Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،ادامه دار بودن شیوع بیماری کرونا در کشور از جمله استان سیستان وبلوچستان و چابهار سبب کاهش چشمگیر اهداکنندگان خون شده و با وجود مصرف بالای خون در چابهار به سبب وجود بیماران تالاسمی متاسفانه انتقال خون و بیمارستان امام علی (ع) این شهرستان با کمبود شدید خون و فرآورده‌های خونی روبرو شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چنانچه سایر استان‌ها و شهرستان‌ها در رفع نیاز بیماران چابهاری به خون همکاری نمی‌کردند این شهرستان با مشکل زیادی روبرو می‌شد، براساس آمار سازمان انتقال خون چابهار مصرف روزانه این شهرستان حدود ۴۵ واحدخون و ذخیره خونی ۲۰۰ واحدی تنها جوابگوی نیاز سه تا چهار روز است.

این آمار نشان می‌دهد که باید پیوسته اهدا خون از سوی مردم نیکوکار ادامه داشته باشد در غیر این صورت جان بسیاری از بیماران به خطر می‌افتد.

مدیر انتقال خون چابهار نجات جان انسان‌ها را یکی از بالاترین خدمات دانست و از امامان جمعه و جماعت، مسوولان ادارات و قشر‌های مختلف مردم درخواست کرد سازمان انتقال خون را در این امرخداپسندانه یاری کنند.

به گفته عبدالرزاق صابری؛ هر کودک تالاسمی بطور متوسط هر۲۰ روز یک بار نیاز به خون پیدا می‌کند و این بستگی به شدت بیماری دارد. با این اوضاع نیاز شدید اهدای خون احساس می‌شود.

انتهای پیام/گ

ایرنا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اهدا خون انتقال خون چابهار انتقال خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۲۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، پیمان آسترکی ظهر امروز ششم اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید از بیمارستان عشایر خرم آباد گفت: در پی بارندگی‌های اخیر، گرم شدن هوا و افزایش رویش قارچ‌ها در طبیعت، شاهد افزایش مصرف خوراکی قارچ و بروز مسمومیت حاد در تعداد قابل توجهی از بیماران مراجعه کننده به مرکز مسمومیت‌های بالینی بیمارستان شهید رحیمی هستیم.

️وی خاطرنشان کرد: تعداد مسمومین افزایش صعودی داشته و بیشتر با علایم گوارشی شدید، تعریق و لرز و تاری دید مراجعه می‌کنند.

معاون علوم پزشکی لرستان تاکیدکرد: تشخیص قطعی غیر سمی بودن قارچ‌ها به صرف شکل ظاهری میسر نیست.

آسترکی گفت: به علت شیوع قابل توجه موارد مسمومیت و تهدید سلامت افراد توصیه می‌شود از مصرف این گونه قارچ‌ها اکیدا خودداری شود.

گفتنی است مسمومیت ناشی از قارچ‌ها می‌تواند منجر به عوارض جدی نارسایی کبد و کلیه منتهی به پیوند و حتی مرگ در بیماران شود.

دیگر خبرها

  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • مسئولان، صدای مردم میمند درخصوص موقوفه میمند باشند
  • رشد ۱۶ درصدی اهدای خون در خراسان شمالی
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • ۵۳ درصد از داوطلبان اهدای خون خراسان رضوی «مستمر» هستند
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • آشنایی معاونان و معلمان پرورشی مدارس یزد با فرهنگ اهدای خون