Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-09@00:28:37 GMT

ایجاد حلقه‌های مشورتی به جای رئیس دفتر

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۳۹۷۴

ایجاد حلقه‌های مشورتی به جای رئیس دفتر

کمتر از ۱۰ روز آینده شاهد آغاز به کار مجلس یازدهم خواهیم بود و منتخبان مردم در حال برنامه‌ریزی در راستای استقرار دفاتر کاری در حوزه‌های انتخابیه خود هستند.

هادی زهرایی/

کمتر از ۱۰ روز آینده شاهد آغاز به کار مجلس یازدهم خواهیم بود و منتخبان مردم در حال برنامه‌ریزی در راستای استقرار دفاتر کاری در حوزه‌های انتخابیه خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در حوزه انتخابیه قوچان و فاروج خبرها از ایجاد دفتر مشورتی برای نخستین بار به جای انتخاب رئیس دفتر به گوش می‌رسد و خبرنگار ما برای پیگیری این موضوع با منتخب مردم قوچان و فاروج در مجلس یازدهم گفت‌وگویی را انجام داده است.

علی آذری در گفت‌وگو با قدس گفت: یکی از مشکلات قوچان و فاروج فرهنگ ضعیف مشارکت، کار و خلق ثروت است و همیشه دنبال افرادی هستیم که بیایند و تسهیلگر و منجی یا انعطاف‌کننده کارهای باشند که یکی از اهداف ما افزایش و ترویج فرهنگ مشارکت است و اگر توسعه‌ای هست باید حتماً با شناخت ظرفیت‌ها، محیط، فرهنگ و اجتماع به پیش برویم و در این توسعه باید همه مشارکت کنند.

منتخب مردم قوچان و فاروج در مجلس یازدهم افزود: هدف من این است که نظام شهری و روستایی را به صورت مشورتی و به صورت پایلوت در شهرستان فاروج اجرا کنم و در این نظام جدید حلقه‌های مشورتی در شهر فاروج و روستاهای آن تشکیل می‌شود و در این طرح از هر روستا ۵ یا ۶ نفر شناسایی و به عنوان هسته مشاوره آن روستا کار خود را آغاز می‌کنند که این افراد به عنوان شورای مشورتی نماینده مجلس در روستا برای توسعه، عمران و آبادانی روستا کار می‌کنند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نماینده مجلس حلقه مشورتی قوچان و فاروج مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۳۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسعود پزشکیان رکورددار شد /۹ نماینده پرسابقه مجلس دوازدهم را بشناسید +جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی (۱۱ اسفندماه) سال گذشته برگزار شد که پس از شمارش آرا از سوی ستاد انتخابات، برخی از حوزه‌های انتخابیه به دور دوم کشیده شد که طبق اعلام وزارت کشور قرار است دور دوم انتخابات مجلس (جمعه آتی ۲۱ اردیبهشت‌ماه) برگزار شود.

بنابر روایت تسنیم، در دور اول انتخابات ۲۴۵ نماینده به مجلس راه یافتند و ۹۰ کاندیدا در دور دوم انتخابات بر سر ۴۵ کرسی و تعیین تکلیف ۲۲ حوزه انتخابیه به رقابت خواهند پرداخت.

در این گزارش به اسامی باسابقه‌ترین نمایندگان مجلس که چهار دوره و بیشتر نماینده مجلس بوده‌اند و به مجلس دوازدهم نیز راه‌یافته‌اند و دوره‌های انتخابیه آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

**نمایندگانی که بیشترین حضور را در مجلس داشتند:

ردیف نام حوزه انتخابیه ادوار
۱ محمدمهدی مفتح تویسرکان چهارم، پنجم، هفتم، هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم: ۸ دوره
۲ حمیدرضا حاجی‌بابایی همدان پنجم، ششم، هفتم، هشتم، دهم، یازدهم و دوازدهم: ۷ دوره
۳ سید محمد موحد دهدشت چهارم، پنجم،‌ ششم، هفتم، یازدهم و دوازدهم: ۶ دوره
۴ علاءالدین بروجردی لارستان ششم، هفتم، هشتم، نهم، دهم و دوازدهم: ۶ دوره
۵ حسینعلی شهریاری زاهدان دوره‌های هفتم تا دوازدهم: ۶ دوره
۶ مسعود پزشکیان تبریز

هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم:
۵ دوره

۷ شهباز حسن‌پور کرمان هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم:
۵ دوره
۸ محمدرضا رضایی‌کوچی جهرم هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم:
۵ دوره
۹ جبار کوچکی‌نژاد رشت هشتم، نهم، دهم، یازدهم و دوازدهم:
۵ دوره

همچنین تعداد ۸ نماینده نیز هستند که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند و سابقه ۳ دوره نمایندگی را در کارنامه خود دارند؛ ضمناً ۱۱ نفر عضو مجلس جدید شده‌اند که سابقه ۲ دوره نمایندگی را دارند.

بر اساس این گزارش، در مجلس دهم مصوبه‌ای مبنی بر ممنوعیت نمایندگی بیش از ۳ دوره مطرح شد که با مخالفت شورای نگهبان مواجه و رد شد. در مجلس یازدهم و در جریان بررسی طرح اصلاح مفادی از قانون انتخابات مجلس ماده‌ای از آن بسیار در رسانه‌ها بحث برانگیز شد، در تبصره ۳ ماده ۱۲ طرح مذکور عنوان شده بود که ثبت‌نام داوطلبانی که تجربه سه دوره نمایندگی را در کارنامه خود دارند ممنوع شود که این ماده نیز از طرح حذف شد.

کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس مصوب کرده بود که ثبت‌نام داوطلبان با سابقه سه دوره نمایندگی ممنوع است ولی این سوال پیش می‌آمد که نمایندگانی که سابقه چهار دوره نمایندگی و بیشتر را دارند چه می‌شود؟ آیا اینکه منظور سه دوره متناوب نمایندگی است یا اینکه سه‌بار در مقاطع مختلف نماینده بوده است. با توجه به ابهامی که وجود داشت این تبصره از طرح حذف شد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903735

دیگر خبرها

  • برنامه تشکیل ۲۰ کارگروه تخصصی در حوزه انتخابیه داریم/ضعف مجلس یازدهم در تراز بین المللی
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • عضو هیات رئیسه : بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • برنامه رتبه بندی معلمان از افتخارات مجلس یازدهم است
  • فیلم/ اقداماتی که حسین‌زاده بحرینی در مجلس یازدهم انجام داد
  • مسعود پزشکیان رکورددار شد /۹ نماینده پرسابقه مجلس دوازدهم را بشناسید +جدول
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • نشست هیات عالی شورای وحدت برگزار شد
  • مجلس دوباره به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان ورود می‌کند؟
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه