Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، مقامات پنتاگون به تازگی هشدار داده اند در هرگونه نبردمحتمل بین نیروهای ایالات متحده و چین در اقیانوس آرام، ارتش آمریکا بازنده است.

به نوشته روزنامه «دیلی میل» مقامات پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) در تحلیل رزمایش این کشور گفتند که آمریکا برابر چین آسیب پذیر است و هرگونه حمله ای به آمریکا موجب خسارت قابل توجهی میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک ارزیابی پنتاگون  بر اساس سال 2030 این بود که در برهه ای که چین به زیردریایی های رزمی و ناوهای هواپیمابر و ناوشکنهای جدید  در سال 2030 مجهز شود، آنگاه آمریکا به طور کامل مغلوب ارتش چین میشود.

به گفته کارشناسان پنتاگون این تهدیدها اینک فوری تر از سال 2030 است به طوریکه  پایگاههای آمریکا تحت فرماندهی این کشور در منطقه اقیانوس آرام اینک در خطر هستند، زیرا چین توان موشکی برد متوسط خود را تقویت کرده است. در این بین وضعیت جزیره گوام که میزبان سه پایگاه آمریکاست، به شدت مایه نگرانی است.

یک مقام پنتاگون در این باره گفت، چین مجهز به موشکهای برد بلند ضد کشتی و ابرفراصوت است که سرعت آنها پنج برابر سرعت موشکهای معمولی است.

 به گفته مقامات پنتاگون در صورت حمله چین به تایوان، آمریکا قادر به دفاع از آن نیست و تایوان بی ثبات ترین موضوع بین چین و آمریکاست.

«بانی گلاسر» مدیر «بخش قدرت چین» در «اندیشکده مطالعات راهبردی» آمریکا در این باره گفت،در پنتاگون،  وزارت خارجه و کاخ سفید، چین به عنوان بزرگترین تهدید نگریسته می شود و ما در موضع به شدت منفعلانه قرار داریم.

این در حالی است که تصاویر ماهواره ای انتشار یافته حاکی از استقرار هواپیماهای هشدار سریع و ضد زیر دریایی ارتش چین در منطقه با توجه به آرایش نظامی آمریکا در منطقه حکایت دارد.

به نوشته وبگاه «دیفنس ایرو اسپیس» این اقدام چین در بحبوحه افزایش فعالیتهای نظامی آمریکا صورت گرفته است. یک کارشناس چینی نیز با اشاره به این موضوع گفته است که پکن حق استقرار جنگ افزارهای دفاعی با توجه به تهدیدهای فرا رو را داراست.

بر اساس تصاویر «ایمیج ست» که روز شنبه انتشار یافت ارتش چین هواپیماهای هشدار سریع «کی جی -500»، هواپیمای تجسسی «کی کیو-200» و هواپیماهای ضد زیر دریایی «وای-8» را در جزیره «یانگ شو» در  دریای چین جنوبی مستقر کرده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۳۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوحه: باید مانع حمله احتمالی به رفح شویم

سخنگوی وزارت خارجه قطر با اشاره به اینکه به دلیل عدم رسیدن به توافق در ماه رمضان یک حالت ناامیدی میان میانجی‌گرها به‌ وجود آمده است، تاکید کرد که همه طرف‌ها باید مانع حمله رژیم صهیونیستی به رفح شوند.

به گزارش مشرق، «ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت خارجه قطر در اظهاراتی گفت: برای ممانعت از افزایش ناامنی در منطقه تلاش می‌کنیم. تمام دنیا باید به این مساله پایبند باشند و کودکان را از پیامدهای جنگ دور کند. اکنون یک نسل کامل از ایتام در غزه به‌ وجود آمده است.

طبق گزارش الجزیره، وی خاطرنشان کرد: به دلیل عدم رسیدن به توافق در ماه رمضان یک حالت ناامیدی میان میانجی‌گرها به‌ وجود آمده است و ما در این مرحله نیاز به ارزیابی مجدد تلاش واسطه‌ها هستیم. بعد از هجمه‌های مکرر علیه تلاش‌ واسطه‌ها به‌ویژه تلاش‌های قطر ابراز ناامیدی کردیم. برخی وزرای کابینه نتانیاهو (نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی) اظهاراتی منفی علیه نقش قطر داشتند.

ماجد الانصاری در بخش دیگری تاکید کرد: هیچ طرفی در جامعه بین‌المللی نباید حمله به رفح را بپذیرد زیرا این منطقه رنج و مشکلات زیادی دارد. همه ما باید تلاش کنیم تا مانع حمله احتمالی به رفح شویم و جنگ را متوقف کنیم.

سخنگوی رسمی وزارت خارجه قطر همچنین افزود: هماهنگی‌ها با شرکایمان در ترکیه در مورد راه‌های توقف جنگ در غزه ادامه دارد. ترکیه از مهم‌ترین کشورهای حامی میانجیگری‌های قطر برای توقف جنگ در غزه است. قطر به تلاش‌ها برای توقف بحران غزه پایبند است اما اکنون در مرحله ارزیابی مجدد است. میانجیگری‌های قطر منجر به آزادی ۱۰۹ گروگان و آزادی تعدادی اسیر دیگر شد. چالش اول پیش‌روی واسطه‌ها این است که دو طرف برای رسیدن به نتیجه جدیت کافی داشته باشند. ما هرگونه اظهاراتی را که با حقیقت نقش قطر در تضاد باشد، نمی‌پذیریم.

ماجد الانصاری همچنین اعلام کرد تیم‌های مذاکره در مورد بحران غزه در حال حاضر در قطر نیستند.

وی در بخش دیگری از سخنانش هم گفت: از تصمیم برخی کشورهای اروپایی برای به رسمیت شناختن دولت فلسطین استقبال می‌کنیم و به حمایت انسانی از مردم فلسطین پایبند هستیم و این مساله قابل بحث نیست.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت، ساکنان نوار غزه به‌ویژه در شمال نوار غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا
  • هشدار مصر و تشکیلات خودگردان درباره یورش احتمالی به رفح
  • هشدار جدی مدیر اف.بی.آی درباره حمله احتمالی تروریستی در خاک آمریکا
  • خواهر کیم جونگ اون: به توانمندسازی ارتش برای حفاظت از حاکمیت و صلح منطقه ادامه می‌دهیم
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • پنتاگون: آمریکا مذاکرات با نیجر را آغاز کرد 
  • پنتاگون: مذاکرات بر سر خروج نظامی از نیجر آغاز شد
  • دوحه: باید مانع حمله احتمالی به رفح شویم
  • همه سناریوهای احتمالی را در سطح عملیاتی بررسی می‌کنیم