Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه جمعه خبر اخراج لینیک را تائید کرد بدون آنکه دلیلی برای اخراج وی ارائه دهد؛ اما  «الیوت اینگل» که ریاست کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا را برعهده دارد، گفت که مطلع شده لینیک تحقیقات در مورد پمپئو را آغاز کرده است.

این عضو کنگره افزود: اخراج لینیک در میانه تحقیقاتی (در مورد پمپئو) نشان از اقدام غیرقانونی تلافی‌جویانه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک دستیار دموکرات کنگره که خواست نامش فاش نشود نیز گفت: لینیک روی شکایت‌هایی تحقیق می‌کرد مبنی بر اینکه پمپئو از یک گماشته سیاسی برای انجام وظایف شخصی خود و همسرش سوءاستفاده کرده است.

سفرهای دیپلمات ارشد واشنگتن و همسرش به سراسر جهان با هواپیمای دولتی، نارضایتی‌های را موجب شده است. همسر پمپئو در حالی او را با هواپیمای دولتی در این مسافرت‌ها همراهی می‌کند که هیچ نقش رسمی در دولت ندارد.

«نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت: لینیک به دلیل انجام افتخارآمیز وظیفه‌اش در محافظت از قانون اساسی و امنیت ملی کشور مجازات شد.
وی افزود: رئیس جمهوری باید الگوی انتقام و انتقام‌جویی خود علیه ماموران دولتی را که برای حفظ امنیت آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند، به ویژه در این وضعیت اضطرار جهانی، متوقف کند.

لینیک در سال ۲۰۱۳ از سوی باراک اوباما رئیس جمهوری وقت آمریکا به این سمت منصوب شد.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: قرار است «استفان آکارد» به عنوان بازرس کل وزارت امور خارجه منصوب شود. آکارد دستیار پیشین مایک پنس معاون رئیس جمهوری آمریکا از ایالت ایندیاناست.
آکارد تا سال گذشته به عنوان رئیس دفتر ماموریت‌های خارجی وزارت امور خارجه آمریکا خدمت می‌کرد؛ دفتری که مناسبات با دیپلمات در ایالات متحده را مدیریت می‌کند.

ترامپ ۱۸ فروردین «گلن آلن فاین» بازرس کل وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) را که او نیز از سوی اوباما در این سمت منصوب شده بود، اخراج کرد.  

شمار مقام‌هایی که در همه وزارتخانه‌ها و سمت‌های مختلف کاخ سفید از ابتدای ریاست جمهوری ترامپ اخراج شده‌اند، در تاریخ ریاست جمهوری آمریکا بی‌سابقه بوده است؛ کارشناسان و ناظران سیاسی آن را به «بی‌ثباتی دولت ترامپ» تفسیر کرده‌اند.  
تاکنون مقام‌های پیشین همچون «رکس تیلرسون» در مسند وزیر امور خارجه، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی، «جیمز متیس» وزیر دفاع، «جف سشنز» وزیر دادگستری و «جان کلی» وزیر امنیت ملی آمریکا هر یک بر اثر فشارهای ترامپ با عنوان استعفا از سمت‌های خود برکنار شدند.  

اکنون نیز برخی خبرها از قصد ترامپ مبنی بر برکناری پمپئو به گوش می‌رسد.
روزنامه واشنگتن پست دیروز (شنبه ۲۶ اردیبهشت) در خبری نوشت: دونالد ترامپ به تازگی مایک پمپئو را برای ترک وزارت امور خارجه آمریکا و حضور در انتخابات مجلس سنا تشویق کرده ‌است.
براساس اعلام واشنگتن پست به نقل از منابع آگاه، پمپئو درخواست ترامپ برای حضور در انتخابات مجلس سنا را رد کرده است.
2023

برچسب‌ها دونالد ترامپ مجلس نمایندگان آمریکا وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا نانسی پلوسی مایک پمپئو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ مجلس نمایندگان آمریکا وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا نانسی پلوسی مایک پمپئو دونالد ترامپ مجلس نمایندگان آمریکا وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا نانسی پلوسی مایک پمپئو وزارت امور خارجه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۰۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد

وزیر امور خارجه پاکستان سفر اخیر رئیس جمهوری اسلامی ایران به آن کشور را حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: اسلام‌آباد اهمیتی به تحریم‌های آمریکا نمی‌دهد و هر آنچه که مطابق با منافع ملی باشد انجام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از شبکه‌های خبری پاکستان، سناتور محمد اسحاق دار طی گفت‌وگو با خبرنگاران در پارلمان در اسلام‌آباد اظهار کرد: سفر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران به پاکستان بسیار حائز اهمیت است و دولت به زودی رهبران جناح اپوزیسیون را در جریان کامل جزئیات و دستاوردهای این سفر قرار خواهد داد.

وی درباره طرح خط لوله انتقال گاز از ایران به پاکستان نیز افزود که ما نیازی به پنهان کاری نداریم و اگر سوء تفاهم‌های اخیر میان دو کشور حل نشده بود پس چرا رئیس جمهور ایران باید به پاکستان سفر کند.

وزیر امور خارجه پاکستان اظهار داشت: اینکه در بیانیه مشترک ایران و پاکستان در پایان سفر آیت‌الله رئیسی اشاره‌ای به مذاکرات خط لوله گاز نشده است، مساله‌ای نیست؛ بحث اصلی این است که ما اهمیتی به تحریم‌های آمریکا نمی دهیم.

وی تاکید کرد: پاکستان هر آنچه که مطابق با منافع ملی خود باشد را انجام خواهد داد و ما اهمیتی به تحریم‌های آمریکا نمی دهیم.

سناتور اسحاق درباره گزارش حقوق بشری وزارت امور خارجه آمریکا علیه پاکستان نیز گفت که ما این بیانیه را رد کرده و پاسخ مناسبی به آن داده‌ایم.‌

کد خبر 748170

دیگر خبرها

  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • سخنگوی عرب زبان وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد
  • پاکستان رویکرد حقوق بشری مغرضانه آمریکا را زیر سوال برد
  • واکنش کنعانی به اعتراضات دانشجویان آمریکایی
  • جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای معرفی سه «هکر ایرانی»
  • مدد الهی نظامیان متجاوز آمریکا را در طبس زمین‌گیر کرد
  • بیانیه وزارت امور خارجه به مناسبت فرارسیدن سالروز واقعه طبس
  • آمریکا برای سه «هکر ایرانی» ۱۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرد
  • روزنامه‌نگاری که دیپلمات نبود