Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل بورس و اعزام دانشجویان سازمان امور دانشجویان گفت: ۳۰۰ فرصت مطالعاتی به دلیل شیوع کرونا لغو و پس از عادی شدن شرایط اعزام می‌شوند. ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۱ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از سازمان امور دانشجویان، ابراهیم حاجی زاده در تشریح عملکرد سال گذشته اداره کل بورس و امور دانشجویان خارج گفت: در سال 1398 با در نظر گرفتن وضعیت اعتبارات ریالی، نوسانات ارزی و چالش‌های موجود در تامین ارز مورد نیاز دانشجویان، برای تعداد قریب به 1000 نفر پرونده فرصت تحقیقاتی تشکیل شد که تعداد 602 نفر از آن‌ها به خارج از کشور اعزام شدند و نزدیک به 300 نفر با در دست داشتن نامه حمایت مالی امکان اقدام داشتند که بعضا با داشتن ویزا بدلیل شیوع ویروس کرونا و لغو پرواز‌ها و تعلیق و تعطیلی دانشگاه‌ها امکان اعزام پیدا نکرده و در انتظار عادی شدن وضعیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین در سال گذشته تعداد 556 نفر از دانشجویان دکترا موفق شدند فرصت تحقیقاتی خود را در داخل کشور و در دانشگاه‌ها یا سایر دستگاه‌های اجرایی مانند وزارت جهاد کشاورزی، دانشگاه‌های علوم پزشکی، پژوهشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی طی کنند.

حاجی زاده گفت: سازمان امور دانشجویان در سال 1398 برای تعداد 144 نفر دانشجوی بورسیه کامل شاغل به تحصیل در خارج از کشور ضمن نظارت بر روند پیشرفت تحصیلی آنان با اخذ نظرات استادان ناظر و گروه‌های آموزشی دانشگاه‌ها نسبت به ارسال مقرری زندگی، بیمه دانشجویی، و سایر هزینه‌های استحقاقی آنان اقدام کرد.  

 حاجی زاده در خصوص حمایت از دانشجویان بورس داخل گفت: در سال 1398 برای تعداد 196 نفر دانشجوی بورسیه داخل اعم از مربی و بورسیه پس از بررسی وضعیت تحصیلی نسبت به ارسال مقرری تحصیلی، هزینه کتاب، رساله و شهریه تحصیلی با هماهنگی امور مالی سازمان اقدام شده است.

وی در خصوص اعزام با هزینه شخصی اظهار داشت: در راستای اعطای تسهیلات غیر ارزی به متقاضیان ادامه تحصیل در خارج از کشور با هزینه شخصی در سال 1398 برای تعداد 2955 نفر از متقاضیان نسبت به اخذ معافیت تحصیلی برای تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا پس از بررسی پذیرش و شرایط آنان اقدام شد.

سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: پرونده دانش آموختگان آمریکا، کانادا و انگلیس الکترونیکی می‌شودمطلق: 30 هزار حمله اینترنتی به سازمان امور دانشجویان در یک سال گذشته دفع شدرئیس سازمان امور دانشجویان: اختصاص اعتبار به دانشگاه‌ها برای اقدامات پیشگیرانه در مقابل کرونا

وی گفت: در سال گذشته 60133 در خواست دانشجویان ایرانی خارج کشور که به صورت بر خط از سفارت‌خانه و کنسولگری‌های جمهوری اسلامی ایران دریافت شده بود، مورد بررسی کارشناسان قرار گرفت و به صورت برخط پاسخ داده شد.

مدیر کل بورس و اعزام دانشجویان اظهار داشت: با توجه به سیاست‌های بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و تعیین مبنای ارز برای دانشجویان بر اساس نرخ ارز در سامانه معاملات الکترونیکی ارز (ETS و اختلاف ناچیز آن با نرخ ارز در بازار آزاد، در سال 98 تعداد متقاضیان ارز دانشجویی نسبت به سال 97 بسیار کاهشی بود و در مجموع گواهی اشتغال به تحصیل تعداد 485 نفر برای دریافت ارز تایید و به بانک‌های عامل معرفی شدند.  

انتهای پیام/

R1541/P/S1,1412/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سازمان امور دانشجویان ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان امور دانشجویان ویروس کرونا سازمان امور دانشجویان ویروس کرونا سازمان امور دانشجویان برای تعداد دانشگاه ها سال گذشته سال 1398

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۰۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از زومیت، در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال، موجی از نگرانی را بین فعالان اقتصاد دانش‌بنیان به راه انداخت؛ گلرنگ سهام تپسی را خرید و در هفته‌های اخیر هم خبرهایی از احتمال واگذاری عمده سهام دیجی‌کالا به همراه اول مطرح شد. این مسئله در کنار صحبت‌های چندماه پیش مدیرمسؤول روزنامه کیهان، تصوری ایجاد کرد مبنی بر این‌که فشارهایی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد.

معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با تکذیت این مسئله توضیح داد: «چون پیش‌ازاین، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمد؛ اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد».

او در همین خصوص به فروش سهام تپسی اشاره کرد و گفت: «آقای منشی‌پور از ما خواست کمک کنیم که انتقال سهام تپسی حتماً انجام شود. این درخواست ابتدا با مخالفت معاونت علمی روبه‌رو شد اما با اصرار تپسی درنهایت با این موضوع موافقت کردیم».

او چنین واگذاری‌هایی را نه به معنی واگذاری کسب‌وکارها به حاکمیت، بلکه نشان‌دهندهٔ بلوغ این حوزه دانست: «واگذاری سهام این کسب‌وکارها بلوغ آن‌ها را نشان می‌دهد. این یعنی کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که درنهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایهٔ ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است».

دهقانی فیروزآبادی در موضع‌گیری نسبت به مسئلهٔ فروش سهام کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال، حمایت خود از این موضوع را اعلام کرد و تنها شرط معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور برای موافقت با فروش و واگذاری این سهام را بازگشت سرمایه به حوزه اقتصاد دیجیتال دانست.

بااین‌حال، سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد، چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند.

دهقانی فیروزآبادی وجود چنین موضوعی را کذب دانست و توضیح داد: «هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. وقتی وارد حوزهٔ اقتصاد دیجیتال می‌شویم محیط این فضاها با سایر صنایع متفاوت است و دلیلش این است که بخش عمده‌ای از این اقتصاد از محیط خارجی آمده است؛ اما ما به‌هیچ‌عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم. حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم، باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم؛ اما اینکه این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملاً غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به‌جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900257 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌ دستی استان سمنان به ۱۹باب رسید
  • از سرگیری عمره‌ دانشجویی از هفته جاری/ دور جدید اعزام به عمره از ابتدای ماه صفر
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • بازداشت ها در جنبش دانشجویی حامی فلسطین در آمریکا به روایت آمار
  • محکومیت سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا از سوی نمایندگی ایران در سازمان ملل
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران