Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: هنوز ابلاغیه‌ای برای بازگشایی دانشگاه‌ها به ما ارسال نشده است، در صورت ارسال بخشنامه و تایید وزارت آموزش و پرورش ما نیز بر اساس بخشنامه عمل خواهیم کرد.

حسین خنیفر، رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در باره بازگشایی دانشگاه‌ها از ۱۷ خرداد ماه ۹۹ گفت: اگر قرار باشد دانشگاه‌ها از ۱۷ خرداد ماه ۹۹  باز شوند وزارت علوم و کمیته ملی ستاد مبارزه با کرونا به دانشگاه‌ها بخشنامه ارسال می‎کند، اما تا کنون بخشنامه‌ای به ما ارسال نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه شرایط بازگشایی دانشگاه‌ها نیز در همان بخشنامه ارسال خواهد شد؛ اظهار کرد: بخشنامه با توجه به رنگتینگ شهر‌ها ابلاغ خواهد شد، زیرا پراکندگی دانشگاه‌ها بر اساس امایش سرزمینی است.

خنیفر ادامه داد: اگر اکنون نظری در مورد بازگشایی دانشگاه‌ها داده شود جز توهمی بیش نخواهد بود، زیرا هنوز ابلاغیه‌ای به ما ارسال نشده است. در صورت ارسال بخشنامه و تایید وزارت آموزش و پرورش ما نیز بر اساس بخشنامه عمل خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حسین خنیفر دانشگاه فرهنگیان بازگشایی دانشگاه ها بازگشایی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۹۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندرویدی‌ها از وجود این فایل مخرب بی‌خبر هستند

محققان مایکروسافت اخیراً کشف کرده‌اند که بسیاری از برنامه‌های اندرویدی به دلیل یک ضعف امنیتی رایج ممکن است در برابر حملات از راه دور، سرقت داده‌ها و سایر مسائل آسیب‌پذیر باشند. حداقل چهار مورد از این برنامه‌های تحت تأثیر، هر کدام بیش از ۵۰۰ میلیون نصب دارند. یکی از آنها به نام فایل منجیر شیائومی، حداقل یک میلیارد بار از سوی کاربران اندروید نصب شده است.

مشکلی که مایکروسافت کشف کرد بر برنامه‌های اندرویدی که فایل‌ها را با سایر برنامه‌ها به اشتراک می‌گذارند تأثیر می‌گذارد. این برنامه که با نام «جریان کثیف» شناخته می‌شود، به برنامه‌های مخرب اجازه می‌دهد تا فایلی را با نام فایل یا مسیر دستکاری شده به برنامه دیگری ارسال کنند.

این روش به مهاجمان فرصتی برای ایجاد یک برنامه نفوذی می‌دهد که می‌تواند یک فایل با نام فایل مخرب را مستقیماً بدون اطلاع یا تأیید کاربر به یک برنامه دریافت کننده ارسال کند. به گفته مایکروسافت، زمانی که یک هدف اشتراک‌گذاری نام فایل مخربی را دریافت می‌کند، از نام فایل برای راه‌اندازی فرآیندی استفاده می‌کند که ممکن است با در معرض خطر قرار گرفتن برنامه به پایان برسد.

در نتیجه برنامه هدف گمراه می‌شود و به نام یا مسیر فایل اعتماد می‌کند و فایل را در یک دایرکتوری حیاتی اجرا یا ذخیره می‌کند.

منبع: همشهری آنلاین

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • اندرویدی ها از وجود این فایل مخرب بی خبر هستند
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • اندرویدی‌ها از وجود این فایل مخرب بی‌خبر هستند
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود
  • برخی از فرهنگیان هدیه روز معلم دریافت نکردند