Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلیل حسنی، شنبه در آیین معارفه رییس جهاد کشاورزی شهرستان لارستان افزود: اولویت اصلی جهاد کشاورزی این شهرستان باید افزایش اشتغال، رونق تولید و همه شاخص‌هایی که زمینه رشد و توسعه این منطقه را فراهم می‌کند، باشد.

وی بیان داشت ‌تولیدات بخش کشاورزی و دامی از لحاظ اهمیت، حساسیت و همچنین به لحاظ ایجاد اشتغال یکی از نیازهای اساسی جامعه بشری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسنی ادامه داد: افزون بر این، مدیریت نوین و استفاده از فناوری‌های روز، تغییر الگوی کشت و شیوه‌های کشاورزی نیز به نوعی تاثیر مستقیم و مثبتی در رشد و توسعه هر منطقه دارد.
معاون استاندار فارس گفت: در مناطقی که از زمین‌های مرغوب و آب فراوان برخوردار هستند، کار کشاورزی راحت‌تر است، لیکن در شهرستان لارستان و منطقه جنوب فارس که چندین سال با خشکسالی مواجه بوده‌اند، کشاورزی دشوار است اما با این وجود هر ساله مشاهده می‌کنیم که لارستان به لحاظ تولید برخی محصولات کشاورزی در استان مقام اول را دارا هستیم و حتی در برخی از نقاط این شهرستان نیز پرورش ماهی و میگو انجام می‌شود.
حسنی با تاکید بر اینکه در این شهرستان از منابع آبی کمی برخوردار هستیم، اظهار داشت: هنر یک مدیر این است که از این محدویت‌ها و کم آبی در منطقه، بهترین و بیشترین بهره را ببرد و به گونه‌ای اعمال مدیریت کند که سطح تولیدات کشاورزی را افزایش دهد.
وی، همچنین لازمه فعالیت‌ها و رسیدگی بیشتر به مشکلات کشاورزان را انسجام و همدلی در بین نیروهای سازمان جهاد کشاورزی دانست و بیان کرد: اگر همه پای کار باشند، این امر خود به خود هم‌افزایی، همدلی و همفکری نیروها را در پی خواهد داشت.
فرماندار ویژه شهرستان لارستان، انگیزه درونی، اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های اشتغال محور را از وظایف مدیر یک مجموعه دانست و گفت: مدیر جدید جهاد کشاورزی این شهرستان باید با حمایت مدیر جهاد کشاورزی استان بتواند فعالیت‌های خوبی را در این منطقه پیگیری و عملیاتی کند.

حسنی تاکید کرد: انتظار این است که متناسب با وضعیت شهرستان لارستان، مدیر جدید جهاد کشاورزی این منطقه به تمام بخش‌ها و روستاها سرکشی و مسائل و مشکلات کشاورزان و دامداران را برطرف کند و مهمتر اینکه پیگیر تکمیل طرح‌های نیمه تمام بخش کشاورزی و دامداری باشد تا رونق این بخش‌ها را شاهد باشیم.
معاون استاندار فارس ادامه داد: با توجه به گستردگی شهرستان لارستان، جمعیت بالای کشاورزان این منطقه و همچنین فاصله زیاد این شهرستان با مرکز استان، از رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس خواستار تفویض اختیار بیشتر به جهاد کشاورزی لارستان هستیم و اینکه در تخصیص اعتبار و بودجه و اعتبارات جاری به لارستان توجه ویژه شود.
در ادامه این آیین، محمد جواد مظفری به عنوان رییس اداره جهاد کشاورزی شهرستان لارستان معرفی و از خدمات فرزاد قاسمی رییس پیشین این اداره تجلیل شد.
محمد جواد مظفری، دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد کشاورزی است و پیش از آن رییس اداره امور اراضی شهرستان و معاون فنی جهاد کشاورزی لارستان را برعهده داشت.

شهرستان لارستان به مرکزیت لار در فاصله ۳۷۸ کیلومتری جنوب شیراز قرار دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی شیراز لارستان فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی شیراز لارستان فارس وزارت جهاد کشاورزی شیراز لارستان فارس شهرستان لارستان جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۰۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۳ میلیارد تومانی سیل در شهرستان فیروزه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مرکز خراسان رضوی،مدیر جهاد کشاورزی گفت: تا این لحظه برآورد خسارت وارده به دلیل جاری شدن سیل و بارندگی شدید در این شهرستان حدود ۱۳ میلیارد و دویست میلیون تومان است.
 کلیدری افزود: فعالیت سامانه بارشی در روستا‌های سلیمانی، وزیریه، غلاث، زاونگ، نصرآباد، رشیدآباد، قالیباف، گزار، امیرآباد کمال، جلال آباد، حاجی آباد و ابراهیم آباد سبب جاری شدن سیل و بارش شدید باران شد.
وی گفت:حدود ۲/۵ میلیارد تومان به باغات پسته و انگور ۶۲۰ میلیون تومان به قنوات،۳۳۰ میلیون تومان به بخش دام و ۶۶۰ میلیون تومان به کندو‌های زنبور عسل و جاده بین مزارع ۳۰۰ میلیون تومان علت آبگرفتگی خسارت وارد شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فیروزه با اشاره به این که موارد به ستاد بحران استانداری منعکس شده است، افزود: به محض جاری شدن سیلاب ستاد بحران در فرمانداری تشکیل شده و با کمک مردم و دهیاری‌های روستا‌های مسیر جاده و جاری شدن سیلاب را به روستاییان اطلاع دادند. از این رو تلفات جانی نداشتیم و فقط خسارت مالی وارد شده است.

دیگر خبرها

  • اجرای مانور مبارزه با بیماری زنگ زرد گندم در مزارع پلدشت 
  • اردبیل در صدور اسناد اراضی کشاورزی رتبه اول را کسب کرد
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • خسارت ۱۳ میلیارد تومانی سیل در شهرستان فیروزه
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • انتقاد شدید فرماندار رزن از نحوه استخدامهای جهاد کشاورزی
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد