Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود رضایی دبیر کارگروه معماری و شهرسازی مرکز مطالعات، برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره آخرین فعالیت‌های این کارگروه اظهار کرد: در کارگروه معماری و شهرسازی طی 10 جلسه، موضوعات مهم و تخصصی از سوی فرهیختگان و متخصصان حوزه شهرسازی مطرح شد که به همت دانشگاه آزاد اسلامی در این کارگروه گردهم آمده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گردهمایی متخصصان معماری و شهرسازی در این کارگروه، سرمایه‌ای مهم محسوب می‌شود که می توانند در حوزه معماری و شهرسازی در جهان پساکرونا، نظرات کارشناسی و کاربردی ارائه دهند و مشکلات آینده کشور را حل و فصل کنند.

رضایی ادامه داد: فعالیت کارگروه معماری و شهرسازی از اواخر فروردین ماه آغاز شد و تا 16 اردیبهشت ماه ادامه داشت؛ طی این مدت درباره موضوعات مختلفی بحث و تبادل نظر شد تا در نهایت به راهبردهایی کاربردی در حوزه‌های مختلف دست پیدا کنند. مطالب و مقالات تدوین شده از سوی اعضای کارگروه جمع آوری شده و قرار است به زودی در دست انتشار و چاپ قرار بگیرد.

دبیرکارگروه معماری و شهرسازی مرکز مطالعات، برنامه ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد تصریح کرد: طی جلسات برگزار شده، چالش‌های شهرسازی و معماری در سه سطح خرد، میانی و کلان مورد بررسی قرار گرفت؛ مسائلی از قبیل تاثیر تاب آوری اقتصادی در شهرسازی، اهمیت فناوری اطلاعات و ارتباطات در طراحی شهرها، ضرورت بازنگری در کاربری ساختمان‌ها، روند معکوس جهانی شدن در شهرسازی و تبعات آن، مشارکت مردمی و تغییر در انتخاب با رویکرد بازآفرینی در شهرسازی، پایداری و رتبه بندی ساختمان‌ها براساس معیارهای جدید و... از جمله موضوعاتی بود که درباره آن‌ها بحث و تبادل نظر شد.

وی با اشاره به پیوند موضوعات معماری و شهرسازی با جهان پساکرونا گفت: شیوع کرونا پیامدهای زیادی را در حوزه‌های مختلف به همراه داشت؛ قرنطینه شهرها، تعطیلی مراکز مختلف، استفاده مداوم از ماسک و... از جمله تاثیرات شیوع کرونا بر سبک زندگی انسان‌ها است.پیامدهای شیوع کرونا در حوزه معماری و شهرسازی از جمله فضای شهری، مدیریت و برندینگ شهرها، مشارکت مردمی و استفاده از فناوری‌های نوین در شهرها اثر گذار است.

رضایی در پایان خاطرنشان کرد: البته اهمیت موضوعات گفته شده در حوزه شهرسازی، قبل از شیوع کرونا نیز وجود داشته است؛ اما شیوع این ویروس سبب شد فعالیت‌های شهری که در گذشته از اولویت کمتری برخوردار بوده‌اند، دارای اولویت بیشتری شوند. درواقع کرونا نکات مهم اما کوچکی را در حوزه شهرسازی به ما گوشزد و یادآوری کرد که می‌تواند در سرنوشت و آینده بشر اثر گذار باشد.

انتهای پیام/

108 / 167 چالش‌های معماری مشکلات شهری تهران محمودرضایی جهان پساکرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: چالش های معماری مشکلات شهری تهران جهان پساکرونا کارگروه معماری و شهرسازی جهان پساکرونا شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۴۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

در جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران بررسی شد.

به گزارش ایسنا، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال جاری با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات وعده صادق در پاسخ به تحرکات رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه بررسی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • پانوپتیکون و کاربرد آن در شهرسازی مدرن چیست؟
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)