Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@20:00:48 GMT

آگهی‌های رسمی باید توسط اداره ارشاد توزیع شود

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۷۹۸۳۷

آگهی‌های رسمی باید توسط اداره ارشاد توزیع شود

مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان، گفت: آگهی‌های رسمی باید توسط اداره ارشاد توزیع شود.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، مهرداد حمزه در همایش روز ارتباطات و روابط عمومی استان همدان با بیان اینکه ارتباط و تعامل بسیار خوبی بین روابط عمومی‌ها و رسانه‌های استان وجود دارد اظهار کرد: روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها در کنار هم نقش اساسی در اطلاع‌رسانی و توسعه استان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بیماری کرونا برخی از رسانه‌ها را زمین‌گیر کرد افزود: ۹۰ درصد از ادارات نیز اشتراک نشریات خود را کاهش داده‌اند که مدیران روابط عمومی دستگاه‌ها باید برای این مسأله تدبیر کنند.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان همدان در ادامه به توزیع آگهی‌های دولتی اشاره کرد و ادامه داد: هیچ اداره‌ای حق توزیع آگهی دولتی را ندارد؛ آگهی‌های رسمی باید توسط اداره ارشاد توزیع شود در غیر این صورت دستگاه‌های متخلف به اداره کل بازرسی و دیوان محاسبات معرفی می‌شوند.

وی با تأکید بر اینکه تعرفه‌های آگهی‌ها توسط دولت تعیین شده است خاطرنشان کرد: مطبوعات این تعرفه را مشخص نکردند و تنها از قوانین پیروی می‌کنند اگرچه با وجود تورم هنوز تعرفه‌های مطبوعات به روز نشده است.

حمزه در بخش دیگری از سخنان خود خواهان توقف شکایت دستگاه‌ها و ادارات از رسانه‌ها شد و گفت: پیشنهاد می‌شود کمیته حل اختلاف در استانداری با حضور نمایندگان خانه مطبوعات، روابط عمومی استانداری و افراد متخصص ایجاد شود تا اختلافات دستگاه‌ها و رسانه‌ها در این کمیته برطرف شود و کار به دادگاه و پاسگاه نرسد چراکه این اتفاق در شأن رسانه و دستگاه‌های اجرایی نیست.

وی در پایان سخنانش اظهار کرد: روابط عمومی‌ها از ظرفیت‌های فضای مجازی استفاده کنند و ارتباط خود را در این بستر با رسانه‌ها برقرار کنند البته اخبار را قبل از انتشار در اختیار رسانه‌های رسمی قرار دهند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مدیران روابط عمومی روابط عمومی دستگاه ها رسانه ها آگهی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۷۹۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه نگاری با قدرت تیتر

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر مراد عنادی، تحلیل گر ارشد مسائل سیاسی و رسانه در یادداشتی درباره قدرت تیتر در رسانه ها نوشت: بدون شک مزیت نسبی روزنامه‌ ها در قدرت تیتر آنها نهفته است. گرچه گزارش میدانی ذیل روزنامه نگاری تحقیقی یا خبر تحلیلی و سوژه یابی هوشمندانه همگی ابزار قدرت رسانه های مکتوب محسوب می شوند اما این قدرت تیتر و خلاقیت در تیترزنی جذاب است که همچنان نبض تپنده دنیای روزنامه نگاری به شمار می رود.

به اعتقاد کارشناسان قدرت صدا در رادیو، قدرت تصویر در تلویزیون و سرعت انتشار خبر در فضای مجازی از مزیت های نسبی این رسانه ها هستند که در این بین قدرت تیتر که در نیم تای بالای صفحه یک روزنامه ها درج می شود مزیت نسبی و اختصاصی مطبوعات است.

در دنیای امروزی ممکن است مخاطبان با ذائقه های فست فودی فرصت خواندن همه صفحات روزنامه ها را نداشته باشند اما بدون شک از مخاطبان خاص و وفادار تا مخاطبان عام همگی در نگاه نخست تیتر یک مطبوعات را از نظر می گذرانند و این یعنی دیده شدن.

با این نگاه هر چند با رشد روزافزون رسانه های نوظهور و چالش آنها با رسانه های با قدمت بیشتر از جمله رسانه های مکتوب، از میزان تیراژ یا شمارگان روزنامه ها کاسته شده است اما روزنامه ها با قدرت تیتر یک و فتو تیتر یا همان تیتروعکس همچنان محل توجه مخاطبان و اثرگذاری در فضای رسانه ای هستند.

صرفنظر از قدرت تیتر و به رغم برداشت بعضا تهدید محور از سهم خواهی رسانه های نوظهور مجازی به نظر می رسد رسانه های مکتوب و حتی رادیو وتلویزیون با بهره گیری از بستر فضای مجازی به عنوان فرصت می توانند بر میزان برد و اثرگذاری خود بیافزایند.

در سال های اخیر برخی رسانه های مکتوب با هوشمندی توانسته اند با تولید گزارش های میدانی و تیترهای جذاب که در فضای مجازی به اشتراک گذاشته اند نه تنها خلا کاهش تیراژ را پر کنند که حتی بیشتر دیده شوند و مخاطبان میلیونی پیدا کنند.

با این اوصاف و به رغم این که خرید روزنامه در کیوسک ها یا دکه های فروش مطبوعات رفته رفته جای خود را به پیشخوان روزنامه در فضای مجازی و گوشی همراه علاقمندان داده است اما روزنامه ها همچنان پرفروغ در عرصه رقابت فشرده رسانه ها حضور داشته و در باشگاه رسانه ای و بازیگران جدید آن با قدرت تیتر خودنمایی می کنند.

کد خبر 848172 برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری روزنامه

دیگر خبرها

  • کانال‌های خبری، مجوز بگیرند
  • کانال های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • یک دستگاه خودروی ون برای حمل و نقل نابینایان تجهیز می شود
  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد