Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد علوی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: خوزستان، استانی با اقوام متعدد است که هر کدام آداب، رسوم و فرهنگ خاص خود را دارد؛ از تمامی اقوام انتظار می‌رود که به توصیه‌های بهداشتی عمل و از شیوع ویروس کرونا جلوگیری کنند.

وی افزود: عید سعید فطر برای اقوام خوزستانی از اهمیت خاصی برخوردار است و با وجود تعطیل شدن فروشگاه‌های مرکز شهر اما مردم برای خرید به حاشیه شهر می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: برگزاری مراسم عروسی و عزاداری ممنوع اعلام شده است ولی افراد بسیاری برای دور زدن این قانون در روستاهای دوردست حاضر شدند و مراسم‌هایی را با حضور دو تا سه هزار نفر برگزار می‌کنند.

علوی با اشاره به اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و شرکت نکردن در اجتماعات به آداب، رسوم، فرهنگ و درک افراد وابسته است، تصریح کرد: مردم باید متوجه باشند وقتی حرم امام رضا (ع) و بسیاری از مراسم‌های مذهبی و فرهنگی در اقدامی بی‌سابقه تعطیل شده‌اند یعنی حضور در اجتماع یا همان کلونی جمعیت کار خطرناکی است.

بی‌توجهی در حاشیه شهرها

علوی یادآور شد: مردم در نقاط حاشیه شهرها توجهی به نکات بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی ندارند و شاید هم ما با وجود اطلاع‌رسانی‌های گسترده و حتی برگزاری جلسه با شیوخ و افراد متنفذ هنوز نتوانستیم مردم را به خوبی توجیه کنیم.

وی بر لزوم همکاری مردم تأکید و بیان کرد: نمی‌توان همه کارها را به زور قوه قهریه انجام داد و اگر همکاری مردم در حوزه بهداشت و درمان نباشد نمی‌توانیم آنطور که باید موفق شویم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز هشدار داد: همکاری نداشتن مردم ابتدا برای هر فرد و سپس برای خانواده آن فرد مشکلاتی را ایجاد می‌کند ولی با این حال هنوز برخی افراد با ساده انگاری گمان می‌کنند که کرونا سراغ آنها نمی‌آید.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز به طرح «تشدید نظارت بر فعالیت اصناف با تشکیل ۱۰۰ گروه بازرسی» اشاره کرد و افزود: این گروه‌ها ابتدا تذکر و در صورت نیاز پلمب واحدهای صنفی متخلف را انجام می‌دهند.

وی تصریح کرد: اگر همکاری مردم نباشد آن وقت مشکلات اصلی حل نمی‌شود؛ بنابراین از همه مردم تقاضا داریم که به نکات بهداشتی عمل کنند و فقط برای کارهای ضروری آن هم با ماسک از خانه بیرون بروند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز بر شست‌وشوی مدام دست‌ها از سوی مردم تأکید کرد و افزود: کرونا نیامده که زود برود بلکه آمده تا بماند؛ بنابراین تا ریشه‌کن شدن کامل کرونا باید نکات بهداشتی رعایت شوند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پایان گفت: خوزستان تا پایان فروردین جزو استان‌های با آمار پایین بود ولی حالا به این جایگاهی رسیده است که حتی یک غفلت کوچک هم می‌تواند منجر به افزایش موج ابتلای به کرونا می‌شود.

کد خبر 4926061

منبع: مهر

کلیدواژه: سید محمد علوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بهداشت عمومی ویروس کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین گرگان شب قدر شیوع کرونا ایلام زلزله کمک به نیازمندان بیرجند مواسات ماه مبارك رمضان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۰۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت:  بر اساس آخرین نتایج رتبه بندی جهانی موضوعی QS دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق شد، رتبه دوم کشوری و رتبه جهانی ۴۵۱ تا ۵۰۰ رادر حوزه موضوعی پزشکی کسب کند.

دکتر محسن تفقدی افزود: این دانشگاه همچنین موفق شد؛ برای نخستین بار در حوزه موضوعی آناتومی و فیزیولوژی رتبه دوم کشوری و رتبه ۱۰۱ تا ۱۵۰ جهانی را  بدست آورد.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین در حوزه موضوعی پزشکی از رتبه ۵۰۱ تا ۵۵۰ جهانی امسال ارتقاء رتبه یافت و در حیطه داروسازی و فارماکولوژی در جایگاه ۲۵۱ تا ۳۰۰ جهانی و رتبه  دوم کشوری قرار گرفت.

رتبه بندی جهانی QS از جمله نظام‌های رتبه بندی علمی معتبر جهانی است که در آن دانشگاه‌های جهان در پنج حوزه موضوعی کلی که شامل ۵۴ حیطه مختلف است رتبه بندی می‌شوند.

نسبت استناد به مقاله، شهرت و اعتبار دانشگاه بر مبنای نظرسنجی از بیش از ۱۳۰ هزار نفر صاحب نظردر  سراسر جهان، همکاری بین المللی در مقالات و کیفیت کاری فارغ‌التحصیلان هر  دانشگاه از شاخص‌های این رتبه بندی است.

دیگر خبرها

  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • مردم از تردد و توقف در حریم رودخانه‌ها خودداری کنند
  • هشدار فرماندار اهواز به مردم درپی رهاسازی آب سد دز
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال