Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@09:40:53 GMT

کُلودَنگِ کتاب، فرصتی مجازی برای کتاب‎خوان‌ها

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۱۸۵۰

کُلودَنگِ کتاب، فرصتی مجازی برای کتاب‎خوان‌ها

موسس و پایه‌گذار باشگاه کتاب‌خوانی کُلودَنگِ کتاب گفت: این باشگاه کتاب‌خوانی ۳ سال است که به صورت رسمی فعالیت می‌کند و قبل از آن به مدت پنج سال داوطلبانه برای پیشرفت سطح مطالعه کودکان و نوجوانان روستا آن‌ها را با کتاب‌ها و قصه‌ها آشنا کردم و این فعالیت‌ها همچنان ادامه دارد.

یاسمن عباسی روز شنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: باشگاه کتاب‌خوانی کلودنگ کتاب درحال حاضر افزون بر ۲۰ عضو فعال دارد که همه کودکان و نوجوانانش عاشق و شیفته کتاب‌ها، قصه‌ها و شعرها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آموزش قصه‌گویی، کتاب‌خوانی و نقد کتاب، شعرخوانی، شاهنامه‌خوانی و نقالی، داستان‌نویسی و نوشتن خلاق از فعالیت‌های اصلی این باشگاه کتاب‌خوانی است.

مدیر باشگاه کتابخوانی کلودنگ کتاب بیان داشت: به عنوان مثال حورا کریمی دانش‌آموز پایه ششم دبستان دخترانه محجوب روستای دومشهر از نخستین نوجوانانی است که از سنین خردسالی عضو باشگاه کتاب‌خوانی کُلودنگ کتاب شده و به مطالعه و قصه‌گویی بسیارعلاقه دارد.

عباسی ادامه داد: حورا در فراخوان جشنواره ملی قصه‌گویی "زیر گنبد کبود" که هفته گذشته توسط انجمن قصه‌گویی استان قزوین برگزار شده بود، شرکت کرد و با قصه«بهلول و الاغ کتاب‌خوان»موفق شد رتبه برگزیده کشوری را کسب کند.

این مربی قصه‌گویی گفت: ۳ سال است که به صورت مستمر با حورا قصه‌گویی کار می‌کنم و علاقه این دختر قصه‌گو به قصه‌های بومی و قصه های مذهبی را می‌ستایم.

مدیر باشگاه کتابخوانی کلودنگ کتاب گفت: بیان حورا شیوا و دل‌انگیز است و زمانی که قصه‌ای را تعریف می‌کند مخاطب محو قصه‌گویی این قصه‌گوی نوجوان می‌شود.

عباسی بیان داشت: حورا زمانی که قصه‌ای را تعریف می‌کند، خود را در دل قصه‌ها احساس می‌کند و با زبان بدن خود و بیان شیوای خود قصه‌ها را برای دیگر همکلاسی‌هایش جذاب و زنده می‌کند.

وی وجود باشگاه‌های کتاب‌خوانی در روستاها را ضروری دانست و اضافه کرد: کودکان در باشگاه‌های کتاب‌خوانی علاوه بر مطالعه کتاب و اجرای مسابقات قصه‌گویی در بخش های مختلف، وارد گفت‌وگو می‌شوند و زمینه ارتباط اجتماعی آن درجامعه ارتقا می‌یابد.

یاسمن عباسی، دبیر ادبیات فارسی و مدرس دانشگاه، شاعر، داستان نویس و قصه گوی مینابی اهل روستای دومشهر از توابع شهرستان میناب است.

این مربی قصه‌گویی به همراه مادرش آسیه صادقی از قصه‌گویان برتر چند دوره جشنواره قصه‌گویی استانی، ملی و منطقه‌ای صاحب برگزیده شده‌اند و با راه‌اندازی این باشگاه کتاب‌خوانی سعی دارند کتاب‌خوانی و قصه‌گویی این هنر زیبا را به تمام کودکان و نوجوانان علاقه‌مند بیاموزند.

یاسمن عباسی در مجموع ۱۵۰ عضو و شاگرد در حوزه قصه‌گویی دارد که در این روزهای بیماری کرونا فعالیت‌های قصه‌گویی خود را فعالانه هر روز در فضای مجازی دنبال می‌کند.

"مریم رحیمی شهواری، حدیث گل آذین، نگار رحیم‌زاده، زلفا عباسی‌فرد، رومینا محمدیان و حورا کریمی" از اعضای فعال باشگاه کتاب‌خوانی کلودنگ کتاب هستند که در جشنواره ملی قصه‌گویی "زیر گنبد کبود" شرکت کردند اما از بین آن‌ها "حورا کریمی" با قصه« بهلول و الاغ کتاب‌خوان» موفق به کسب رتبه برگزیده کشوری شد.

برچسب‌ها میناب شاهنامه هرمزگان جشنواره بین‌ المللی قصه‌گویی کتاب کتابخوانی پروندهٔ خبری خسارت اقتصادی کرونا به اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میناب شاهنامه هرمزگان جشنواره بین المللی قصه گویی کتاب کتابخوانی میناب شاهنامه هرمزگان جشنواره بین المللی قصه گویی کتاب کتابخوانی باشگاه کتاب خوانی قصه گویی قصه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۱۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه اکسپو فرصتی برای ارائه ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، غرفه سیستان وبلوچستان هم کانون توجه سرمایه گذاران داخل و خارجی قرار گرفته است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به جشنواره روستایی رضوی
  • هم‌خوانی سرود در ابتدای دیدار معلمان
  • فیلم| هم‌خوانی سرود در ابتدای دیدار رهبر با معلمان
  • فیلم/ هم‌خوانی معلمان در دیدار امروز با رهبر انقلاب
  • هم‌خوانی معلمان در دیدار با رهبر انقلاب
  • پوستر سپاهان برای بازی پرسپولیس بدون کری و جنجال
  • روز کارگر فرصتی برای معرفی مشاغل خاص
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای ارائه ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • فریاد خوان کوادرادو در جشن قهرمانی اینتر: هرکس نَپرد، یوونتوسی است! + فیلم