Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@22:17:57 GMT

شهرداری تبریز کم کاری و کوتاهی می کند

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۷۷۹۶

شهرداری تبریز کم کاری و کوتاهی می کند

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: کاملا روشن است که شهرداری در موضوع نظارت بر پروژه های آسفالت ریزی با کم کاری و کوتاهی مواجه است.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، سونیا اندیش امروز در جلسه شورای اسلامی شهر تبریز اظهار داشت: متاسفانه موضوع کیفیت آسفالت معابر ما هنوز از مواردی است که گویا باید هر از چند بار توسط اعضای شورا تذکر داده شود کاملا روشن است که شهرداری در موضوع نظارت بر پروژه های آسفالت ریزی با کم کاری و کوتاهی مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: کیفیت پخش و کمپکت اصولی آسفالت از نظر کارشناسان کیفیت مناسبی نیست. موضوع اصلاح سطح دریچه های فاضلاب و سایر تاسیسات شهری موجود در معابر هنوز حل نشده باقی مانده است و حتی در مواردی وضعیت بدتر و خطرناک تر نیز شده است.

اندیش مبنای اولویت بندی آسفالت معابر شهر را نامشخص خواند و تاکید کرد:  به نظر می رسد اولویت بندی آسفالت ریزی معابر با سلیقه های شخصی و اعمال نفوذهای غیرصحیح تعیین می شود و این عدم اولویت بندی صحیح در کنار بی توجهی به امر نظارت، عملا هزینه های صورت گرفته جهت اصلاح معابر شهر را بی اثر و کم اثر کرده است و علیرغم بودجه های بالایی که برای این امر اختصاص می دهیم، نتایج آن را در سطح شهر و در میزان رضایت شهروندان نمی بینیم.

نایب رییس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: برخی از موارد ضمن تاکید پی در پی چندان مورد توجه قرار نگرفته است.

وی ادامه داد: عدم دقت کافی پیش از لکه گیری که حتی مشاهده شده بدون برچیدن تجهیزات ترافیکی مثل سرعت گیرها از روی آنها آسفالت ریزی انجام شده است، نظارت بیشتر و استفاده از نیروهای متخصص و دلسوز جهت علت یابی خرابی های روسازی و ارائه راهکار جهت رفع آنها، همتراز نمودن دریچه های تاسیسات شهری از جمله فاضلاب، آب، برق، مخابرات و ... که متاسفانه حتی دریچه های نصب شده توسط خود شهرداری نیز در اکثر موارد همسطح نیستند، استفاده از مصالح بازیافتی ناشی از آسفالت تراشی بعنوان مصالح زیرسازی که جدیدا در سطح شهر مورد استفاده قرار می گیرد پیش از استفاده نیازمند آزمایش های لازم بخصوص دانه بندی میباشد از جمله این موارد میتوان اشاره کرد.

اندیش؛ نظارت بهتر و بیشتر معاونت فنی و عمرانی بر لکه گیری هایی که توسط معاونت خدمات شهری اجرا می گردند، عدم توجه به ساعات اوج ترافیک و همچنین هدایت اصولی ترافیک در زمان پخش آسفالت که سبب نارضایتی شهروندان شده‌ وچند روزی است و اخیرا در مقابل باغلارباغی تا پتروشیمی به همین دلیل شاهد ترافیک سنگین هستیم، عدم استفاده از علائم هشدار دهنده کافی، چراغ چشمک زن، نوار خطر و ... که متاسفانه سبب بروز خسارت جانی و مالی به شهروندان میگردد.و برای نمونه جدیدا در پایین تر از میدان بهارستان در بلوار شهید شفیع زاده شاهد واژگونی خودرو بودیم از جمله دیگر موارد مورد تذکر در جریان آسفالت معابر است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز  اجرایی کردن دوره تضمین آسفالت در آسفالت ریزی های سطح شهر بخصوص آسفالت ریزی های اساسی.( جدیدا آسفالت اساسی اجرا شده در مسیر ساری زمین به زعفرانیه در کمتر از ۶ ماه نیازمند ترمیم و اصلاح شد که نیازمند بررسی است)، محدود نکردن فصل کاری آسفالت ریزی با توجه به شرایط آب و هوایی و اقلیم سرد شهر تبریز در زمان بارندگی و فصول سرد، لزوم استفاده از مصالح کوهی بجای رودخانه ای که هم مقرون بصرفه بوده و هم بدلیل جذب قیر بالا باعث افزایش کیفیت اسفالت میگردد که در استاندارد ملی ۱۴۸۵۰ و نشریه ۱۰۱ نیز این مورد پیشنهاد شده است، تجهیز آزمایشگاه کنترل کیفیت آسفالت بر اساس استاندارد ملی ۱۴۸۵۰ جهت افزایش کیفیت اسفالت تولیدی را از این موارد برشمرد.
 
