Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-06@22:29:23 GMT

پرده برداری از ادب ظاهری چینی ها

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۰۴۲۴

پرده برداری از ادب ظاهری چینی ها

ساعت 24 - آیا کشاندن رهبران حزب کمونیسست چین به یک بازی درروز روشن و با بیشترین خشونت کلامی که آمریکایی ها درآن مهارت دارند موثر واقع شده است و چینی ها به این بازی وارد شده اند؟ به نظر می رسد که چنین باشد.

رهبران حزب کمونیست چین آن لبخندهای مصنوعی را کنار گذاشته و با اخم و گره دادن به ابرو هرحرفی را به هرکس و در هرکشوری می گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها به رهبران آمریکایی ، به مقامهای اروپایی و به مدیران آفریقایی بددهنی میکنند تا نشان دهند چین تازه ای به دنیا آمده است.

جیمز لاندل نویسنده متنی برای بی بی سی می نویسد: می نویسد راهبرد حرف نزدن دوران مائو در چین تمام شده امروزه شبکه‌های اجتماعی پر از دیپلمات‌های پرحرف چینی است که با کسی رودربایستی ندارند و به شکل عجیبی رک حرف می‌زنند. هدف آن‌ها دفاع از نحوه برخورد چین با همه‌گیری ویروس کرونا است و به چالش کشیدن کسانی که در روایت چین از وقایع تردید می‌کنند.سفارت‌های چین در سراسر دنیا مسلسل‌وار و مداوم توییت می‌فرستند و مطلب منتشر می‌کنند. تعارف هم ندارند و پیام‌هایشان ترکیبی از طعنه و پرخاش است.این شیوه برخورد چنان تازگی دارد که آن‌ها را دیپلمات‌های "گرگ مبارز" لقب داده‌اند که به مجموعه فیلمی به همین نام اشاره دارد.زبده‌ترین نیروهای ویژه چین در این مجموعه فیلم با مزدوران و گروه‌های خرابکاری که توسط آمریکایی‌ها هدایت می‌شوند مبارزه می‌کنند و رفتاری خشن و لحنی بسیار ناسیونالیستی دارند.روزنامه گلوبال تایمز، ارگان حزب کمونیست چین، اخیرا در سرمقاله خود اعلام کرد که مردم "دیگر با لحن دیپلماتیک شل و ول راضی نمی‌شوند" و نوشت که غرب از دیپلماسی "گرگ مبارز" جدید چین واهمه دارد.یک نوع زبان جدید

شاید بهترین نمونه برای "گرگ مبارز" ژائو لیجیان، سخنگوی جوان وزارت خارجه چین باشد. او همان مقامی است که با طرح ادعایی تاییدنشده احتمال نقش داشتن آمریکایی‌ها در ورود ویروس کرونا به ووهان را مطرح کرده بود.او بیش از ۶۰۰ هزار دنبال‌کننده در توییتر دارد و ساعت به ساعت نهایت استفاده را از آن‌ها می‌برد و مرتب توییت می‌فرستد و هر چه را که از چین دفاع و تعریف کرده باشد ریتوییت و لایک می‌کند.البته وظیفه هر دیپلماتی در سراسر دنیا همین است. ترویج منافع ملی کشورشان شغل آن‌ها است. اما کمتر دیپلماتی پیدا می‌شود که از زبانی چنین غیردیپلماتیک استفاده کند.یک نمونه سفارت چین در هند است که گفته درخواست از چین برای پرداخت غرامت به خاطر شیوع ویروس کرونا "ابلهانه و چرندی خیره‌کننده" است.سفیر چین در هلند دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، را متهم کرد که "سرشار از نژادپرستی" است.گرگ مبارز چین در لندن ما هویی است، کاردار سوم سفارت. او در نام کاربری توییتر خود از کلمه "اسب جنگی" استفاده می‌کند و بسیار پرکار و قدرتمند است.او در یکی از توییت‌هایش نوشته بود: "بعضی از رهبران آمریکا سطح خود را با دروغگویی، اطلاعات غلط، اتهام و انگ بسیار پایین آورده‌اند. این کاری مطرود است، اما ما باید معیارهای خود را حفظ کنیم و با آن‌ها رقابت نکنیم. اخلاقیات و صداقت برای آن‌ها مهم نیست ولی برای ما چرا. ما می‌توانیم با حماقت آن‌ها نیز مقابله کنیم."

کریستین برزینا، عضو ارشد این اندیشکده، می‌گوید: "این با انتظارات ما از چین بسیار متفاوت است. هدف چین قبلا نمایش تصویری مثبت از این کشور بود. تشویق به دوستی می‌شد. فیلم از پانداهای بانمک بسیار متداولتر از برخورد خشن با سیاست‌های مختلف دولتی بود. برای همین این تغییری بسیار بزرگ است."

سفیران خشمگین

چنگ جینگی، سفیر چین در استرالیا، درگیری لفظی شدیدی با میزبان خود داشته است. وقتی دولت استرالیا از اجرای تحقیقات مستقل بین‌المللی درباره منشاء ویروس حمایت کرد، آقای چنگ به طور ضمنی گفت که چین شاید محصولات استرالیایی را تحریم کند.او به روزنامه استرالیایی فایننشیال ریویو گفت: "شاید مردم عادی هم از خود بپرسند که چرا باید شراب یا گوشت استرالیایی مصرف کنیم؟"دولت استرالیا هم او را به تهدید "فشار اقتصادی" متهم کرد. مقامات وزارت امور و تجارت خارجه با آقای سفیر تماس گرفتند و خواستند که درباره بیانات خود توضیح دهد. او هم در واکنش به این کار شرحی از این گفت‌وگو را در وبسایت سفارت منتشر کرد و در آن از استرالیا خواست که دست از "بازی‌های سیاسی" بکشد.چین در چند روز اخیر واردات برخی از دستگاه‌های مصرفی در صنعت گوشت را از استرالیا ممنوع کرد و تهدید کرد که تعرفه واردات جو از استرالیا را افزایش خواهد داد.لو شایه، سفیر چین در فرانسه، به وزارت خارجه این کشور احضار شد تا درباره مطلبی که در وبسایت سفارتخانه منتشر شده بود و مدعی بود که سالخوردگان فرانسوی در خانه‌های سالمندان به حال خود رها شده‌اند تا از کووید-۱۹ بمیرند، توضیح دهد.اما شاید کشورهای آفریقایی شدیدترین واکنش‌ها را به دیپلمات‌های چینی نشان داده‌اند و سفیران این کشور در نیجریه، کنیا، اوگاندا، غنا و اتحادیه آفریقا از طرف میزبانانشان احضار شده‌اند تا درباره برخورد تبعیض‌آمیز و نژادپرستانه با آفریقایی‌ها در چین توضیح دهند.

کوین راد، نخست‌وزیر سابق استرالیا، در مقاله‌ای که در مجله فارن افرز منتشر شده است این بحث را مطرح می‌کند که این استراتژی جدید دارد از همین حالا به ضرر چین تمام می‌شود: "مهم نیست که نسل جدید دیپلمات‌ها در گزارش‌های خود به پکن چه می‌نویسند، واقعیت این است که جایگاه چین به شدت ضربه خورده است و رفتار آن‌ها هم دارد این ضربه را شدیدتر می‌کند. واکنش‌های ضدچینی به خاطر شیوع ویروس کرونا که غالبا رنگ و بوی نژادی نیز دارند در کشورهای مختلفی از جمله هند، اندونزی و ایران دیده شده است. قدرت نرم چین در خطر نابودی است .خطری که این شکل دیپلماسی برای چین دارد این است که شاید به تندتر شدن رفتارها در غرب منجر شود و اعتماد کشورها و میل به همکاری با پکن را تضعیف کند.

پرسش اصلی این است که آیا این تنش‌های دیپلماتیک به مواجهه جدی‌تر چین و غرب منجر خواهد شد یا نه. خطرات کلی ناشی از تشدید تنش‌ها به کنار، مساله مهمتر این است که دنیا برای حل بسیاری از مشکلات نیاز به همکاری دارد.در کوتاه‌مدت، تحقیق، آزمایش، تولید و پخش واکسن برای کووید-۱۹ نیازمند همکاری بین‌المللی است که چین نیز باید در آن شرکت داشته باشد. در درازمدت، انتظار بیشتر تحلیلگران این است که باید برای ترمیم اقتصاد جهانی دست به اقدام مشترک زد. اما بخت چنین اتفاقی خیلی مساعد به نظر نمی‌رسد.بونی گلاسر، مدیر پروژه قدرت چین در مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی در واشنگتن، می‌گوید: "وقتی چین و آمریکا حاضر نشدند حتی برای برخورد با یک همه‌گیری جهانی اختلافات خود را کنار بگذارند، خیلی نمی‌توان امیدوار بود که برای تقویت اقتصادهایشان راهی برای همکاری پیدا کنند."برخی از کارشناسان عقیده دارند که غرب نه تنها باید استقلال راهبردی خود از چین را بعد از پایان بحران همه‌گیری افزایش دهد، بلکه باید چارچوب تازه‌ای نیز برای همکاری پیدا کند.بعید است که دیپلماسی گرگ‌های مبارز چینی کمکی به حل این معضل بکند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ویروس کرونا دیپلمات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۰۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده پلمب‌شدن دو طبقه باشگاه استقلال

آفتاب‌‌نیوز :

چهارشنبه شب علی خطیر با تصمیم هیئت مدیره باشگاه استقلال از سمت خود برکنار شد و حالا دیگر نه‌تن‌ها مدیرعامل آبی‌پوشان محسوب نمی‌شود بلکه اساسا هیچ سمتی در استقلال ندارد.

از طرف دیگر، بلافاصله پس از کنار گذاشته شدن او خبر آمد دو طبقه باشگاه استقلال که مربوط به امور مالی و مدیریتی بوده، قفل شده و کارمندان باشگاه اجازه دسترسی به آن را ندارند. همین مسئله شایعات فراوانی را پیرامون اتفاقات رخ‌داده در باشگاه استقلال بر سر زبان‌ها انداخت، اما پیگیری‌های خبرورزشی چیز دیگری را نشان می‌دهد.

روال اداری

علی خطیر از استقلال رفته، اما با توجه به این‌که فصل تمام نشده و مجمع عمومی و مالی باشگاه انجام نشده است، بسیاری از پرونده‌های مالی تیم هنوز باز هستند و هر کسی که بتواند به اسناد کاغذی یا رمز‌های کامپیوتری باشگاه دسترسی داشته باشد، می‌تواند با حضور در این دو طبقه آن‌ها را ببیند و یا حتی بردارد روی همین اصل تمام اتاق‌ها قفل شده تا بعدا هیچ حرف و حدیثی پیش نیاید. این مسئله به معنای انجام عمل مجرمانه توسط علی خطیر یا سایر مدیران باشگاه استقلال نیست بلکه یک روال عادی اداری در ایران محسوب می‌شود و مالک مجموعه چنین اختیاری را دارد.

بررسی بازرسان

برای بررسی قانونی موضوع سراغ یک کارشناس حقوقی رفتیم. مهدی مهدی‌پور، حقوقدان ورزشی که ازقضا همنام هافبک مصدوم استقلالی‌ها محسوب می‌شود، پیرامون این مسئله گفت: این‌که درب‌های طبقات متعلق به بخش‌های مالی و مدیریتی استقلال یا هر باشگاه دیگری پس از تحولات صورت‌گرفته قفل شود، اصلا به معنای تهمت زدن به مدیران قبلی نیست و در عین حال عنوان مجرمانه هم ندارد بلکه یک روال عادی و اداری تلقی می‌شود. به هر حال استقلال چه در زمانی که زیر نظر وزارت ورزش بود و چه حالا که وسط هلدینگ خلیج فارس اداره می‌شود، یک مجموعه مهم است که اسناد مالی آن مورد بازرسی قرار می‌گیرند بنابراین وقتی تصمیم به قطع همکاری با مدیرعامل گرفته شد، مالک باشگاه این حق را دارد که درب برخی اتاق‌ها را قفل کند تا هیچ‌کس جز افرادی که ذی‌صلاح محسوب می‌شوند به آن اتاق‌ها دسترسی نداشته باشند و نتوانند اسناد موجود در بایگانی یا داخل کامپیوتر‌ها را ملاحظه کنند.

مهدی‌پور که سابقه قضاوت هم دارد ادامه داد: این روال در سایر شرکت‌های دولتی یا حتی خصوصی هم اتفاق می‌افتد و اصلا چیز عجیبی نیست. قطعا بازرسان و ذی‌حساب هلدینگ خلیج فارس خودشان در این اتاق‌ها مستقر شده و اسناد را بررسی می‌کنند تا پس از انجام چنین کاری، همه چیز به حالت عادی بازگردد. دوباره تاکید می‌کنم قفل کردن تعدادی از اتاق‌های باشگاه استقلال و بازگشایی آن فقط بر روی افرادی که از نظر مالک یا سایر نهاد‌های نظارتی دارای صلاحیت هستند، اصلا اتفاقی غیرقانونی نیست و البته در عین حال چنین کاری به منزله مجرم بودن آقای خطیر یا سایر مدیران باشگاه استقلال نیز تلقی نمی‌شود، چون ابتدا باید اسناد بررسی شود و پس از آن باشگاه در مورد این سند‌ها نظر بدهد.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • فیلم| یک یوتیوبر از حقیقت وحشتناک صهیونیست‌ها پرده برداشت
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • مشارکت بیش از ۵ هزار معلم قزوینی در طرح اکرام ایتام
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • دقیقی - اوزونیدیس: پرده دوم از یک درگیری
  • برای این تغییر ظاهری در آیفون باید تا ۲۰۲۶ صبر کنید!
  • پشت پرده برکناری علی خطیر/ چه کسی مدیرعامل باشگاه استقلال می‌شود؟
  • 18 چرخ با ظاهری جدید و مدرن: ببینید چه تغییری کرده‌اند!
  • پشت پرده پلمب‌شدن دو طبقه باشگاه استقلال
  • پشت پرده انتشار بوی عجیب در بندرترکمن چه بود؟