Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@21:50:04 GMT

بهبود کیفیت برخی قطعات خودرو در کشور با فناوری نانو

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۸۲۴۱

بهبود کیفیت برخی قطعات خودرو در کشور با فناوری نانو

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، یکی از شرکت‌های فعال در حوزه قطعه‌سازی که در حال حاضر چهار محصول نانو را در لیست محصولات خود دارد از فناوری نانو برای کیفیت محصولات خود استفاده کرده است.

محمد نورمحمدی، مدیر بخش تحقیق و توسعه این شرکت گفت: یکی از دغدغه‌های این شرکت، ارتقای کیفیت محصولات بوده و از سویی طی سال‌های گذشته بازخوردهایی از سوی مشتریان (خودروسازها) برای ارتقأ کیفیت برخی محصولات وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو اقدام به استفاده از فناوری‌نانو در چهار محصول کردیم که این کار موجب ارتقأ کیفی محصولات شد.

نورمحمدی گفت: در محصولاتی که روی بدنه خودرو پمپاژ می‌شود هر قدر خواص رئولوژی یکنواخت‌تر باشد کیفیت محصول نهایی بهبود می‌یابد که ما با افزودن نانوذرات به درزگیرها موفق به بهبود خواص رئولوژی این محصولات شدیم. استفاده از نانوذرات موجب یکنواخت‌تر شدن خواص محصول نیز می‌شود به طوری که افزودن نانوذرات در محصولات ما موجب شده تا در طول عمر محصول و تا پیش از تاریخ انقضأ، محصول خواص یکنواختی را ارائه می‌دهد.

مدیر تحقیق و توسعه شرکت درباره دامنه استفاده از این محصولات نانو در صنعت خودروسازی گفت: شرکت‌های خودروساز داخلی از جمله مشتریان این محصولات نانو هستند.

وی ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که چسب تقویت‌کننده بدنه با جریان‌پذیری بهبود یافته، بهبود قابل توجهی در آزمون‌های چسبندگی و جریان‌پذیری حرارتی از خود نشان می‌دهد. به گونه‌ای که با افزودن نانومواد نه تنها استحکام چسبندگی به بیش از دو برابر افزایش می‌یابد بلکه میزان شره در دو جهت افقی و عمودی به صفر می‌رسد. این دو ویژگی شرایط ایده‌آلی را برای مصرف و ماندگاری این محصول ایجاد می‌کنند؛ به گونه‌ای که با اطمینان بالایی می‌توان گفت که قطعه پس از اعمال در محل هدف ثابت مانده و قسمت‌های ضعیف را می‌تواند به خوبی تقویت کند.

به گفته وی، درزگیر بدنه رابری با رئولوژی اصلاح شده، طوری طراحی شده تا پس از پخت حالت الاستیک، انعطاف‌پذیری بالا و مقاومت حرارتی مناسب و همچنین قدرت بالایی در میرایی ارتعاش داشته باشد. همچنین، این محصول چسبندگی بسیار خوبی به سطوح فلزی چرب و گالوانیزه دارد.

وی ادامه داد: عایق بیوتیل صداگیر بدنه دارای ویژگی‌های جالب توجهی نظیر مقاومت بالا به رطوبت، مقاومت بالا به خوردگی، چسبندگی بالا به سطوح مختلف، مقاومت حرارتی بالا، قابلیت اعمال آسان، وزن مناسب، عاری بودن از سرب، قیر و سایر مواد آلاینده، انعطاف‌پذیری بالا و قابلیت تولید در ابعاد و اشکال مختلف است.

کد خبر 4927367 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: فناوری نانو صنعت خودروسازی تولید ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی فناوری نانو تولید فناوری فضایی نوآوری کووید 19 امنیت اطلاعات اینترنت پارک فناوری پردیس زلزله گوشی هوشمند فناوری نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۸۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز فروش اقساطی 2 محصول کرمان موتور (+جدول فروش)
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری
  • قطع واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو به کشور
  • لاستیک نانویی بسیار سبک به بازار آمد