Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی مجتمع مس سرچشمه، علی قاسم‌پور اظهار کرد: با توجه به نام‌گذاری سال ۱۳۹۹ از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «جهش تولید»، پرسنل امور تغلیظ در جهت تحقق شعار امسال تمام همت خود را برای تولید به‌کار بستند و با مدنظر قرار دادن نقشه راه سال که در رأس آن کرامت انسانی، تفکر و برنامه‌ریزی برای رسیدن به اهداف بود، کار را آغاز کرده و در سایه الطاف الهی و پشتوانه مدیریت امور تغلیظ، استوارتر از همیشه در مسیر رونق صنعت مس گام برداشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون عملیات امور تغلیظ مجتمع مس سرچشمه تصریح کرد: با همت، تلاش، همدلی و مسئولیت‌پذیری کارکنان سختکوش امور تغلیظ مجتمع سرچشمه در دوماهه اول سال‌جاری، علاوه بر تحقق برنامه، در تولید کنسانتره حدود ۶ درصد فراتر از برنامه پیش‌بینی‌شده تولید داشته‌ایم.

قاسم‌پور ادامه داد: برنامه پیش‌بینی فرآوری سنگ معدن ورودی امور تغلیظ تا پایان ۲۲ اردیبهشت‌ماه، چهار میلیون و ۵۰۴ هزار و ۱۰۸ تن سنگ معدن بوده که چهار میلیون و ۵۷۰ هزار و ۳۴ تن سنگ معدن مورد فرآوری قرار گرفته و ۶۶ هزار تن (معادل ۲ در صد) فراتر از برنامه پیش‌بینی تولید بوده است.

معاون عملیات امور تغلیظ مجتمع مس سرچشمه همچنین گفت: برنامه پیش‌بینی تولید کنسانتره امور تغلیظ تا پایان ۲۲ اردیبهشت‌ماه، ۱۰۳ هزار و ۸۰ تن کنسانتره بوده که ۱۰۹ هزار و ۲۰۱ تن کنسانتره تولید شده و شش هزار و ۱۲۰ تن (معادل ۶ درصد) فراتر از برنامه پیش‌بینی تولید بوده است و دو هزار و ۴۰۰ تن کنسانتره (معادل ۲.۵ درصد) نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش تولید داشته‌ایم.

قاسم‌پور با بیان این‌که برنامه پیش‌بینی تولید مس محتوی امور تغلیظ تا پایان ۲۲ اردیبهشت‌ماه، ۲۴ هزار و ۲۲۳ تن مس محتوی بوده، افزود: تاکنون ۲۴ هزار و ۷۰۸ تن تولید انجام شده که ۴۸۴ تن (معادل ۲ درصد) فراتر از برنامه پیش‌بینی تولید بوده است.

وی با اشاره به این‌که تحقق این تولیدات در گرو آماده‌به‌کاری تجهیزات اصلی شامل سنگ‌شکن‌ها، آسیاها و تجهیزات آبگیری کنسانتره و باطله است، درخصوص هدف سال ۱۳۹۹ امور تغلیظ در زمینه آماده‌به‌کاری تجهیزات گفت: هدف ما در این رابطه ۹۰ درصد آماده‌به‌کاری تجهیزات اصلی است که از ابتدای سال ۹۹ تا ۲۲ اردیبهشت‌ماه متوسط آماده‌به‌کاری تجهیزات اصلی ۹۶ درصد بوده است.

قاسم‌پور تصریح کرد: دست‌یابی به این مهم در گرو پایش مستمر نیروی انسانی و تجهیزات است و همین امر باعث پایداری و جهش تولید امور تغلیظ در این دوماهه بوده است.

وی در پایان گفت: جا دارد از کارکنان تلاشگر امور تغلیظ بابت تلاش جهادی و تحقق تولید فراتر از برنامه در دوماهه اول سال ۱۳۹۹ تشکر کنم؛ همچنین از حضور مؤثر واحدهای پشتیبانی مجتمع در دست‌یابی به جهش تولیدات کارخانجات امور تغلیظ و نیز از همکاری نزدیک امور معدن و امور نظارت بر پیمانکاران در راستای دست‌یابی به تولیدات فراتر از برنامه قدردانی می‌کنم.

کد خبر 4927424

منبع: مهر

کلیدواژه: علی قاسم پور مس سرچشمه کرمان تولید داخلی جهش تولید ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شب قدر گرگان شیوع کرونا ایلام زلزله کمک به نیازمندان مواسات ماه مبارك رمضان بسته معیشتی برنامه پیش بینی تولید ۲۲ اردیبهشت ماه مس سرچشمه قاسم پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۷۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: در بعد اقتصادی باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی خلیج فارس برای اشتغال‌زایی ودرآمدزایی برای کشور استفاده کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سید‌محمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور در حاشیه جشنواره خلیج فارس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خلیج فارس از جهت‌ تاریخی، تمدنی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی اهمیت خاص و ویژه‌ای دارد و این مطلب از این دیرباز مطرح بوده است.

وی افزود: در دولت دهم تصمیم گرفته شد که جشنواره برگزار شود و هنرمندان بیایند به این مضمون و مسئله مهم بپردازند چرا که رهبر معظم انقلاب نیز نظرشان بر این بود که هر ایده، تفکر و اندیشه وقتی در قالب جذاب هنر جلوه کند دلنشین و ماندگار می‌شود و از این جهت این کار آغاز شد.

معاون رئیس جمهور گفت: امسال هم چهاردهمین جشنواره را شاهد هستیم و امیدواریم هر سال نسبت به گذشته با استفاده از تجربیات، این کار ژرف‌تر و عمیق تر و مبنایی‌تر برگزار و آثار متنوعی که هم بتوان در ایران و هم در خارج از کشور آنها را ارائه داد تولید شود.

وی کرد: علیرغم برخی توطئه‌ها که وجود دارد خلیج فارس همیشه به عنوان خلیجی که ایرانیان در آن سهم بسیار زیادی داشته‌اند باقی مانده و خواهد ماند.

حسینی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریاپایه از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: در بعد اقتصادی که حرف‌ها و راهبردهایی مطرح است و سیاست‌های آن ابلاغ شد باید بتوان با محوریت استان‌های جنوبی شامل خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان کارهای بزرگی انجام دهیم و از ظرفیت غنی دریا استفاده کنیم تا بتوان فرصت شغلی ایجاد و برای کشور نیز درآمدزایی ایجاد کند.

وی ادامه داد: در مقایسه با سایر کشورها ما در حال حاضر از ظرفیت دریا و ساحل کمتر استفاده می‌کنیم از این جهت در این زمینه باید اهتمام جدی‌تری داشته باشیم و این جشنواره هم فرصتی است که همگان ترغیب شوند و نگاه‌ها به سمت خلیج فارس جذب شوند و همه در حوزه افزایش تولید مشارکت کنند.

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به شعار سال گفت: ما سرمایه‌دارانی در داخل و خارج کشور داریم که بایستی آنها را تشویق کنیم بیایند و در کشور خودشان و در مناطق مختلف سرمایه گذاری کنند که مشکلات کشور کاهش یابد.

.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • پیش‌بینی تازه درباره قیمت ارز، طلا، مسکن و خودرو
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند