Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست تخصصی بررسی ابعاد و پیامدهای اقتصادی شیوع ویروس کرونا با حضور رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و جمعی از معاونین و مسئولان سازمان و همچنین اساتید اقتصادی کشور برگزار شد.

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری فارس نه نقل از روابط عمومی سازمان پدافند غیرعامل، نشست تخصصی بررسی ابعاد و پیامدهای اقتصادی شیوع ویروس کرونا با حضور رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و جمعی از معاونین و مسئولان سازمان و همچنین اساتید اقتصادی کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهم موضوعاتی که در این نشست مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت به شرح ذیل است:

تاثیرات کرونا بر اقتصاد بین الملل و گرایش به ملی‌گرایی اقتصادی
مکانیسم‌های تامین کالاهای اساسی در شرایط بحران
ارزیابی تاثیر تکانه‌های ناشی از کرونا بر کانال‌های عرضه و تقاضا
فرصت‌ها و تهدیدات شیوع ویروس کرونا برای اقتصاد ایران و جهش تولید
بررسی پاسخ‌های سیاستی دولت‌ها در سطح جهانی و ایران به تبعات اقتصادی شیوع کرونا
راهکارهای تقویت خودکفایی در کالاهای اساسی در شرایط بحران
ضرورت تقویت بانک‌های اطلاعاتی جهت هدفمندسازی حمایت‌ها از اقشار کم درآمد و آسیب دیده

همچنین در این نشست راهکارها و پیشنهاداتی جهت بهبود شرایط اقتصادی کشور مطرح شد که عبارت اند از:

کاهش آسیب پذیری اقتصاد از شیوع ویروس کرونا با توسعه اقتصاد دیجیتال
تسهیل فعالیت شرکت های دانش بنیان با اقدامات قانونی در حوزه صادرات
تدوین سازوکارهای لازم جهت جذب مطمئن نقدینگی در بورس  
حمایت از کسب و کارهای خرد و خانگی توسط نظام بانکی با ارائه تسهیلات
تعیین برخی کالاهای اساسی به عنوان اقلام حاکمیتی و تضمین تولید در هر شرایط

گفتنی است در این نشست حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم، حجت‌‌الله عبدالملکی، امیر رضا‌خواه، علی روحانی، علی سرزعیم‌، مصطفی زمانیان و علی مروی به تشریح دیدگاه های خود پرداختند.

لازم به ذکر است سازمان پدافند غیرعامل کشور در راستای بررسی هرچه بیشتر شرایط کشور در دوران کرونا و استفاده از نظرات اساتید دانشگاه اقدام به تشکیل نشست های مشورتی با اقتصاددانان کرده است که نتایج این جلسات در تدوین سیاست ها و راهبردها مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اقتصاد ایران پدافند غیرعامل اقتصاد تهدیدات سازمان پدافند غیرعامل شیوع ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۸۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟

رویداد ملی صنایع خلاق "مانوین" که همزمان با نمایشگاه اینوتکس ۱۴۰۳ برگزار می‌شود، فرصت‌های بی‌شماری را برای فعالان این حوزه به ارمغان آوردند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رویداد ملی صنایع خلاق «مانوین» به همت ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و با حضور جمعی از مدیران دولتی، فعالان زیست‌بوم اقتصاد خلاق و جامعه نخبگان این حوزه، همزمان با سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس 2024 برگزار شد.

ارزش علم و هنر در اقتصاد

دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی رئیس‌جمهور، در مراسم افتتاحیه این رویداد با اشاره به دو ارزش اساسی علم و هنر و فرهنگ، بیان کرد: ما دارای دو ارزش هستیم و این دو قابلیت شامل علم و هنر و فرهنگ می‌شود. علم عموماً دارای مبنای عقلی است و هنر و فرهنگ مبنای احساسی دارد.

وی هنر و فرهنگ را از ابزارهای قلبی دانست و افزود: موسیقی، نقاشی، مجسمه‌سازی و غیره از محصولات این حوزه به شمار می‌روند.

دهقانی فیروزآبادی در ادامه به جایگاه اقتصاد در فناوری‌های نرم اشاره و اظهار کرد: ترکیب هنر، فرهنگ و اقتصاد موجب ظهور بنگاه‌های هنری شده است که تولید ثروت و ارزش می‌کند و منظور از تولید ارزش، ثروت‌آفرینی نیست.

نوآوری و خلق ارزش در اقتصاد خلاق

معاون علمی رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه فرهنگ و هنر همراه فعالیت اقتصادی خلق ارزش را به همراه دارد، گفت: این مسیر نیز با چاشنی نوآوری مفهومی به نام شرکت‌های دانش‌بنیان خلاق را رقم می‌زند.

وی با تأکید بر اینکه شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی را شکل می‌دهند، ادامه داد: درخواست من این است که جایگاه شرکت‌های خلاق که در حوزه‌های هنری و فرهنگی فعال هستند، حفظ شود و این همان است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان تأکید شده است.

حمایت از شرکت‌های خلاق و نوآور

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به قانون جهش تولید دانش‌بنیان گفت: براساس این قانون نگاه ما به شرکت‌های خلاق باید حفاظت‌کنندگی داشته باشد، چرا که شناسایی و تشخیص این نوع شرکت‌ها با سایر حوزه‌ها دشوار است و اجازه دهیم شرکت‌هایی که به واقع نوآوری خاصی دارند، در این اکوسیستم پا بگیرند و فعالیت کنند.

نقش کلیدی نوآوری اجتماعی در حل مسائل

وی با تأکید بر ضرورت اثربخشی حوزه‌های خلاق در اقتصاد، خاطرنشان کرد: این حوزه در حل مسائل اجتماعی بسیار چشمگیر است و مهم‌ترین ابزار پیشگیری از شکاف‌های اقتصادی و فرهنگی و طبقاتی، نوآوری اجتماعی است و باید این حوزه مورد حمایت قرار گیرد.

نمایش دستاوردهای صنایع خلاق

این رویداد با هدف ارائه دستاوردهای صنایع خلاق همزمان با نمایشگاه «اینوتکس 1403» از امروز 18 اردیبهشت تا 21 اردیبهشت ماه سال جاری در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همه طرح‌های توسعه بنادر کشور پیوست پدافند غیرعامل دارند
  • سلاجقه: بررسی وضعیت معدن «کامو» در اولین فرصت / وزیر صمت پای کار است +فیلم
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • قدردانی رئیس ستادکل نیروهای مسلح از مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران
  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • ۲ دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دولت
  • حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!