Web Analytics Made Easy - Statcounter

 در حالی که کشور‌های اروپایی محدودیت‌های قرنطینه را کاهش داده‌اند و با آغاز سفر‌ها در اواسط ژوئن موافقت کرده‌اند، بسیاری از مقامات هشدار داده‌اند که واکسن این بیماری حداقل تا ۱۸ ماه دیگر در دسترس نخواهد بود.

"فریدریک ویدال" (Frédérique Vidal) وزیر تحقیقات فرانسه روز گذشته در گفتگویی رادیویی با شبکه رادیویی "یوروپ وان" (Europe ۱) گفت: تحقیقات درباره واکسن به طور معمول چندین سال طول می‌کشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کار‌های آزمایشگاهی محققان در آزمایشگاه‌ها نشان می‌دهد که سرعت توسعه واکسن در مراحل بالینی رو به پیشرفت است و امید است طی ۱۸ ماه آینده این واکسن آماده شود. اینکه فکر کنیم می‌توانیم زودتر از این زمان تعیین شده واکسنی آماده کنیم که مردم را به خطر نیندازد، غیرمنطقی است.

اظهارات ویدال در تضاد با اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا است؛ زیرا ترامپ روز جمعه گفت که امیدواریم که تا پایان سال جاری و یا پیش از آن به واکسن دست پیدا کنیم.

یک مدیر اسبق شرکت داروسازی نیز اظهار کرد که ممکن است واکسن این ویروس تا پایان سال ۲۰۲۰ توسعه داده شود.

دکتر "هانس کلاگ" (Hans Kluge) مدیر منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی در اروپا روز جمعه در مصاحبه رادیویی اظهار داشت: تولید واکسن در بازه زمانی یک ساله بسیار خوش بینانه است. وی با بیان اینکه متخصصان پزشکی که در تماس مستقیم با ویروس بوده‌اند ابتدا باید واکسینه شوند، گفت: حتی یک سال و نیم نیز زمانی معقولانه است.

این موضوع که چه کسی برای نخستین بار موفق به توسعه این واکسن خواهد شد این روز‌ها به موضوعی داغ تبدیل شده است. هفته گذشته "پال هادسون" (Paul Hudson) مدیرعامل شرکت داروسازی فرانسوی"سانوفی" (Sanofi) در مصاحبه با بلومبرگ اظهار داشت که ایالات متحده پس از تأمین بودجه تحقیق، نخستین کشوری خواهد بود که به این واکسن دسترسی پیدا خواهد کرد.

"ادوارد فیلیپ" (Edouard Philippe) نخست وزیر فرانسه با تاکید بر اینکه واکسن بیماری کووید-۱۹ باید در دسترس کل جهان قرار گیرد گفت که با شرکت سانوفی در این باره صحبت کرده است.

وی ادامه داد، بحثی در این باره وجود ندارد که دسترسی واکسن در سطح جهان باید به طور مساوی و برابر صورت گیرد.

شرکت سانوفی نیز اعلام کرده است که آن‌ها در حال گفتگو با کشور‌های اروپایی هستند. بیش از ۱۰۰ پروژه تحقیقاتی در مورد واکسن در سراسر جهان وجود دارد و حدود ۱۰ کارآزمایی بالینی نیز در حال انجام است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کرونا پارسی خبر کرونا در جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۸۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یوسفی: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست

سیامک یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه ژیمناستیک ایران برای نخستین بار توانست سهمیه المپیک را کسب کند، اظهار کرد: اتفاقی تاریخی رخ داده و ژیمناستیک ایران توانست به المپیک راه یابد. در این راه عوامل فدراسیون و در رأس آن سرمربی تیم ملی و رئیس فدراسیون با برنامه‌ریزی خوب و اجرای دقیق به ژیمناست مستعد کشورمان کمک کردند تا او بتواند ژیمناستیک کشورمان را برای اولین بار المپیکی کند.

وی ادامه داد: با شناختی از عوامل فدراسیون دارم مطمئناً برنامه‌ریزی بسیار خوبی برای الفتی خواهند شد تا در مسابقات المپیک نتایج قابل قبولی بگیرد. ژیمناستیک ورزش لحظه‌هاست و اگر الفتی خوب تمرین کند و از نظر روانی در وضعیت مناسبی باشد با تمرکز بالای خود می‌تواند شانس کسب مدال داشته باشد و بر روی سکو برود تا به کاروان ورزشی ایران کمک کند.  

ژیمناستیک ورزش لحظه‌هاست

کارشناس ژیمناستیک درباره اینکه الفتی در جام جهانی قطر یکی از اجرا‌های خود را از دست داد، عنوان کرد: پیش از مسابقات الفتی کاملاً آماده بود و دلیل اینکه در اجرای اول موفق نبود را به دلیل اینکه در قطر نبودم نمی‌دانم. ژیمناستیک ورزش لحظه‌هاست و قهرمانان المپیک هم پیش آمده در اجراهای خود به خاطر از دست دادن لحظه‌ای تمرکز بر زمین افتادند. همه ورزشکاران استرس دارند به خصوص آنهایی که در بالاترین سطح رقابت می‌کنند. الفتی پیش از این عملکرد بسیار خوبی در مسابقات قبلی ثبت کرده بود که با وجود آنکه نتوانست اجرای مدنظرش را در قطر داشته باشد موفق به کسب سهمیه المپیک شد.

راه افزایش نمایندگان در المپیک

وی در مورد اینکه ژیمناستیک ایران چگونه می‌تواند سهمیه‌های خود را در المپیک افزایش دهد، عنوان کرد: در اوایل ریاست زهرا اینچه درگاهی بر فدراسیون ژیمناستیک او گفته بود به شکلی برنامه‌ریزی کنیم تا در المپیک پاریس دو نماینده داشته باشیم. این برنامه‌ریزی به ثمر نشسته و در المپیک پاریس یک ژیمناست و یک داور داریم. مطمئناً برای آنکه نمایندگان بیشتری در المپیک بعدی داشته باشیم باید برنامه‌ریزی بهتری داشته باشیم. با توجه بیشتر به ورزش مدال‌آور ژیمناستیک این توانایی را داریم تا در ادوار بعدی المپیک و بازی‌های آسیایی با نمایندگان بیشتری که داریم برای کسب مدال راهی مسابقات شویم.

از کسب مدال الفتی ناامید نیستم

یوسفی در خصوص اینکه الفتی چگونه می‌تواند همانند المپیک آسیایی هانگژو در المپیک پاریس هم مدال‌آوری کند، تأکید کرد: آوردگاه المپیک به شکلی است که تمامی ورزشکاران برای کسب مدال می‌آیند و الفتی هم از این قاعده مستثنی نیست. همدلی و همراهی جامعه ژیمناستیک به الفتی روحیه بالاتری می‌دهد و آمادگی ذهنی کامل به میدان برود. به یاد داشته باشیم المپیک آوردگاه قهرمانان تمامی رشته‌هاست و نخبگان هر رشته ورزشی راهی مسابقات می‌شوند. برای کسب مدال الفتی ناامید نیستیم ولی نباید بار روانی منفی ایجاد کنیم. کسب مدال برای او و ژیمناستیک ایران دور از دسترس نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • تغییر مدیریت در کار نیست؛ مدیران سرخابی حداقل تا پایان فصل در استقلال می‌مانند
  • طراحی جدید یوتیوب پس از انتقاد‌های شدید از دسترس خارج شد
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • رساندن منافع موقوفات به ۲۰ همت در سال دور از دسترس نیست
  • سومین درخواست وزارت ارتباطات برای رفع فیلترگوگل‌پلی/ رونمایی ماهواره‌های جدید تا یکی دو ماه دیگر
  • کارشناس ژیمناستیک: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست
  • یوسفی: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست