Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار دهگلان در نشست حل مشکلات کارخانه خرمدشت گفت: کارفرمایانی که از ظرفیت کارخانه به صورت سلیقه ای فعالیت کنند سلب امتیاز خواهند شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، فرماندار دهگلان به همراه نماینده مدیریت بانک تجارت استان کردستان، مدیر جهاد کشاورز و رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای رفع موانع تولید و جهش تولید از کارخانه چند خط تولید خرمدشت بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازدید، مجد مدیر کارخانه خرمدشت با بیان اینکه کارخانه در سال 1388 به صورت آزمایشی شروع بکار کرده است گفت: در سالهای اول و دوم به علت عدم نقدینگی با ظرفیت 20 درصد فعالیت داشته و بانکها هیچگونه همکاری با این واحد تولیدی نداشتند.

 وی با بیان اینکه تنها تسهیلات برای احداث ساختمان کارخانه بوده گفت: کل ماشین آلات با هزینه شخصی خریداری شده است.

مجد با اشاره به چند خط تولید در این واحد تولیدی بیان داشت: ظرفیت خرید گوجه فرنگی به کارخانه روزانه 600 تن می باشد و خط دیگر که به خرید میوه جات تعلق دارد که میوه را به صورت پوره در می آورد و وارد بازار می نماید.

 مدیر کارخانه با اشاره به خط تولید بسته بندی بیان داشت: خط بسته بندی از 400 گرم الی الی 220 کیلوگرم که محصول بسته بندی شده در محیط آزاد تا 3 سال می تواند ماندگاری داشته باشد.

مجد با ییان اینکه در سال گذشته حدود 48 میلیارد تومان در آمد کارخانه بوده گفت: بازار فروش خوب است و پارسال حدو 80 درصد فعالیت داشته است.

 وی با اشاره به فعالیت کارگران کارخانه گفت: 25 نفر کارگر دائم و 100 نفر کارگر به صورت فصلی در کارخانه فعال هستند و آلان که فصل تولید کارخانه است با فعالیت دو شیفته تعداد کارگران به 220 نفر خواهد رسید.

مجد با اشاره به جهش تولید که شعار سال است اظهار داشت: با وجود عدم نقدینگی تلاش ما این است با ظرفیت کامل کار کنیم و با کشاورزان هم برای خرید گوجه فرنگی و سیب درختی قرارداد منعقد شده است.

مدیر کارخانه خرمدشت با اشاره به مشکلات پیش رو گفت: در حال حاضر بانک تجارت کردستان به علت بدهی دو قسط تسهیلات اینترنت بانک و دسته چک بانکی کارخانه را مسدود نموده که ما برای خرید با مشکل مواجه شده ایم به شدت به اینترنت و دفترچه  بانکی نیاز داریم.

وی دیگر مشکل این واحد تولیدی را بدهی بهای آب استفاده شده عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه پروانه شرکت کشت و صنعت کشاورزی است بعد از 2 سال تعطیلی باید سالیانه 200 میلیون آب بها پرداخت کنیم و امسال هم باید 400 میلیون تومان آب بها بپردازیم که باید مشخص شود این هزینه آب بها برچه اساس و معیاری تعیین می شود.

مجد با با بیان اینکه سال گذشته 5 هزار تن رب گوجه فرنگی به روسیه و دیگر کشورها صادر شده است خواستار همکاری شهرستان با کارخانه شد.

سلب امتیاز کارخانه در صورت عدم استفاده از ظرفیت موجود

فرماندار دهگلان در ادامه با اشاره به سال جهش تولید با بیان اینکه رفع مشکل کارخانجات و واحدهای تولیدی در راستای رفع موانع تولید در دستور کار قرار دارد خواستار حل مشکلات کارخانه برای تولید بیشتر شد.

 شمس ضمن درخواست مدیر کارخانه نسبت به قطع اینترنت بانک و دسته چک بانکی کارخانه از نماینده مدیریت بانک تجارت کردستان خواستار رفع مشکل کارخانه در این زمینه شد و گفت: ظرفیت موجود کارخانه باید ریکاوری شود و مشکلات باید منعکس ومنتج به نتیجه شود.

وی با اشاره به صادرات محصول کارخانه که دغدغه اصلی مدیر کارخانه بود گفت: تلاش ما این است که برای توسعه اشتغال و جهش تولید مشکلات کارخانجات در سریعترین زمان ممکن رفع شود.

 فرماندار دهگلان اظهار داشت: در بعضی از کاخانجات گویا سلیقه ای فعالیت صورت می گیرد که اگر کارخانجاتی از این ظرفیت به درستی کار انجام ندهد امتیاز کارخانه از شخص مورد نظر سلب و به افراد فعال واگذار خواهد شد.

نبود صنایع تبدیلی باعث خام فروشی محصولات کشاورزی شده است

احمدی مدیر جهاد کشاورزی دهگلان با بیان اینکه صنایع تبدیلی مرتبط با کشاروزی باید در شهرستان موجود باشد گفت: متاسفانه علاوه برخام فروشی محصولات ضایعات محصولات کشاورزان شهرستان هم بسیار بالاست.

وی با بیان اینکه شرکت کشت و صنعت در شهرستان دهگلان به عنوان یک ظرفیت در بخش کشاورزی ایجاد شده گفت: متاسفانه کشت محصول گوجه فرنگی در سطح شهرستان به صورت وسیع کشت نمی شود.

کارگران کارخانه باید به 60 نفر ثابت برسد

صالح مفاخری رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: از سال 92 تا به امروز 10 الی 15 درصد کارخانه فعالیت دارد و 15 نفر کارگر ثابت و 30 الی 40 نفر هم کارگر فصلی فعالیت دارند که حقوق کارگران فصلی به صورت روزمزد و بدون بیمه پرداخت می شود.

مفاخری با بیان اینکه تمام تلاش اداره کار رفع موانع تولید و پیگیر حل مشکلات واحدهای تولید می باشد گفت: در راستای تکمیل ظرفیت به کار فرمایان کمک خواهیم کرد.

وی با اشاره به سال جهش تولید گفت: باید سعی شود با توجه به ظرفیت کارخانه کارگران کارخانه به 60 نفر ثابت برسد.

مفاخری دیگر مشکل کارخانه خرمدشت را تاخیر تخلیه بار گوجه فرنگی عنوان کرد وگفت: با توجه به اینکه گوجه فرنگی از شهرستانهای کامیاران و کرماشاه وارد کارخانه می شود که تخلیه 4 الی 5 روز طول می کشد و در بعضی مواقع به علت عدم نقدینگی شرکت باعث نارضایتی کشاورزان در فصل تحویل می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرماندار دهگلان کارخانه خرمدشت مدیر کارخانه گوجه فرنگی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۶۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی

به گفته مجتبی دهقان‌پور؛ استان فارس به دلیل اقلیم چهار فصل ظرفیت مناسبی برای توسعه گیاهان دارویی دارد و یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی توسعه صنایع تبدیلی در زمینه گیاهان دارویی است که می‌تواند به ارزش افزوده آن کمک کند.

او تصریح کرد: سطح ابلاغی برای طرح جهش تولید گیاهان دارویی در دیمزار‌های استان فارس حدود دو هزار هکتار بود که با اقدامات و برنامه ریزی‌های منسجم انجام شده، کشت گیاهان دارویی مانند خاکشیر، بابونه، آویشن و گل محمدی در اراضی دیم ۱۶ شهرستان مجری طرح افزایش چشمگیر یافت.

دهقان پور خاطر نشان کرد: شهرستان مرودشت با سه هزار و ۵۴۹ هکتار کشت دیم گیاهان دارویی در این حوزه پیشرو است و گیاه دارویی خاکشیر با سطحی بیش از چهار هزار و ۸۰۰ هکتار بیشترین سطح گیاه دارویی کشت دیم را در شهرستان‌های مجری طرح جهش تولید در دیمزار‌ها را به خود اختصاص داده است.

فارس پیشرو در تشکیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از کسب ۲۶ گواهی زنجیره ارزش محصولات کشاورزی در این استان خبر داد و گفت: اهمیت این گواهی در هویت دار کردن محصولات از لحاظ کیفیت و چگونگی فرایند تولید است و قابلیت‌های استان فارس را در حوزه زنجیره ارزش مشخص می‌کند.

دهقان پور در مراسم رونمایی از سامانه مدیریتی زنجیره تولید و تامین گیاهان دارویی، بیان کرد: در حال حاضر دو زنجیره ارزش گیاهان دارویی در این استان تشکیل شده که مفتخریم به عنوان استان پیشرو در این قضیه در نمایشگاه بین المللی اکسپو در استان تهران از این سامانه رونمایی کنیم.

به گفته او؛ هدف از راه اندازی این سامانه، پایش زنجیره ارزش گیاهان دارویی به موازات فعالیت‌های در حال انجام است به نحوی که تمامی عوامل پشتیبان در مقوله تولید، نگهداری و عرضه محصول به بازار، قابل رصد و نظارت هستند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بهره گیری از این سامانه موجب افزایش دانش ما در حوزه گیاهان دارویی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه متناسب با مخاطبین حوزه گیاهان دارویی، اقدام به اطلاع رسانی در زمینه‌های مختلف از جمله سرمایه گذاری، تولید و فرآوری محصولات می‌کند و در قالب‌های متنوع از قبیل اینفوگرافیک و پادکست گزارش فعالیت‌های انجام شده را نیز ارائه می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • همراه اول حامی برگزاری ششمین رویداد ایران اکسپو
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • حضور بازرگانان محصولات کشاورزی و شیلات در نمایشگاه ایران اکسپو
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم