر قرار بگیرد، فریاد‌ها بلند شده است که حق ما را نگیرید و طرح قبلی برای ما حق ایجاد کرده و‌الخ.

انصاف و عدالت اقتضا می‌کند که تمام مردم و شهروندانی که به نحوی، حقوق قانونی آن‌ها توسط شهرداری‌ها در این بافت، به نحوی محدود شده، بتوانند حق خود را استیفا کنند، اما یادمان نرود که لزوما کسی که صدایش بلندتر است، امکانات بیشتری برای فشار سیاسی و رسانه‌ای دارد و یاد گرفته که چگونه با نهاد‌های دولتی-نظارتی تعامل سازنده داشته باشد! صاحب حق بیشتر نیست!   سعید شعرباف تبریزی؛ عضو هیات علمی دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) مشهد

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بافت اطراف حرم حقوق مکتسبه اطراف حرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۸۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد

عطاء اله اکبری با اشاره به روند پرداخت تسهیلات به واحدهای معرفی شده نهضت ملی مسکن گفت: از ابتدای طرح نهضت ملی مسکن تاکنون در سراسر استان ۳۴ هزار و ۸۴۸ نفر به بانک معرفی شدند که قرارداد ۲۴ هزار و ۲۴۸ واحد منعقد شده است.
وی تصریح کرد: تاکنون برای ساخت ۴۵ هزار و ۷۱۹ واحد شهری و روستایی، پروانه ساختمانی صادر شده که متوسط پیشرفت فیزیکی این طرح ها به ۵۰ درصد رسیده است.
دبیر شورای مسکن سیستان و بلوچستان از اشتغال ۶۴ هزار و ۵۵۸ نفر در پروژه های طرح نهضت ملی مسکن استان خبر داد و افزود: طرح نهضت ملی مسکن، یک طرح پیشران است که نه تنها منجر به رونق اشتغال می‌شود بلکه از ابعاد دیگر نظیر رفع چالش مسکن جوانان و جوانی جمعیت و نیز توسعه اقتصادی حائز اهمیت است.
وی تاکید کرد: همه دستگاه‌ها اعم از بانک‌ها و سازمان‌های مرتبط با زیرساخت‌های مسکن در سیستان و بلوچستان، باید کمک کنند و پای کار باشند که لحظه‌ای درنگ نشود.
اکبری تصریح کرد: افزایش تولید مسکن در قالب طرح نهضت ملی و با مشارکت مردم را به‌ عنوان یکی از اولویت‌های اجرایی سال ۱۴۰۳ قرار داده‌ایم و با بکارگیری تمام ظرفیت‌های مرتبط در استان و با تمام توان تلاش خواهیم کرد تا شاهد جهشی مثبت و تاثیرگذار در تولید مسکن استان باشیم.
وی با اشاره به اهمیت خدمات روبنایی در پروژه های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان گفت: همه کاربری‌های عمومی، فضای تجاری، آموزشی، فرهنگی و مذهبی در داخل سایت پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن استان در نظر گرفته شده و به‌منظور بهره مندی شهروندان از استفاده از این امکانات همزمان با ساخت واحدها علاوه‌بر واگذاری اراضی به دستگاه‌های متولی تعدادی از این مراکز از محل اعتبارات سازمان ملی زمین و مسکن توسط این اداره کل در دست ساخت است.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • جنایت هولناک در ویلای زیبا!
  • هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی به روسای دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از تجمعات ضداسرائیلی دانشجویان
  • قیمت سکه امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تقدیر از سازندگان پویانمایی قالی در یزد
  • خواهرکشی ناموسی در مشهد | قتل زن ۲۳ ساله به دست برادر ۱۷ ساله
  • بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد
  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته
  • قیمت سکه امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