Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اکوفارس به نقل از رویترز، تعطیلی های گسترده در هند که در اواخر ماه مارس برای مهار گسترش ویروس کرونا اعمال شده باعث کمبود نیروی کار در سراسر مناطق کشاورزی هند شده است. به این ترتیب برداشت محصولات متوقف شده و بسته بندی و انتقال آنها با مشکل مواجه شده است.

 حجم بالای محصولاتی که طی همه گیری ویروس کرونا جمع شده و ارزش آن به بیش از 26 میلیارد دلار می‌رسد نمونه ای است از شرایط محصولات کشاورزی در سایر مناطق دنیا مثل محصول نیشکر و قهوه برزیل و محصول برنج جنوب شرق آسیا.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هند دومین تولید کننده و مصرف کننده بزرگ گندم بعد از چین است.

 تعطیلی های ناشی از ویروس کرونا به شدت به بیش از 7000 فروشگاه عمده فروشی مواد غذایی آسیب زده است. این فروشگاه ها تنها راه رساندن مواد غذایی به 1.3 میلیارد شهروند هندی هستند.

رادهه شیام،  یک حق العمل کار بازار غلات  در یکی از شهرهای هند می گوید:« حدود 90 درصد نیروی کار ما در دسترس نیستند. فصل گذشته حدود 5 هزار نیروی کار داشتیم و حالا فقط 500 نفر هستند. تا حالا شاهد چنین شرایطی نبودیم».

 کشاورزان گندم هند محصول خود را در این بازارهای عمده فروشی به حق العمل کارها می‌فروشند و آنها هم این محصولات را در اختیار خریداران دولتی و تاجران خصوصی قرار می دهند. این افراد معمولاً تعداد بسیار زیادی از افراد را برای خالی کردن بار، تمیز کردن، وزن کردن، بسته بندی و بارگیری دوباره میلیون ها کیسه گندم به کار می‌گیرند تا بعد به انبارهای دولتی و خصوصی برده شود.

 امسال این بازار پر جنب و جوش که به زنجیره عرضه غذا در دومین کشور پرجمعیت جهان کمک می کند خالی است. به این ترتیب، میلیونها نیروی کار مهاجر مجبورند در اوج روزهای کار خود که معمولاً نیمی از درآمد سالانه خود را طی آن به دست می آوردند، در خانه بنشینند.

 عوامل بازاریابی بازار مجبور شده‌اند دوره خرید گندم خود را از 20 تا 30 روز معمول به بیش از دو ماه و نیم افزایش دهند. تعداد کشاورزانی که محصولات خود را به بازارهای عمده فروشی می آوردند به یک دهم شرایط معمول کاهش یافته است و خطر فاسد شدن این محصولات وجود دارد.

 محدودیت های ایجاد شده برای حمل و نقل، خرید این محصولات توسط شرکت مواد غذایی هند را که خریدار اصلی محصولات کشاورزی در هند است، به تعویق انداخته است. کشاورزان هند در سال جاری 107.18 میلیون تن گندم زمستانه تولید کرده اند و هیچکدام تجهیزات لازم برای نگه داشتن این حجم بالا از محصولات را ندارند.

 حدود 85 درصد از کشاورزان هند کمتر از 5 هکتار زمین دارند بنابراین حتی از دست رفتن بخش کوچکی از محصولات آن ها یا تاخیر در پرداخت پول محصولات، بر روند زندگی آنها تاثیر می گذارد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۲۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان خریداری شد

به گزارش خبرنگار مهر، امید جهان نژادیان بعد از ظهر امروز سه‌شنبه در گفت‌وگویی رسانه ای بیان کرد: از ابتدای فصل خرید گندم در خوزستان تاکنون بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان به صورت تضمینی خریداری شده که از این میزان بیش از ۵۰۰ هزار تن گندم از مراکز خرید روباز به مراکز استاندارد ارسال شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان تصریح کرد: روزانه ییش از ۶۰ هزار تن گندم توسط ۱۰۳ مرکز خرید در استان به صورت تضمینی خریداری می‌شود.

وی اظهار کرد: در سال زراعی جاری هر کیلوگرم گندم به نرخ ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و هر کیلوگرم گندم دروم به نرخ ۱۸ هزار تومان از کشاورزان به صورت تضمینی خریداری می‌شود.

جهان نژادیان یادآور شد: در سال گذشته بیش از یک میلیون و ۷۲۰ هزار تن گندم از گندم کاران خوزستانی به صورت تضمینی خریداری شده است.

کد خبر 6093248

دیگر خبرها

  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • ۱۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان ایلامی خریداری شد
  • خرید تضمینی گندم در فارس به ۶۰ هزار تن رسید
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان خریداری شد
  • خرید بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان+فیلم