Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@03:56:53 GMT

علل رشد آمار مبتلایان به کرونا طی روزهای اخیر

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۵۱۹۳

به گزارش باشگاه خبرنگاران، علل رشد آمار مبتلایان به کرونا در روز‌های اخیر امشب ۲۷ اردیبهشت ماه در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با حضور حق دوست فوق تخصص بیماری‌های عفونی مورد بررسی قرار گرفت.

حق دوست  با اشاره به اینکه تعداد شمارش مبتلایان بالا رفته و این به معنی ابتلای بیشتر نیست گفت: آمار مبتلایان مربوط به کسانی است که مورد شناسایی قرار گرفتند، عده‌ای از افراد کاملا بی علامت هستند و عده‌ای دیگر متاسفانه به دلیل شدت بیماری در بیمارستان‌ها بستری می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه در ابتدای بروز کووید ۱۹ بیمارانی را که علائم شدید داشتند مورد شناسایی قرار می‌دادیم، اما توانستیم بر اوضاع سوار شویم و بیمار‌ی را مدیریت کنیم افزود: توانستیم توجهمان را به بیرون از بیمارستان‌ها معطوف کنیم و کیس‌های جدید را مورد شناسایی قرار دادیم.

تعدادمبتلایان به کرونا بیش از آمار اعلامی است

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه کسی که تست پی سی آرش مثبت باشد تشخیص قطعی گفته می‌شود، افزود: تعداد دچار شدگان به بیماری در دنیا بسیار بیشتر از این اعداد و ارقام کنونی است که اعلام می‌شود، در ابتدا به دلیل ضرورت و محدودیت‌ها تمرکزمان بر روی کیس‌های سنگین داخل بیمارستان‌ها بود، اما مجالی یافتیم تا به بیرون از بیمارستان‌ها هم نیز نگاه کنیم و لذا توانستیم کیس‌های خفیف را در بیرون بیمارستان‌ها را شناسایی کنیم و زنجیره انتقال را در جامعه بشکنیم.

حق دوست با اشاره به اینکه ابزار قدرتمند در مدیریت بیماری رفتار مردم است گفت: رفتار خوب مردم را از روز‌های اول بیماری شاهد هستیم، در فاصله گذاری فیزیکی به دلیل این که هر کسی در جامعه ممکن است آلوده کننده باشند توصیه شد تا افراد از هم در جامعه فاصله داشته باشند لذا این توصیه در کل کشور‌های دنیا صورت گرفته است.

او با اشاره به اینکه تعطیل کردن مدارس جزئی از فاصله‌گذاری فیزیکی است، عنوان کرد: فاصله‌گذاری یکی از اقداماتی است که به صورت عمومی صورت می‌گیرد باید از بقیه کاملاً فاصله بگیریم، چون نمی‌دانیم که چه کسی آلوده است.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه منابع آلوده کننده ویروس را در جامعه شناسایی کرده‌ایم، افزود: سه چهارم کیس‌های شناسایی شده از موارد سرپایی و بی علامت هستند که فورا ایزوله می‌شوند لذا ایزولاسیون افزایش یافته و فاصله گذاری اجتماعی کم شده است.

سرعت افزایش کیس‌های سرپایی نسبت به بیمارستانی

حق دوست با اشاره به اینکه از ۱۲ اردیبهشت سرعت افزایش کیس‌های سرپایی از موارد بیمارستانی پیشی گرفته است، گفت: خوشبختانه روزانه از تعداد بیماران وخیم در آی سی‌ها کاهش می‌یابد و لذا این قطار از ریل خارج نشده است.

این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه ما از موارد وخیم بیماری می‌ترسیم، اظهار کرد: مدیریت بیماری در ایران مطلوب بوده است و کاهش شدید مرگ و میر را شاهد هستیم به طوری که حرکت جهادی در این راستا صورت گرفته است.

او با اشاره به اینکه همکارانم در بخش آی سی یو و سایر بخش‌ها توانستند مهارت، دانش و تجربه خود را به کار بگیرند و این بیماری را مدیریت کنند، بیان کرد: اکنون ما در بیرون بیمارستان‌ها سوار شده ایم تا بتوانیم تعداد موارد بیشتر را شناسایی کنیم، زیرا تعداد تست‌ها به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.

حق دوست با اشاره به اینکه امروز تعداد فوتی ها به ۳۵ نفر رسیده است، گفت: بیمارانی که یک ماه پیش در بخش آی سیو مراقبت می‌شدند متاسفانه اکنون فوت کرده اند و لذا این عده کسانی نیستند که اخیراً مبتلا شده باشند ، اگر فردی علامت دار باشد به کلینیک مختص موضوع که ۱۲۰۰ مورد است باید مراجعه کند و از آنها تست گرفته می شود اگر تست فرد مثبت بود سریع از همه اعضای خانواده و اطرافیانش تست کرونا گرفته می شود.
 

مردم باید همزمان با توصیه های بهداشتی زندگی کنند

او با اشاره به اینکه در روزهای اخیر در برخی از استان‌ها مانند خوزستان تعداد بیماران افزایش یافته است، تاکید کرد: این افزایش به دلیل بالارفتن غربالگری است و بخش هم به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم است، این ویروس زیرک است و نباید از آن غافل باشیم، البته ما روز به روز روش های مقابله با ویروس را بیشتر یاد می گیریم اما نباید از آن غافل شویم، امکان انتقال آن همواره وجود دارد و به محض غفلت دوباره می‌تواند حمله ور شود.

حقدوست با اشاره به اینکه تحمل جامعه و افراد یک تحمل بی نهایت نیست، افزود : مردم نیاز به بیرون رفتن دارند و همواره باید چرخ اقتصاد بچرخد به طوری که در آلمان مسابقات فوتبال در حال راه‌اندازی است، مردم باید زندگی کنند اما باید همزمان توصیه های بهداشتی را هم رعایت کنند و به مبارزه با کرونا بپردازند، باید همه نیازهای مردم و جامعه را جوابگو باشیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: دوست با اشاره او با اشاره بیماری های عفونی بیمارستان ها فاصله گذاری حق دوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۵۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار کودکان جان باخته در غزه،بیشتر از تمام جنگ‌های ۴ سال اخیر است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی(آنروا) می‌گوید که آمار کودکان شهیدشده در نوار غزه ظرف ۶ ماه اخیر در پی حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی، به شدت هولناک است.

فیلیپ لازاینی، کمیسر عالی آنروا در گفت‌وگوی اختصاصی با تاس تاکید کرد: در شرایط جنگی، رسیدن به عدد دقیق بسیار دشوار است اما معتقدم ارقام (اعلام‌شده از سوی وزارت بهداشت فلسطین بیش از ۳۴ هزار شهید) درباره میزان کشته‌شدگان (شهدا) در غزه، تصور نسبتا منطقی در اختیار ما قرار می‌دهد و این آمار دهشتناک است.

وی افزود: کشتن(به شهادت رساندن) بیش از ۳۰ هزار نفر ظرف ۶ ما، بی‌سابقه است. ما می‌دانیم که در بین آنها ۱۳ هزار کودک وجود دارد. این را هم می‎‌دانیم که شمار کودکان کشته شده (شهید) در غزه در ۶ ماه، بیشتر از تمام قربانیان سراسر جهان در چهار سال اخیر است!

لازارینی تاکید کرد: بنابراین موضوع هم از لحاظ آماری و هم از حیث سطح ویرانی، بی‌سابقه است. امروز اگر به تعداد کارمندان آنروا که در نوار غزه کشته شده‌اند (۱۸۰ نفر) دقت و آن را با شمار کارمندان ما در غزه یعنی ۱۳ هزار نفر مقایسه کنیم و سپس به شمار کشته‌شدگان در سراسر نوار غزه نگاهی بیندازیم و آن را با کل جمعیت در مقام مقایسه قرار دهیم، کمابیش به نسبت مشابهی دست خواهیم یافت.

وی در پاسخ به اینکه آیا می‌توان گفت که عدد ۳۴ هزار(شهید)، اغراق‌آمیز نیست، تصریح کرد: آمار کشته‌شدگان (شهدا) قطعا در همین بازه است و حتی مطمئن نیستم که آیا این رقم افرادی که زیر آوار مانده‌اند را در برمی‌گیرد یا خیر زیرا در اکثر مواقع، شمار کشته‌ها در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ثبت و گزارش می‌شود. بنابراین متاسفانه باید بگویم که نسبت اعلام‌شده، شاید به واقعیت نزدیک باشد. این رقم می‌تواند بیشتر باشد. همچنین باور دارم که این ارقام، اغراق‌آمیز نیست.

کد خبر 6090694

دیگر خبرها

  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • 10 خبر خوشی که به مذاق دشمنان خوش نیامد | از آخرین دستاوردهای کشور بیشتر بدانید
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • شمار کودکان جان باخته در غزه،بیشتر از تمام جنگ‌های ۴ سال اخیر است
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • رکورد «روزهای خطرناکِ آلودگی هوا» در ۲۵ سال اخیر در آمریکا