Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@09:36:50 GMT

توسعه، ادبیات و فهم مشترک می‌خواهد

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۱۹۱۷

توسعه، ادبیات و فهم مشترک می‌خواهد

ایسنا/لرستان رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: توسعه، ادبیات و فهم مشترک می‌خواهد.

دکتر سید علی نادر دهقانی امروز ۲۷ اردیبهشت ماه در بازدید سردار مرتضی کشکولی فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان از مرکز جهاد دانشگاهی استان با تسلیت ایام سوگواری شهادت امیر مومنان علی (ع)، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی پل ارتباطی بین صنعت و دانشگاه است و وظیفه این نهاد دریافت مسائل و یافته‌های دانشگاهی و تبدیل آن به فناوری و پیاده کردن در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این نهاد در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و فناوری، فرهنگی و اشتغال فعالیت چشمگیری دارد.

دهقانی با اشاره به اینکه حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان شامل  ایسنا، ایکنا، مرکز افکار سنجی و سازمان دانشجویان است، اضافه کرد: سازمان دانشجویان با ۲۰۰۰ دانشجو از سراسر استان عضو در راستای کمک به محرومان، بحران سیل و کرونا در حوزه‌های مختلف با جهاد دانشگاهی لرستان همکاری دارند.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به اینکه در حوزه فناوری تاکنون ۱۲ میلیارد تومان فناوری به فروش رسانده‌ایم، بیان کرد: همچنین در بحث تولید محتوا تاکنون ۱۰۰ میلیون تومان به کشور کانادا به فروش رسانده‌ایم.

وی گیاهان دارویی، دامپروری و گردشگری را سه مزیت لرستان عنوان کرد و با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در  تولید نشاء، آموزش و مشاوره می‌تواند با سپاه استان همکاری لازم را داشته باشد، اظهار کرد: به دنبال تولید علم، ثروت و اشتغال هستیم و در استان ضرورت دارد این مهم را توسعه دهیم.

دهقانی بیان کرد: در بحث GIS با اداره کل اوقاف و امور خیریه لرستان کاری مشترک انجام و موقعیت امامزاده‌ها و بقای متبرکه را رصد و موقعیت آنها را مشخص کردیم.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد لرستان در ادامه با اشاره به اینکه یکی از مشکلات شهرستان کوهدشت کشاورزی سنتی با بهره‌وری پایین و مصرف آب زیاد است، گفت: به منظور تحول  بخش کشاورزی و ترغیب آنان در این شهرستان شهرک گلخانه‌ای با مساحت شش هکتار راه‌اندازی کردیم که دو هکتار آن به کشت خیار اختصاص دادیم.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی لرستان بیان کرد: با توجه به اینکه سپاه در کشور شبکه تجاری سازی دارد می‌توان از ظرفیت این نهاد برای فروش محصولات گلخانه‌ای جهاد دانشگاهی استان استفاده کرد.

دهقانی تولید گیاهان دارویی کاری کم هزینه و پرسود است، گفت: آمادگی داریم در این راستا با سپاه همکاری داشته باشیم.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه در بحث درمان ناباروری نیز آمادگی داریم با سپاه لرستان همکاری کنیم، افزود: همکاری بین جهاد دانشگاهی و سپاه لرستان بیشتر شود و با کمک این دو نهاد می‌توانیم قدم‌های موثری در راستای توسعه پایدار براساس مزیت‌های استان برداریم.

وی با بیان اینکه  توسعه در لرستان فهم و ادبیات مشترک می‌خواهد، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی استان  قابلیت دارد که در بحث به‌نژادی دام و طیور در استان و راه‌اندازی مرکز تخصصی سرطان سینه فعالیت داشته باشد و این از برنامه‌های جدید جهاد دانشگاهی در سال‌های آینده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی جهاد دانشگاهی لرستان مرکز درمان ناباروری توسعه جهاد دانشگاهی لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۱۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مسابقه ملی «سدید» در ۴ بخش کتاب، پایان‌نامه، مقاله و طرح‌های پژوهشی برای دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف در خرداد ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.
در این مسابقه دانشجویان همه مقاطع تحصیلی می‌توانند معرفی کتاب، ارائه مقاله چاپ‌شده در مجلات معتبر و یا طرح‌های پژوهشی و اختراعات خود را طی مدت ۳ دقیقه در حضور داوران ارائه کنند، دانشجویان مقاطع تحصیلی ارشد و دکتری هم باید از پایان‌نامه و یا رساله دکتری خود طی همین مدت دفاع کنند.
براساس آئین‌نامه این مسابقه، طرح‌های ارائه‌شده باید در زمان دانشجویی یا حداکثر دو سال پس از دانش آموختگی به پایان رسیده باشد و دارای گواهی اتمام طرح و اعلام رضایت کارفرما برای ارائه در مسابقه باشد.
دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز عالی استان تهران تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ مهلت دارند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir مراجعه کنند.
برگزیدگان این مرحله از مسابقات علاوه‌بر دریافت جوایز نقدی و لوح تقدیر معتبر به مرحله کشوری معرفی می‌شوند.
جوایز نقدی در نظر گرفته‌شده برای برگزیدگان این مرحله از مسابقه ملی «سدید» شامل موارد ذیل است:
یک جایزه ۲۰ میلیون ریالی برای یک نفر
دو جایزه ۱۰ میلیون ریالی برای دو نفر
۳ جایزه ۵ میلیون ریالی برای سه نفر
سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی با همکاری و مشارکت دبیرخانه مسابقات جهاد دانشگاهی، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و جهاد دانشگاهی، اداره‌کل امور خوابگاه‌های دانشگاه تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران این مسابقه ملی را در استان تهران برگزار می‌کند.

دیگر خبرها

  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • استفاده از ظرفیت‌های خدادادی برای توسعه لرستان
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • استفاده از ظرفیت های خدادادی برای توسعه لرستان
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • استفاده از ظرفیت‌های خدادادی، توسعه لرستان را به همراه دارد
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • خبرنگاران جنگ ترکیبی دشمن را با جهاد تبیین روشنگری کنند