Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمدرضا شهیدی» امروز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به تصمیم اخیر بانک مرکزی برای انجام واردات بدون انتقال ارز افزود: این موضوع برای تولیدکنندگان از یک جهت خوب است، زمانی بود که تولیدکننده فقط به دلیل نبود یک قطعه مجبور به متوقف کردن کل خط تولید می شد، اما اکنون می‌تواند همه قطعات مورد نیاز را در اختیار داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این موضوع با وجود مزایایی که دارد، اما تقاضای بسیار زیادی برای ارز ایجاد خواهد کرد که اگر به خوبی مدیریت نشود می‌تواند موجب افزایش شدید قیمت‌ها شده و مشکلاتی را برای اقتصاد، تولید کنندگان و مصرف کنندگان ایجاد کند.

شهیدی بیان داشت: شاید تصمیمی که بانک مرکزی گرفته، به نوعی انتخاب بین بد و بدتر بوده و به طور قطع اگر به خصوص در زمینه مشخص شدن منشأ ارز تمهیداتی اندیشیده نشود، پول های ناشی از قاچاق، پولشویی و غیره می‌تواند وارد اقتصاد شود.

وی در عین حال گفت: با این حال اگر سختگیری‌ها تداوم داشته باشد، در کنار تحریم می‌تواند به دشوار شدن بیش از پیش شرایط تولید بیانجامد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری کشور، همچنین در خصوص قیمت های لوازم صوتی و تصویری گفت: افزایش قیمت نهاده‌های تولید و به ویژه افزایش نرخ ارز تاثیر اصلی را بر نوسان قیمت‌ها دارد، با این حال تولیدکنندگان لوازم صوتی و تصویری به حداقل حاشیه سود پنج تا ۶ درصدی راضی‌اند، زیرا توان خرید مردم نیز کاهش یافته است.

وی بیان داشت: اکنون که حدود دو ماه از سال ۹۹ را پشت سر گذاشته‌ایم، افزایش قیمت‌های جدید اعلام نشده و همچنان تولیدات و خرید های قبلی به مشتریان عرضه می‌شود.

به گزارش ایرنا، تولید تلویزیون که تا پایان دی ماه سال گذشته همواره روندی کاهشی در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۷ داشت، در ماه یازدهم بالاخره افزایشی شد و با حفظ این روند، سال ۹۸ را با رشد ۶.۳ درصدی به پایان برد.

کارخانجات داخلی توانستند سال گذشته ۸۲۵ هزار و ۴۰۰ دستگاه تلویزیون تولید کنند.

به گفته شهیدی، این میزان تولید بسیار کمتر از تقاضای کنونی بازار (دست کم ۱.۷ میلیون دستگاه) است، اما برای سال ۹۹ با جهش خوبی برای تولید ۱.۱ میلیون دستگاه برنامه‌ریزی کرده‌ایم.

برچسب‌ها نرخ ارز رونق تولید لوازم خانگی جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نرخ ارز رونق تولید لوازم خانگی جهش تولید نرخ ارز رونق تولید لوازم خانگی جهش تولید لوازم صوتی و تصویری قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۸۱۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی خیام نکویی ظهر پنج شنبه در بازدید از مرکز تحقیقات کشاورزی استان سمنان (شاهرود) ضمن بیان اینکه در تولید انواع محصولات کشاورزی باید از دانش و فناوری‌های جدید بهره گرفت، ابراز داشت: وجود شرکت‌های دانش بنیان و روی آوردن آنها به بخش کشاورزی از جمله نیازهای اساسی است.

وی ضمن بیان اینکه تنها هفت درصد شرکت‌های دانش بنیان معادل ۷۰۰ شرکت در بخش کشاورزی فعال هستند، افزود: با توجه به نیاز کشور این میزان شرکت دانش بنیان باید به ۲۰ درصد افزایش یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ضمن بیان اینکه نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است، ابراز داشت: انتظار می‌رود تا شرکت‌های دانش بنیان پا را فراتر نهاده و در این مقوله‌ها ورود کنند.

خیام نکویی ضمن بیان اینکه صنف و صنعت کشور نیز یک و نیم تن گندم نیاز دارند، تصریح کرد: با بهره‌گیری از دانش و فناوری نوین داخلی افزایش تولید گندم در دستور کار است.

وی ضمن بیان اینکه افزایش تولید گندم تا ۱۹ میلیون تن هدف گذاری شده است، افزود: با رشد بهره‌وری در تولید گندم و فناوری‌های جدید معتقدیم این هدف گذاری محقق خواهد شد.

کد خبر 6088589

دیگر خبرها

  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • افزایش قیمت لوازم خانگی در راه است؟
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟
  • توضیح رئیس سازمان صمت تهران درباره افزایش قیمت لوازم خانگی