اندیش با بیان اینکه خریداری واحد تولیدی سنگدانه در نزدیکی سازمان عمران جهت تامین سنگدانه های مورد مصرف در آسفالت که در حال حاضر یکی از مشکلات اصلی تولید آسفالت محسوب می شود افزود: تاسیس و فعالسازی واحد r&d (research and development) (تحقیق و توسعه) در سازمان عمران جهت انجام کار پژوهشی و نوآوری در زمینه آسفالت با توجه به بودجه بالای آسفالت مناطق ضروری به نظر می رسد، استفاده از تکنولوژی های جدید آسفالت همچون آسفالت های پلیمری، آسفالت های الیافی و sma، بهره گیری از قیر بعنوان مهمترین جزء اسفالت بر اساس سیستم طبقه بندی عملکردی pg performance grade، استفاده از کفپوش بتنی در گذرهای زیر ۱۶ متر و همچنین استفاده از الیاف و پلیمر در آسفالت و آسفالت های sma که متاسفانه سالها فقط در حد پایلوت و بصورت تبلیغاتی استفاده شده اند و تولید و استفاده انبوه انجام نشده است نیز باید در مبحث آسفالت معابر شهری مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: تبریز شهرداری کیفیت فاضلاب خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی آسفالت شورای شهر تبریز شهرداری تبریز الیاف پلیمر ساری زمین زعفرانیه شورای اسلامی شهر تبریز آسفالت معابر آسفالت ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۷۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان

 رحمتی در خصوص بهسازی و آسفالت آزادراه تبریز- زنجان گفت: این موضوع باید توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور انجام شود.

وی افزود: عملیات ترمیم روکش آسفالت آزادراه زنجان –تبریز به طول ۲۱۰ کیلومتر شروع شده و تا پایان سال به اتمام خواهد رسید.

رحمتی گفت: در این مسیر دو محور مهم وجود دارد که محور اول به طول ۵۳ کیلومتر بسیار اساسی بوده و قرار است کل آسفالت این محور تعویض شود ۱۶۰ کیلومتر دیگر هم نوسازی و بهسازی می‌شود.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه در مجموع در این جاده ۲۱۰ کیلومتر باید تامین منابع شود و در اختیار مجموعه راهداری قرار گیرد که مصوب شد ادامه داد: با ابلاغ وزیر راه و شهرسازی، بهسازی و آسفالت آزادراه تبریز- زنجان توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور به طول ۲۱۰ کیلومتر از محل منابع در اختیار سازمان مذکور با فوریت با اعتبار یک‌هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان که ۴۰۰ میلیارد تومان از محل قیر رایگان توسط وزارت راه و شهرسازی و۷۰۰ میلیارد تومان هم از محل اعتبارات سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور تامین می‌شود.

وی افزود: آزادراه پیامبر اعظم (ص) یا همان آزادراه تبریز- زنجان یکی از موضوعات مهمی بود که در سفر روز جمعه وزیر راه و شهرسازی به استان مطرح شد چراکه همه مردم نسبت به وضعیت این مسیر معترض هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ️ پایان آسفالت کانال‌های فیبر نوری در شهر کرمان
  • اجرای بیش از ۵ هزار تن آسفالت در معابر منطقه ۷ اصفهان
  • تکمیل عملیات اجرای روکش آسفالت خیابان‌های شهید هاشمی‌نژاد و شهدا
  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است
  • چهار میلیون متر مربع از معابر بجنورد نیازمند آسفالت
  • پخش و توزیع ۱۱۰ تن آسفالت درمنطقه۲ اراک
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • جهاد آسفالت معابر شهر کرمان شروع شد
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان