Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@00:12:33 GMT

موزه «ون‌گوگ» بازگشایی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۸۱۱۷۶

موزه «ون‌گوگ» بازگشایی می‌شود

مسوولان موزه «ون‌گوگ» واقع در آمستردام اعلام کردند از اول «ژوئن» با اعمال محدودیت بازدید، روزانه فقط ۷۰۰ نفر میزبان بازدیدکنندگان خواهند بود.

به گزارش ایسنا و به نقل از آرت‌نیوزپیپر، سال گذشته ۲.۱ میلیون نفر از موزه «ون‌گوگ» بازدید کردند که به این ترتیب بازدید روزانه از این موزه در سال گذشته را ۶ هزار نفر می‌توان در نظر گرفت که گردشگران خارجی ۸۵ درصد این تعداد بازدیدکننده را دربرمی‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمار بالای بازدید از موزه «ون‌گوگ» این موزه را به دومین موزه محبوب هلند تبدیل کرد. موزه ملی آمستردام در رتبه نخست این فهرست قرار می‌گیرد.

در طول تابستان که شمار گردشگران افزایش می‌یابد و ساعات کار موزه نیز بیش‌تر است، به طور معمول در هر روز از ماه «جولای» شمار بازدیدکنندگان بیش از ۹ هزار نفر برآورد می‌شود.

اما در برنامه پسا قرنطینه موزه «ون‌گوگ» در هر نوبت بازدید فقط ۲۰۰ نفر اجازه بازدید از موزه را خواهند داشت. از آنجایی که این موزه دارای چهار طبقه است رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی کار دشواری نخواهد بود.

همچنین بازدیدکنندگان باید بلیت بازدید از موزه را به طور آنلاین رزرو کنند.

با توجه مشکلات اقتصادی که در روزهای اخیر با تعطیل بودن این موزه به وجود آمده است، مسوولان موزه امیدوارند بتوانند با گذشت زمان محدودیت برای بازدید از این موزه را کاهش دهند.

نمایشگاه جدید این موزه که «در تصویر: به تصویر کشیدن هنرمند» نام دارد پیش از شیوع ویروس کرونا فقط به مدت سه هفته به اجرا درآمد. قرار بود این نمایشگاه در بیست و چهارم ماه «مِی» به اتمام برسد، اما با بازگشایی مجدد موزه «ون‌گوگ» تاریخ اتمام فعالیت این نمایشگاه به ۳۰ آگوست موکول شده است.

انتظار می‌رود موزه «کرولر ـ مولر» که پس از موزه «ون‌گوگ» بیشترین آثار این هنرمند را نگهداری می‌کند نیز از اول «ژوئن» بازگشایی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ونسان ون گوگ موزه هلند کرونا در جهان ون گوگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۱۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک

ورزش ایران بیش از هر زمانی مدیرانی مدبر همانند دکتر صالحی امیری را فریاد می زند. مردی که استاد حرمت گذاری و قدردانی از پیشکسوتان و خادمان راستین ورزش ایران بود.

در زمان ریاست ایشان در کمیته ملی المپیک قبار از رخ افتخار آفرینان ورزش زدوده شد، زنده بودن و امیدواری در وجود آنها موج می زد.

به گزارش البرز ورزشی، ایجاد موزه ملی ورزش یکی از دستاورد های مدیریتی مرد مردمدار  کمیته ملی المپیک بود اما امروز با گذشت حدود دو سال از جدایی ایشان از کمیته ملی المپیک تمام تصورات و امیدواری هایی که برای تداوم مرام نامه کمیته ملی المپیک توسط حاج محمود خسروی وفا داشته ایم یکی یکی رنگ می بازد.

انتخاب فردی که هیچ پیشینه و افتخاری در امر مدیریتی ورزش نداشت به عنوان مدیرکل نخستین اشتباه حاج محمود بود که نتیجه عملکرد ایشان را در کاروان اعزامی به بازی های آسیایی دیده ایم که چگونه نسبت به ادوار گذشته در رده بندی مدال های بین کشور های قاره کهن سقوط کرده ایم.

البته کار های عجیب و غریب در کمیته ملی المپیک کم نبوده است ولی تاسف بار تر از همه بی توجهی به امور فرهنگ ورزشی در این حوزه است که به طور مثال می توان از حذف بازدید عمومی جهت تماشای افتخارات ورزش ایران است.

براساس قراردادی که با وزارت گردشگری به ثبت رسیده بزرگترین ویژگی موزه المپیک بازدید عامه مردم به ویژه دانش آموزان بود که براساس برنامه ریزی و تفاهمنامه به عمل آمده از افتخارات این مجموعه بازدید به عمل می آوردند و از این طریق ضمن آشنایی با افتخارات پیشین مردان زمان پرهمت ایرانی در عرصه های بین المللی انگیزه های جدیدی را برای گرویدن به ورزش پیدا می کردند.

درحال حاضر براساس تحقیقاتی که انجام داده ایم فقط میهمانان خارجی امکان بازدید از موزه ملی ورزش را دارند ولی از همه عجیب تر جمع آوری سردیس های افتخارآفرینان فوتبال و برخی اشیا و آثار خلق شده توسط قهرمانان بلند آوازه ورزش ایران و انتقال آنها به انبار کمیته ملی المپیک است که جای تاسف و تعجب بسیار دارد و به تازگی نیز اخباری به گوش ما رسیده که قصد دارند به بهانه هایی طبقه اول موزه را جمع آوری کنند و اقدامی دیگر بر اقدامات عجیب غریب خود بیافزایند.

چگونه مسئولین حاضر می شوند که آرزوی چهل ساله جامعه ورزش را مبنی بر تاسیس موزه نادیده بگیرند. این درحالی است که براساس تفاهمنامه ها و ثبت مایملک به صورت قانونی کمیته ملی المپیک حق سلب این افتخارات را ندارد،

شاید رئیس این کمیته نسبت به بازخورد های قانونی اقدامات اخیر بی خبر باشد و یا اینکه دلایلی داشته باشد که برما نامعلوم است که به حتم آمادگی درج پاسخ و جوابیه را داریم اما یکبار دیگر تاکید می کنیم که نمی توانند گذشته ورزش ایران را نادیده بگیرند چرا که گذشته هم جزئی از افتخارات تاریخ پرافتخار ورزش کشور ما محسوب می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ماجرای انتشار دود در نمایشگاه بین‌المللی اصفهان چه بود؟ + فیلم
  • ماجرای انتشار دود در نمایشگاه بین‌المللی اصفهان چه بود؟
  • یک شوی نمایشگاهی در اصفهان با فاجعه اشتباه گرفته شد
  • گشایش نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • بازدیدشهردار تبریز از پروژه عظیم باغ موزه دفاع مقدس در پارک موزه شمیم پایداری تبریز
  • نمایشگاه «در ستایش سعدی» به موزه خوشنویسی ایران می‌آید
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی زنجان
  • بازدید رایگان از موزه های سنندج در روز سنه
  • (تصاویر) بازدید دیوید کامرون از موزه فرش ترکمنستان
  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک