Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- یک اندیشکده آمریکایی با اشاره به تحریم‌های واشنگتن علیه ایران و چند کشور دیگر می‌نویسد که این تحریم‌ها مبارزه با پاندمی کرونا را دشوارتر کرده است. تاریخ انتشار: 14:32 - 28 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۲۱۵۰۶

خبرگزاری میزان - پایگاه اندیشکده «ریسپانسیبل استیت کرافت» در گزارشی به تحریم‌های آمریکا علیه کشور‌های دیگر پرداخته و این تحریم‌ها را مانعی در راه مبارزه کشور‌ها با ویروس کرونا توصیف می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اندیشکده آمریکایی می‌گوید «همانگونه که آمریکا در تلاش برای مهار ویروس کروناست و تدابیر بهداشتی بسیاری را برای محافظت از مردم خود اتخاذ کرده، باید تحریم‌های اقتصادی که تلاش دیگر کشور‌ها را برای مبارزه با این ویروس دشوارتر می‌کند، لغو کند.»

نگارنده در بخشی از این گزارش می‎افزاید «تحریم‌های اقتصادی یکجانبه و کنترل صادراتی که از سوی آمریکا اعمال شده، ۴۸ کشور یعنی حدود یک سوم جمعیت جهان را تحت تاثیر قرار داده است؛ ۸ مورد از این کشور‌ها که آمار بالایی از ابتلا به ویروس کرونا را نیز دارند، گفته‎اند که تحریم‌ها تلاش آنها را برای مهار ویروس کرونا تضعیف کرده است.»

بیشتر بخوانید: کمیسر حقوق بشر سازمان ملل خواستار لغو تحریم‌های ایران شد انتشار دستورالعملی برای اجرای سخت‌گیرانه تحریم‌ها علیه ایران توسط آمریکا

به نوشته پایگاه این اندیشکده، ایران، سوریه، کره شمالی، ونزوئلا و کوبا تحت شدیدترین تحریم‌ها قرار دارند و با مشکلاتی در زمینه بهداشتی مواجه هستند؛ گسترش تحریم‌ها علیه ایران در دوران بحران کرونا که آمریکا تهدید به انجام آن می‌کند، بسیار بی رحمانه است.

«ریسپانسیبل استیت کرافت» در بخش دیگری با اشاره به این ادعای مقام‎های آمریکایی مبنی بر اینکه اقلام بشردوستانه از تحریم‌ها مستثنا شده‎اند، می‌نویسد «با این وجود، این استثنا‌ها به ندرت موثر هستند چرا که پیچیدگی شبکه تحریم‌ها این موضوع را برای نهاد‌های بشردوستانه دشوار می‌سازد.»

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا حوادث بین الملل کرونا ویروس کرونا تحریم ها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۰۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای 400 ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

کد خبر 6093463

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • حضور ویرانگرِ آمریکا | افغانستان
  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • اختلاف ها حل نشد اما واشنگتن و پکن مسیر گفت و گو را انتخاب کردند
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»