Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: اگر ما در رده پنجم جدول هم بودیم بازهم خواستار برگزاری و ادامه مسابقات لیگ برتر می‌شدیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، افشین پیروانی درخصوص فوت یک نوجوان در کرج و اینکه برخی از اهالی فوتبال به این خاطر خواستار تعطیلی بازی‌های لیگ برتر شده بودند، گفت: قبل از هر چیز باید به خانواده مرحوم قوسی این ضایعه تلخ را تسلیت بگویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای بازماندگان این نوجوان طلب صبر و سلامتی دارم. مطمئنا یک استعداد خوب فوتبالی را از دست دادیم و این موضوع جامعه ورزش را متاثر کرد. امیدوارم شاهد اتفاقاتی از این دست نباشیم.

وی افزود: درخواست من از دوستان این است که اجازه بدهند تا خانواده این مرحوم در آرامش باشند و کاری نکنند که باعث داغ بیشتر این خانواده محترم شوند. برخی برای رسیدن به اهداف خود دست به اقداماتی زدند اما چون نمی‌خواهم به این حرف‌ها دامن بزنم به همین خاطر به آن ورود هم نمی‌کنم. برای خانواده قوسی طلب صبر و آرامش دارم و امیدوارم خدا به آنها صبر بدهد.

مدیر تیم پرسپولیس در گفتگو با رسانه باشگاه پرسپولیس درباره ادامه بازی‌های لیگ برتر و اینکه قرار است به زودی تمرینات تیم‌ها آغاز شود، عنوان کرد: به هر حال ویروس کرونا در همه جا پخش شده و باید به زندگی در کنار آن عادت کنیم. این ویروس هم یکی دیگر از مشکلات زندگی است که باید به آن عادت کرده و کارها را انجام دهیم. ویروس کرونا در همه جای دنیا فراگیر شده و نمی‌توانیم دنیا را به خاطر آن تعطیل کنیم. البته امیدوارم این عادت کردن تبدیل به بهانه برای برخی‌ها نشود که تمرینات آغاز شد تا هر کسی سرفه کرد او را به بهانه کرونا بستری کرده و مسئولان تصمیم گیرنده را تحت فشار بگذارند. از مسئولان درخواست دارم اگر هر کسی ادعای بیماری کرونا کرد به صورت دقیق مورد بررسی قرار بگیرد تا بهانه‌ای دست بقیه داده نشود.

پیروانی اظهار کرد: برخی در حالی درخواست تعطیلی فوتبال به خطر فوت مرحوم متین قوسی را مطرح کردند که به گواه اخبار و آرشیو رسانه‌های رسمی، تعداد زیادی از رانندگان محترم تاکسی به دلیل کرونا فوت شدند. آیا کسی خواستار تعطیلی کار آنها شد؟! چندین کارمند بانک به خاطر کرونا فوت شدند اما آیا بانکی شعبه خود را تعطیل کرد؟! تعدادی از پزشکان و پرستاران در دفاع از سلامتی مردم جان خود را از دست دادند اما کسی می‌تواند خواستار تعطیلی بیمارستان شود؟! مسلما نه. ورزشکاران و فوتبالیست‌ها هم که پدر پولدار یا شغل غیر فوتبالی ندارند که بگویند فوتبال تعطیل شود چون فوتبال تعطیل شود آنها هم به پول خود نمی‌رسند.

مدیر تیم پرسپولیس تصریح کرد: فوتبالیست‌ها نباید تحت تاثیر این جریانات قرار بگیرند. به والله اگر ما در رده پنجم جدول هم بودیم باز هم خواستار برگزاری و ادامه بازی‌های لیگ برتر بودم. شما مطمئن باشید اگر مسابقات این فصل برگزار نشود بازی‌های سال آینده هم برگزار نخواهد شد چرا که به گفته پزشکان، این ویروس فعلا از بین نمی‌رود و باید با آن کنار بیاییم. از طرف دیگر در مرداد ماه باید در لیگ قهرمانان آسیا بازی کنیم و نمی‌توان بدون آمادگی به مصاف رقبای تا دندان مسلح رفت. نمی‌شود که همین طور درخواست تعطیلی لیگ را داشت چرا که در پی این تعطیلی محرومیت و جریمه می‌آید. دوستان باید منطقی حرف بزنند.

وی درباره برگزاری بازی‌ها بدون تماشاگر گفت: قطعا دلتنگ هواداران هستیم اما هواداران میلیونی پرسپولیس بدانند در هر شرایطی که باشیم به یاد آنها تلاش کرده و برای شادی آن‌ها موفقیت کسب خواهیم کرد. به دنبال قهرمانی دیگری هستیم تا هواداران را شاد کنیم و امیدوارم آنها هم ما را از دعای خیر خود محروم نکنند و از راه دور به اعضای تیم انرژی بدهند. کار سختی در پیش داریم تا به قهرمانی برسیم اما با دعای هواداران هر اتفاقی را رقم خواهیم زد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: افشین پیروانی پرسپولیس لیگ برتر بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۰۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت

به گزارش خبرآنلاین از انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، شهروز همتی رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران در خصوص اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌ها از نتایج، کیفیت و انجام آزمایشات پزشکی در سطح آزمایشگاه های کشور، جهت آگاهی افکار عمومی، اظهار داشت: آزمایشگاه های تشخیص طبی چه در بخش دولتی یا خصوصی به واسطه صدور جواب کتبی جزو مراکزی هستند که عملکرد شفافی داشته و این عملکرد قابل راستی آزمایی است و آزمایشگاه در قبال صدور جواب باید پاسخگو باشد.

وی گفت: نتیجه هر آزمایش باید در خروجی هر دستگاه وجود داشته باشد و ما از این خروجی به نام سند یاد می کنیم. در واقع از لحظه پذیرش درخواست آزمایش و این که توسط چه فردی خونگیری انجام شده، توسط چه دستگاه یا دستگاه هایی آزمایش انجام شده و توسط چه کسی آزمایش تحویل بیمار شده همگی مستند و قابل رهگیری و اثبات بوده و هر گونه مخدوش بودن آن ها می تواند مورد بررسی و شکایت قرار گیرد.

همتی افزود : آزمایشگاه های تشخیص طبی کشور تحت نظارت ادارات امور آزمایشگاه های استان ها بوده و در سال چند بار در خصوص استقرار استانداردهای سخت گیرانه ایزو ۱۵۱۸۹ که از سال ۱۳۸۶ اجباری شده است، مورد بازرسی قرار می گیرند و تمدید پروانه آزمایشگاه ها منوط به استقرار این الزامات است.

وی ادامه داد: این استانداردها تمامی آیتم های را که در انجام آزمایش ها دخیل هستند مانند پذیرش، جوابدهی، قیمت های اعلام شده توسط دولت، انجام آزمایش های کنترل کیفیت در بخش های مختلف، ایمنی فضا و تجهیزات، استخدام و آموزش پرسنل و بسیاری از موارد دیگر را شامل می شود.

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران یادآور شد: از چند سال پیش که پذیرش نسخ به صورت کاغذی حذف شده و پذیرش به صورت آنلاین صورت می گیرد، آزمایش توسط پزشک درخواست داده شده و توسط آزمایشگاه ها ثبت می شود و این درخواست قابل دخل و تصرف نیست.

همتی تاکید کرد: امروزه حدود ۸۰ درصد آزمایش های درخواستی بیماران به صورت آنلاین بوده که در سایت بیمه های پایه نیز همزمان ثبت می گردد. بنابراین امکان صدور جواب هایی که ضروری نباشد وجود ندارد.

وی همچنین گفت: از طرفی در سال های اخیر جهت افزایش کیفیت خدمات آزمایشگاهی تعداد زیادی از آزمایشگاه ها وارد فرآیند اعتبار بخشی داوطلبانه شده اند. بدین صورت که آزمایشگاه ها خود را به صورت داوطلبانه طی فرآیند سخت گیرانه ای مورد ممیزی نهاد اعتبار بخشی قرار می دهند.

همتی بیان داشت: علیرغم این که سالانه میلیاردها جواب توسط آزمایشگاه های کشور صادر می گردد، آزمایشگاه های تشخیص طبی در بین گروه های مختلف پزشکی دارای کمترین شکایت در نظام پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی کشور هستند.

وی افزود: جهت حفظ و افزایش کیفیت، آزمایشگاه ها سه نوبت در سال توسط نهادهای کنترل کیفیت خارجی مورد پایش قرار گرفته و نتایج این ارزیابی ها نیز توسط ادارات امور آزمایشگاه ها مورد بررسی قرار می گیرد. بر اساس الزامات ۱۵۱۸۹ آزمایشگاه ها مکلفند بسته به نوع آزمایش، نمونه های بیماران را برای مدت مشخصی نگهداری کنند و اگر ادعایی مبنی بر عدم نمونه گیری و وجود نمونه در آزمایشگاه صورت گیرد این ادعا کاملا قابل بررسی است و وجود نمونه در آزمایشگاه قابل اثبات می باشد.

وی تاکید کرد: ذکر این نکته قابل توجه است که علیرغم تحریم ها، مشکلات اقتصادی و بالا رفتن قیمت ارز، آزمایشگاه ها در تلاشند تا کیفیت خدمات خود را حفظ کنند. از آنجا که نتایج آزمایش ها ۷۰ درصد در تصمیم گیری بالینی تاثیر دارد، آزمایشگاه ها تمامی تلاش خود را در ارائه یک جواب درست و قابل قبول معطوف داشته زیرا معتقدند که افزایش کیفیت خدمات و ارائه به موقع و درست آن تاثیری انکار ناپذیر در سلامت بیماران داشته و از طرفی موجب کاهش هزینه بیماران و نظام سلامت خواهد شد.

همتی تصریح کرد: با وجود مشکلات فراوانی که آزمایشگاه های کشور با آن دست و پنجه نرم می کنند، صحبت هایی که در خصوص نتایج آزمایشگاه ها می شود، علاوه بر اینکه زحمات ۶۰۰۰ آزمایشگاه تشخیص طبی در کشور را زیر سوال می برد بلکه بازرسی و نظارت ادارات امور آزمایشگاه های کشور و بیمه ها را نیز زیر سوال خواهد برد.

رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران گفت: در شرایط سختی که آزمایشگاه ها با آن ها روبرو هستند آزمایشگاهیان ترجیح می دهند که آزمایشگاه های خود را تعطیل کنند تا به کارهای خلاف روی بیاورند و ما شاهد آن هستیم که هر ساله تعدادی از آزمایشگاه ها به دلایل اقتصادی درخواست تعطیلی آزمایشگاه خود را به کمیسیون ماده ۲۰ دانشگاه ها ارائه می دهند.

وی در پایان گفت: امیدوار هستیم اساتید گرامی هنگام مصاحبه های خود با اشراف بیشتری موضوعات را تجزیه و تحلیل کنند و اگر مشکلی وجود دارد از طریق مجاری قانونی با آن برخورد کرده و موضوعات را به شنیده ها و حدسیات واگذار نکنند و صحت و سقم آن را بررسی نمایند. زیرا درج این گونه مطالب موجب کدورت خاطر مسئولین فنی و بیش از هزاران پرسنل آزمایشگاه خواهد شد. قابل ذکر است که پرسنل و مسئولین آزمایشگاه ها در دوران کرونا با از خود گذشتگی و تلاش فراوان در ساخت کیت های تشخیصی، نمونه گیری و انجام آزمایش ها و حتی کمک در امر واکسیناسیون سهم بزرگی در کنترل بیماری کووید ۱۹ داشتند که قابل ستایش است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900204

دیگر خبرها

  • انریکه: زود قهرمان می‌شویم، خوشحالم
  • مظفری در جایگاه پنجم رقابت ماده ۸۰۰ متر قرار گرفت
  • کلوپ: بین دو نیمه کمی گرد و خاک کردم!‏
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • کامیابی‌نیا: درمورد حذف پرسپولیس نظری ندارم
  • بازیکن آلومینیوم: خدا به تلاش ما نگاه کرد و پیروز شدیم
  • آشتی‌کنان، چند ساعت قبل از عجیب‌ترین فوتبال!
  • میلیون ها یمنی خواستار ادامه عملیات علیه اشغالگران شدند
  • برنامه روز پنجم مسابقات تیراندازی
  • برنامه روز پنجم مسابقات/ ۲ تیرانداز در خط آتش