Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب مردم علی آباد کتول در مجلس گفت: گلستان کمترین سهم را از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی دارد؛ در حالی که باید از فعالیت‌های دانش بنیان در این استان حمایت شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست مشترک رئیس پارک علم و فناوری گلستان با منتخبان مردم این استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد و در آن چالش ها، نقاط قوت و ضعف استان در حوزه علم و فناوری به بحث گذاشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رحمت‌الله نوروزی، منتخب مردم علی‌آبادکتول در مجلس یازدهم در این جلسه گفت: گلستان، مزیت‌های فراونی دارد و به رغم همه قابلیت‌ها و توانمندی‌ها این استان با مشکلات زیادی به ویژه در موضوعات اقتصادی از جمله معیشت و اشتغال روبه رو است.

نوروزی افزود: با وجود اینکه همه استان‌ها در سال‌های اخیر در زمینه علم و فناوری جهش داشتند، اما گلستان توفیقی در این زمینه به دست نیاورده است.

منتخب مردم گلستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: گلستان کمترین سهم را از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی دارد در حالیکه باید از فعالیت‌های دانش بنیان حمایت شود.

وی از رئیس پارک علم و فناوری استان خواست تا برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت پارک علم و فناوری استان را در قالب یک نقشه راه ترسیم کند تا زمینه جهش در استان فراهم شود.

در ادامه این نشست رضا آریان پور، منتخب مردم شرق استان نیز با بیان اینکه هنوز خیلی از مردم و حتی مسئولان با پارک علم و فناوری آشنا نیستند از مسئولان پارک خواست تا مرکزی را در شرق استان دایر کنند. علاوه برای تکمیل زنجیره تولید با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان از دیگر خواسته‌های وی بود.

همچنین غلامرضا منتظری، منتخب مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس یازدهم نیز با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره قوی و قدرتمندتر شدن، گفت: این فرمایش رهبر انقلاب فقط مربوط به بخش نظامی نیست بلکه باید در صنعت، کشاورزی، اقتصاد و ... نیز روز به روز قوی‌تر شویم.

منتظری افزود: هنوز در کشاورزی سنتی مانده‌ایم و اقتصاد ما هم سنتی است و دیگر جواب نمی‌دهد. باید ارتباطی بین فعالیت‌های دانش بنیان و تولید ایجاد شود تا شاهد رونق و جهش تولید، ایجاد اشتغال و ... باشیم.

وی با اشاره به محدودیت‌های کالبدی پارک علم و فناوری در استان گفت: بحث جابه جایی پادگان از مرکز شهر موضوع جدی است و اگر بتوان از این ظرفیت برای پارک علم و فناوری استفاده کرد، اتفاق مهمی خواهد بود.

در بخش دیگری از این نشست امان قلیچ شادمهر، منتخب مردم گنبدکاووس در مجلس یازدهم نیز با تأکید بر ارتباط صنعت و تولید با بخش علم و فناوری گفت: متأسفانه گلستان از کشاورزی تا معدن دچار معضل خام فروشی است در حالیکه می‎توان با فرآوری این محصولات، اقتصاد استان را متحول کرد.

رمضانعلی سنگدوینی، دیگر منتخب مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس یازدهم نیز در این نشست اظهار کرد: نگاه ما به عنوان اعضای مجمع نمایندگان استان، بر تقویت مباحث دانش‌بنیانی و حمایت پارک علم و فناوری گلستان است، تاکید کرد: ضرورت پارک علم و فناوری گلستان از هر مساله‌ای در استان بیشتر است و برای حرکت در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

وی با تأکید بر اینکه گلستان، استانی بر پایه کشاورزی است، گفت: باید میزان تولیدات بخش کشاورزی با کمک شرکت‌های دانش بنیان افزایش پیدا کرده و تبدیل به ثروت شود.

منتخب مردم گرگان و آق قلا در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: مردم با اشتغال به کشاورزی می‌توانند مشکلات خود را حل کنند به شرطی که بتوانیم سفره کشاورزان را رنگین کنیم.

وی ادامه داد: هنوز به صنایعی که دو سه دهه سابقه دارند تسهیلات می‌دهیم در حالیکه باید شرایط را برای فعالیت‌های دانش بنیان فراهم کنیم. سرمایه گذاری بر روی فعالیت‌های دانش بنیان و تولید محصولات این بخش باید بیش از گذشته انجام شود. هرکسی جلوی سرمایه گذار را بگیرد قلم پایش را خرد می‌کنیم.

سنگدویی با بیان اینکه باید برای معیشت و اقتصاد مردم کاری کرد، اظهارداشت: مردم از نظام و انقلاب خسته نشدند بلکه از مسئولانی خسته شدند که به فکر پر کردن جیب خود هستند و از رانت استفاده می‌کنند.

کوهساری، منتخب مردم آزادشهر و رامیان در مجلس یازدهم نیز بیان کرد: هم نمایندگان و هم مسئولان اجرایی استان به درستی درباره فعالیت‌های پارک توجیه نشده‌اند. توسعه پارک و افزایش مراکز نوآوری و ارتباط پارک با حوزه فناوری اطلاعات از دیگر موضوعاتی است که همه باید نسبت به آن اهتمام داشته باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پارک علم و فناوری گلستان صندوق نوآوری و شکوفایی مجلس یازدهم فعالیت های دانش بنیان مجلس یازدهم نیز پارک علم و فناوری منتخب مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۹۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به منظور توسعه کمی و کیفی پژوهش‌های بین‌رشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی در زمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث مرکز ملی نوآوری مغز در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران درحال اجرا است.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکردهای شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تأسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

کد خبر 6098081

دیگر خبرها

  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • فیلم| تصاویری از خرس قهوه‌ای در پارک ملی گلستان
  • تشییع شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر
  • گزارش تصویری | تشییع شهید گمنام در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر آرام گرفت
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان